• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahım tutar mi?

Ayse131

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2017
7
2
1
32
Merhabalar burayı yeni keşfettim dertlerimi sıkıntılarımı paylaşacak kimsem yok.Simdiden hakkınızı helal edin uzun olacak biraz :/ üniv.yi bitirdiğimde görücü usulu nişanlandım sadece bir kez görmüştüm.Ailesi o kadar iyi anlattiki oğullarını melek sandık.Cok güzel rol yapmışlar.Gmail şifresini vermişti verdiğini unuttu sanırım flört sitelerine üyeliğini gördüm arkadaşım uye yapmış haberim yok diye yalan soyledi.Ailesi eşya almamakta ısrar etti zaten nisanida nisanlm yapmisti borçla.Ailesinden Bir şey ummadık fakat ilk evliliğim olduğu için eşyaları kendi gücümzle alalım dedim kabul etmediler.Atanmadigim için sürekli eski nişanlım baskı yapıyordu ve beni rakibesi olarak görüyordu. Nikahı erken yapmak istediler babam kabul etmedi Bu sorunlardan dolayı böyle olunca ailesi tepki gösterdi. Daha önce cinsel Bir hastalık geçirmiş ve çocuğunun olmama riski de yüksekmiş ben bunu nisandan 4 Ay sonra öğrendim yıkıldım.Sonucta böyle bir sıkıntısı varsa gizlememeliydi diye düşündüm.Ablalari laf arasında 2 yıl çocuk düşünme veyahut ince giyinince çocuğun olmaz gibi laflar ediyorlardı ben bir art niyet aramamistim ve anlamda veremedim evlnmeden çocuk muhabbetleri yapmalarına. Nişanlım ilgisiz davranmaya başladı her gün ağlıyordum umursamıyordu falan görmeye geldi Afyona Aileside burada benden çok ailesiyle vakit geçirdi telefonda hiç sevgiden aşktan güzelliklerden bahsetmedi bana hep arkadaşlarıni ailesini anltp kapatyrdu alkol kullanmyrm dedi ama hep alkollü mekanlarda check-in yapmış nisanlanmadan önce sorduğumda inkar ediyordu velhasıl kelam babam nişanı iki kez atmak istedi atmadilr annesi gelip ağladı falan tekrar barıştık iki gün iyiysek 3. Gün kotuyduk en son tartistigimzda ipler koptu yanından kiz sesi falan geliyordu inkar etti birbirimize girdik ailesini cagirmasini söyledim ondan öncede alışveriş sitesinde bayan kiyaftlrine bakmış ama benim Ya da ailesinin tarzı şeyler değildi sordum bana mi baktn dedim Hayır dedi öylesine falan dedi tartıştık .Eşyalarını taktiklarini vercgmi dedim ailesi geldi aldı gitti. Çok üzüldüm Bu yaşadıklarıma çok dua ettim ama onurumla oynanması çok kanıma dokunuyor içim acıyor ve ahim tutar mi?

Tuttsa ne tutmasa ne kurtulmuşsun böyle birinden şükrediceğine :KK66: ya evlenseydin önüne bak boşver
Evet ama ailemin içerisine girdi oğulları yerine koydular akrabalar duydu bu psikolojinin içerisinden çıkamıyorum kimseye açmıyorum uzulmesinler diye :(

Onu Allah bilir ama sonuçta yıllarını harcamamissin, seni kandırıp namusuna göz dikip sonra terketmemiş ya da namusuna iftira atmamış.yol yakınken bitmiş gitmiş dua et.Allah hayırlısını versin ikiniz için de.

Elin tanımadığın etmediğin adamına okulu bitirir bitirmez evlenelim diye gitmişsin. Kendilerini sakladılar yazmışsın, eee kim yoğurdum ekşi der ki zaten? Evleneyim de kim olursa olsun kafasıyla tanımadan etmeden ilk bulduğun adama gidersen olacağı budur. Kime neye ah edeceksin ki?

