Merhabalar burayı yeni keşfettim dertlerimi sıkıntılarımı paylaşacak kimsem yok.Simdiden hakkınızı helal edin uzun olacak biraz :/ üniv.yi bitirdiğimde görücü usulu nişanlandım sadece bir kez görmüştüm.Ailesi o kadar iyi anlattiki oğullarını melek sandık.Cok güzel rol yapmışlar.Gmail şifresini vermişti verdiğini unuttu sanırım flört sitelerine üyeliğini gördüm arkadaşım uye yapmış haberim yok diye yalan soyledi.Ailesi eşya almamakta ısrar etti zaten nisanida nisanlm yapmisti borçla.Ailesinden Bir şey ummadık fakat ilk evliliğim olduğu için eşyaları kendi gücümzle alalım dedim kabul etmediler.Atanmadigim için sürekli eski nişanlım baskı yapıyordu ve beni rakibesi olarak görüyordu. Nikahı erken yapmak istediler babam kabul etmedi Bu sorunlardan dolayı böyle olunca ailesi tepki gösterdi. Daha önce cinsel Bir hastalık geçirmiş ve çocuğunun olmama riski de yüksekmiş ben bunu nisandan 4 Ay sonra öğrendim yıkıldım.Sonucta böyle bir sıkıntısı varsa gizlememeliydi diye düşündüm.Ablalari laf arasında 2 yıl çocuk düşünme veyahut ince giyinince çocuğun olmaz gibi laflar ediyorlardı ben bir art niyet aramamistim ve anlamda veremedim evlnmeden çocuk muhabbetleri yapmalarına. Nişanlım ilgisiz davranmaya başladı her gün ağlıyordum umursamıyordu falan görmeye geldi Afyona Aileside burada benden çok ailesiyle vakit geçirdi telefonda hiç sevgiden aşktan güzelliklerden bahsetmedi bana hep arkadaşlarıni ailesini anltp kapatyrdu alkol kullanmyrm dedi ama hep alkollü mekanlarda check-in yapmış nisanlanmadan önce sorduğumda inkar ediyordu velhasıl kelam babam nişanı iki kez atmak istedi atmadilr annesi gelip ağladı falan tekrar barıştık iki gün iyiysek 3. Gün kotuyduk en son tartistigimzda ipler koptu yanından kiz sesi falan geliyordu inkar etti birbirimize girdik ailesini cagirmasini söyledim ondan öncede alışveriş sitesinde bayan kiyaftlrine bakmış ama benim Ya da ailesinin tarzı şeyler değildi sordum bana mi baktn dedim Hayır dedi öylesine falan dedi tartıştık .Eşyalarını taktiklarini vercgmi dedim ailesi geldi aldı gitti. Çok üzüldüm Bu yaşadıklarıma çok dua ettim ama onurumla oynanması çok kanıma dokunuyor içim acıyor ve ahim tutar mi?