Evet ama ailemin içerisine girdi oğulları yerine koydular akrabalar duydu bu psikolojinin içerisinden çıkamıyorum kimseye açmıyorum uzulmesinler diyeTuttsa ne tutmasa ne kurtulmuşsun böyle birinden şükrediceğineya evlenseydin önüne bak boşver
Elin tanımadığın etmediğin adamına okulu bitirir bitirmez evlenelim diye gitmişsin. Kendilerini sakladılar yazmışsın, eee kim yoğurdum ekşi der ki zaten? Evleneyim de kim olursa olsun kafasıyla tanımadan etmeden ilk bulduğun adama gidersen olacağı budur. Kime neye ah edeceksin ki?[/QUOTE
Ben görücü olsun istedim beni 3 yıldır istiyorlardı arastrgmzda iyi dedi akrabaları falan kötü olumsuz bir şeylerini duymadık.Ve haram olmasın diye ilk gördüğümüzde kararlaştırdık her sey güzeldi sonradan içlerine girince her sey çıktı
Nisan fotoğraflarını gmail şifresine atmıştı fotoğrafçı o yüzden atmstm tesadüf karşıma çıktı çok güveniyordum.Beddua değil ama üzüldüğüm günlerin onurumla oynandığı zamanların hakkı çıksın istiyorumNisandan once bir gun gordum demissin. Mail sifresini vermek icin mi gorusmus seninle?? Dedektif gibi iz surmussun surekli neden guven duymadigin biriyle apar topar nisanlandin?? Zaten bastan hepsi hata olmus. Bedduaya gerek yok ders olmustur sanada en azin bir dahakine dusunerek adim atarsin. Gecmis olsun..
Olsun zaten allahindan bulur. Beddua edip kendinize dolandirmayin belayi. Eminim cezasini bulur ve senin canini yaktigin icin oldugunu dusunur..Nisan fotoğraflarını gmail şifresine atmıştı fotoğrafçı o yüzden atmstm tesadüf karşıma çıktı çok güveniyordum.Beddua değil ama üzüldüğüm günlerin onurumla oynandığı zamanların hakkı çıksın istiyorum
3 yıldır ailesiAilesi nasil anlatcakti ki? Kendi cocuklarini mi kotulemelerini beklerdiniz. Birileri cok iyi, harika dedi diye bi kere gordugun insanla nisan yapmak nedir? Millete ah filan etme hic azcik mantikli olsaymissin.
Haklısınız suan Doğuya atandım da şükür ki Afyondan da kurtuldum ama aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum içimdeki ateş sönmüyorOlsun zaten allahindan bulur. Beddua edip kendinize dolandirmayin belayi. Eminim cezasini bulur ve senin canini yaktigin icin oldugunu dusunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?