Ahım tutar mı diye beklememek için

lilitt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
94
5
Uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. Çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.

Benimde durumun benzer. Onun mutlu olmamasini istiyorum, o suan gayet mutlu yeni askiyla. Icimde birikio ona karsi nefretim. Ona haykirmak istiyorum yapamiyorum. Ins zamanla gecicek canim ALLAHa dua ediyorum yapcak bisey yok :KK43:

bugun bizede esi tarafindan yabaci bir kadin icin bes erkek evlatla terk edilen komsu gelmisti.
Kadin maddi s,kintilarla bogusurken adam kadinin altina araba cekmis..
O kadin geldi aklima, yapabilmen icin onerebilcegim sey,
kendini gelistirmeye bak, yukseklere gel.
Geriye donup bir gun mutlaka bakacaktir,
Baktiginda seni ayni yerde gormeyip yukseklerde gormek koyar zaten.

Onu allaha havale et kendin için de hep hayırlısını iste. Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye o da çıktığım yere demiş ne olursa olsun beddua etme çünkü ettiğin beddua belki onun yaptığının yanında azdir bunu bilemezsin o yüzden allaha havale et o herşeyin en doğrusunu bilir...

sen hala cok seviyorsun

Bu doğru değil.Bu sevmekle ilgili değil, insanın gururuyla ilgili çünkü.Kendi kişiliğine yapılmış hakareti sindiremiyor insan, sevmekle ilgisi yok.

Mesela kıskançlık için de öyle derler.Eğer sevgilin seni kıskanıyorsa bu onun sevdiğini gösterir derler.Aslında hiç de öyle değil.Belki de sevgilisinin karşısındaki insanı kıskandığı, ve onu kendisine ihanet acısını yaşatacak bir rakip olarak gördüğü için kıskanır insan.Veya özgüven eksikliğinden dolayı...

Benimde durumun benzer. Onun mutlu olmamasini istiyorum, o suan gayet mutlu yeni askiyla. Icimde birikio ona karsi nefretim. Ona haykirmak istiyorum yapamiyorum. Ins zamanla gecicek canim ALLAHa dua ediyorum yapcak bisey yok :KK43:

Çok şükür ben çok kötü dönemlerimi geçirdim. Yalan değil mutsuz olsun die çok dua ettim bekledim ama beni yipratmaktan başka bir şeye yaramadi bu mutlu olduğunu gördükçe daha da yaralandim. Artık beddua da etmiyorum ama içimde hala bi sizi var onun geçmesi lazım. Dediğin gibi dua ederek geçer umarım.

uzun süreli ilişkmde çok kötü bir şekilde aldatildim. Beni aldattığı kadınla evlendi. Uzun bir süre nefret ettim hep kötü olacağı ve pişman olacağı zamanı bekledim tabi ki olmadı. Onunla ilgili ne zaman kötü bis şey dusunsem benim hayatımda yokuna girmeyen şeyler oldu uzun zamandır artık kötülüğünu istemekten vazgeçtim ama hala basarabilmis değilim tam olarak. Siz büyük hayal kirikliklarindan sonra nasıl onu tamamen hayatınızdan çıkarmayı basardiniz. Bana akıl verin. çünkü ona karşı nefret de olsa herhangi bir duygu beslemek istemiyorum.

bence de hala aşıksın sen o adama
bazı insanlar bunun iğrenç bir düşünce olduğunu düşünse de , yeni bir heyecan her zaman eskiyi unutturur .
Her kötü olay güzellikle sonuçlanır . Düşünsene belki sen şuan onunla beraber olsan , hayatında çok daha kötü şeyler yaşayacaktın .
Bence yeni bir ilişki ve yeni bir heyecan senin toparlanmanı sağlayacaktır .
Arkadaşlarınla daha çok vakit geçir . Ben öyle yapmıştım :) gayet işe yaramıştı .

Halla cok duygusal davrandigin icin , aklindan cikaramamissin..
Beddua etmek , her saniye onu dusunmek sana hic birseyi
Unuturmaz...

dusunme bosveer , Allahindan bulsun .
Sen hayatina bak ...

zaten oyuzden soyledim canim..sen onu unutmus olsaydin resetlerdin..ondan nefret etmemenin tek yolu onu unutarak olur..

Resetlemek güzel söz ama zor işte. Az değil 5 buçuk yıl,ilk aşk, evlilik hayalleri ,sana kör kütük aşık bir adam, senin için her şeyi yapan bir adam ama birdenbire uçup gidiyor. Evlenelim sözleri daha unutulmadan ayrılıp hemen başka biriyle oluyor ve öğreniyorum ki bu kız bir süredir varmış. Agrina gidiyor insanın kendinde eksiklik hata arıyorsun

Lilitcim sana gelince..Yaşadığın şey cidden hazmedilecek bir şey değil.Gururu ve bir kişiliği olan herkes aynı derecede öfkeye kapılıp nefret ederdi.Ama inan ki sana şunu şunu yaparsan,şu tarz düşünürsen atlatırsın diyeceğim hiç bir çözümüm yok benim de.Çünkü ben de bu tür durumlarla başa çıkamam,duygularımı kontrol etmekte ben de çok başarısızım.O yüzden hep tek yol intikam gibi görünür bana, çünkü öfkemi anca öyle yeneceğimi düşünürüm.Hiç bilgece değil ama ne yapalım insan fıtratı böyle...