Elin tanımadığın etmediğin adamına okulu bitirir bitirmez evlenelim diye gitmişsin. Kendilerini sakladılar yazmışsın, eee kim yoğurdum ekşi der ki zaten? Evleneyim de kim olursa olsun kafasıyla tanımadan etmeden ilk bulduğun adama gidersen olacağı budur. Kime neye ah edeceksin ki?[/QUOTE
Ben görücü olsun istedim beni 3 yıldır istiyorlardı arastrgmzda iyi dedi akrabaları falan kötü olumsuz bir şeylerini duymadık.Ve haram olmasın diye ilk gördüğümüzde kararlaştırdık her sey güzeldi sonradan içlerine girince her sey çıktı

Nisandan once bir gun gordum demissin. Mail sifresini vermek icin mi gorusmus seninle?? Dedektif gibi iz surmussun surekli neden guven duymadigin biriyle apar topar nisanlandin?? Zaten bastan hepsi hata olmus. Bedduaya gerek yok ders olmustur sanada en azin bir dahakine dusunerek adim atarsin. Gecmis olsun..

Ailesi nasil anlatcakti ki? Kendi cocuklarini mi kotulemelerini beklerdiniz. Birileri cok iyi, harika dedi diye bi kere gordugun insanla nisan yapmak nedir? Millete ah filan etme hic azcik mantikli olsaymissin.

Nisandan once bir gun gordum demissin. Mail sifresini vermek icin mi gorusmus seninle?? Dedektif gibi iz surmussun surekli neden guven duymadigin biriyle apar topar nisanlandin?? Zaten bastan hepsi hata olmus. Bedduaya gerek yok ders olmustur sanada en azin bir dahakine dusunerek adim atarsin. Gecmis olsun..
Nisan fotoğraflarını gmail şifresine atmıştı fotoğrafçı o yüzden atmstm tesadüf karşıma çıktı çok güveniyordum.Beddua değil ama üzüldüğüm günlerin onurumla oynandığı zamanların hakkı çıksın istiyorum

Nisan fotoğraflarını gmail şifresine atmıştı fotoğrafçı o yüzden atmstm tesadüf karşıma çıktı çok güveniyordum.Beddua değil ama üzüldüğüm günlerin onurumla oynandığı zamanların hakkı çıksın istiyorum
Olsun zaten allahindan bulur. Beddua edip kendinize dolandirmayin belayi. Eminim cezasini bulur ve senin canini yaktigin icin oldugunu dusunur..

Ailesi nasil anlatcakti ki? Kendi cocuklarini mi kotulemelerini beklerdiniz. Birileri cok iyi, harika dedi diye bi kere gordugun insanla nisan yapmak nedir? Millete ah filan etme hic azcik mantikli olsaymissin.
3 yıldır ailesi
Olsun zaten allahindan bulur. Beddua edip kendinize dolandirmayin belayi. Eminim cezasini bulur ve senin canini yaktigin icin oldugunu dusunur..
Haklısınız suan Doğuya atandım da şükür ki Afyondan da kurtuldum ama aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum içimdeki ateş sönmüyor

Tutmaz valla bi göre görmeyle nisan yaparsan olacağı bu ne bekliyodun?Insan önce tedbirini alır gözünü kapamışsım sonra ah etcem tutcak.Öyle kolay değil o işler

Ya bosver herseyi cocugu olmuyormus ickili mekanlarda check in yapmis arkadaslarini anlatmis bu adam seni sevmemis atmissin iste nisannidq ahin tutsa nolur tutmasa nolur sen kurtuldun buda sana ders olsun sana deger vermedigini hissettigin birine birak 4 ayi 4 dakika harcama def et gitsin Allahin sevgili kuluymusum de onune bak

Çok şükür Allah kurtarmış. Zararın neresinden dönsen kardır

Ah edecek pek bir durum yok sanki. Nisanlanmissiniz anlqsamamissuniz ayrılmışsınız normal şeyler bunlar. İllaki kalp kırıklıkları olacaktır zamanla gecer

Ah etme değil burda sizin de hatanız olmuş daha konusup anlaşmadan nişan yapmıssınız.
Herkesin söylediği sözler dogru olur mu size cocuklarını kötülecek değiller.
Şükür edin bence kurtulmussunuz.
Bakın ne güzel atanmıssınız da önünüze bakın

herif hayırsızın teki, ailesi de evlensin düzelir belki diye zorla sana kakalamaya çalışıyorlar işte.hem adam hiç sevmemiş ki seni, muhtemelen de aklında başka birisi var.
ona değil ailesine kız bence. böyle görücü usülü falan "ne çıkarsa bahtına" şeylerle uğraşmayın.gidin kendinize kendiniz gibi birisini bulun

tutmaz adamın suçu yok ailesi başını bağlamaya çalışıyor zorla. kızacaksanız aileye kızın

Back