Bazen ''Böylesi hayırlıymış..'' demek lazım canım benim:KK43: evet zor ama sen Allah 'a sığın ..bak demekki o insanın nikahını baskasına yazmış Allah ve nereden biliyorsun senin karşına ondan cook cok ii biri cıkıp bu duygularını bile köreltmiyeceğini:KK66: öyle bi zaman gelir ki bir de bakmışsın hayatına yeni biri girmiş ve sen şu anki haline gülüyorsun... su an saçma geliyordur ama o günler gelcek inan ki..

bugun bizede esi tarafindan yabaci bir kadin icin bes erkek evlatla terk edilen komsu gelmisti.
Kadin maddi s,kintilarla bogusurken adam kadinin altina araba cekmis..
O kadin geldi aklima, yapabilmen icin onerebilcegim sey,
kendini gelistirmeye bak, yukseklere gel.
Geriye donup bir gun mutlaka bakacaktir,
Baktiginda seni ayni yerde gormeyip yukseklerde gormek koyar zaten.

Onun durumu daha kötü en azından ben evlenmeden oldu bunlar. Kendimi geliştirmek konusunda hiç sıkıntım yok. Çok saygın bir işim var sosyal biriyim kimse bilmez onu hala böyle düşündüğümu ama adını bile hatirlamak istemiyorum

ben aldatılmadım ama eski sevgilimle uzun zaman görüşmemizden sonra ayrıldık bir sürü nedenlerden dolayı.ilk başta kabul edemedim ayrılığı.günlerce aylarca ağladım.sonra hep bana yaptıkları aklıma geldi.sonra dedim ki bana bunları yapan birisini nasıl sevebilmişim.bi seneyi geçti ayrılalı.şu an içimde ne öfke ne sevgi var ona karşı.ilk zamanlar beddua ediyordum hep ama şimdi beddua etmek bile içimden gelmiyo.nasıl olsa layığını kendi bulacak.zamana bırak her şeyi derim cnm.insan bunları yaşayarak olgunlaşıyo.

Lilitcim sana gelince..Yaşadığın şey cidden hazmedilecek bir şey değil.Gururu ve bir kişiliği olan herkes aynı derecede öfkeye kapılıp nefret ederdi.Ama inan ki sana şunu şunu yaparsan,şu tarz düşünürsen atlatırsın diyeceğim hiç bir çözümüm yok benim de.Çünkü ben de bu tür durumlarla başa çıkamam,duygularımı kontrol etmekte ben de çok başarısızım.O yüzden hep tek yol intikam gibi görünür bana, çünkü öfkemi anca öyle yeneceğimi düşünürüm.Hiç bilgece değil ama ne yapalım insan fıtratı böyle...

Yoo intikam almam alamam bu duruma kendimi dusuremem. Evlendiği kadın beni bile bike onunla birlikte olan biriydi. Inan intikam almak ikisini de rezil etmek için elimde çok fırsat vardı. Ama yapmadım yani kendi vicdanlarina bu durumu kabul ettirmiş insanlara ne acı verebilir ki?

ben aldatılmadım ama eski sevgilimle uzun zaman görüşmemizden sonra ayrıldık bir sürü nedenlerden dolayı.ilk başta kabul edemedim ayrılığı.günlerce aylarca ağladım.sonra hep bana yaptıkları aklıma geldi.sonra dedim ki bana bunları yapan birisini nasıl sevebilmişim.bi seneyi geçti ayrılalı.şu an içimde ne öfke ne sevgi var ona karşı.ilk zamanlar beddua ediyordum hep ama şimdi beddua etmek bile içimden gelmiyo.nasıl olsa layığını kendi bulacak.zamana bırak her şeyi derim cnm.insan bunları yaşayarak olgunlaşıyo.

Yani medenice ayrılmak tabi ki öfke gerektirmez. İnanın bana açık açık başka birine aşık olduğunu soyleseydi bu kadar kırıcı olmazdı. Resmen aptal yerine koydu beni. Iki insana birden sevgi sözcüğü söylemek ikisini beraber idre etmek Nasıl ? Ki diğer kızın benden haberi vardi ama benim hiçbir şeyden haberim yok.

Halla cok duygusal davrandigin icin , aklindan cikaramamissin..
Beddua etmek , her saniye onu dusunmek sana hic birseyi
Unuturmaz...

dusunme bosveer , Allahindan bulsun .
Sen hayatina bak ...

Allah ona neyi hakediyorsa onu versin.

Resetlemek güzel söz ama zor işte. Az değil 5 buçuk yıl,ilk aşk, evlilik hayalleri ,sana kör kütük aşık bir adam, senin için her şeyi yapan bir adam ama birdenbire uçup gidiyor. Evlenelim sözleri daha unutulmadan ayrılıp hemen başka biriyle oluyor ve öğreniyorum ki bu kız bir süredir varmış. Agrina gidiyor insanın kendinde eksiklik hata arıyorsun
lise yillarimda ilk bir sene gorusup deliler gibi asik oldugum bir cocuk vardi hemde sevgim oyle boyle degil asiriydi
ama onun baska bir lisede gorustugu bir kiz varmis ve bana hic hissettirmedi ,yillarimiz seninle bir degil ama yasananlar inanki ayni
bende senin gibi yikildim,bunalima girdim ondan nefret ettigimi sanip ona beddular ettim,hergun ayrilik haberlerini bekliyordum
ama aradan 4-5 ay sonra karsima oyle birisi ciktiki deli herseyi bir anda unuttum ne nefret ne ofke hic birsey kalmadi ona karsi
hatta onun yuzunu bile gormeye tahammul edemezken onu gordugumde onunla muhabbet etmeye basladim herseyi unuttum gitti
simdi halen ayni kisiyle beraberim cokta mutluyum: hakkinda hayirlisi olan buymus kendinde asla bir eksiklik arama bu herkesin basina gelebilir
o seni kaybettigine yansin eminim birine asik oldugun zaman ona nefret ettigine bile guleceksin insallah:

Son düzenleme:
X