ahhh teyzem teyzem.....

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
158
Ankara
buraya aileden kimsenin takilmadigindan emin oldugum icin rahatca icimi dokecegim.
1 tane teyzem var.bir kizi bir oglu var.35 yillik evlilik hayatinda gun yuzu gormedi..o eski kocasi olacak adam alkolikti.girdigi her isi batirdi.karisinin zar zor kazandigi paralari kandirarak el koydu is acacagim deyip hep batirdi..kizi 33 yasinda oglu 31 yasinda.isleri gucleri var.
neyse yillarca bunu cekti ama en son o adam ogluna cok pis bi kazik atti.cocuk zaten zar zor biriktirmis bir darbe vurdu ona..oda salak hala babasini tanimamis.onu kandiracagini dolandiracagini tahmin etmeliydi.butun sulale dedi.o olaydan sonra teyzem yeter artik deyip ayrildi.anneannemle dedemin yanina gitti.dedem cok hastaydi zaten.
ama teyzem bencil ve huysuz..cevresindekileri cok guldurur sen sakraktir..aslinda iyidir di ama bencilligi gozardi edilemez.yillarca 2 cocugundan para istedi.
bir tanecik anneleri var yollasinlar dedi.kizinin bazi zamanlar musait olmadigi oldu hemen der X bana vermedi diye.herseyide herkese soyleyeyn bi tip.neyse bi gun dedemle cok kotu kavga etmisler.teyzem hemen annemi arayip aglamis ama ciglik cigliga...gelin alin beniiiii,beni istemiyorlaaaaar.eziyet ediyorlaaaaar.annemde o gazla gitmis sormadan etmeden anneannemle dedeme kizmis.alir giderim demis...megerse teyzem herseyi carpitmis.baskalirda sahit.dedemden icin gebersin insallah diye bile bagirmis.bi babaya denecek seymi hemde hasta yataginda.bir kac aya vefat etti zaten.anneannemle basbasa kaldilar.anneannem dedeme buyuk bi askla bagli.hala onu anar aglar...bide cok olgun akli basinda bir kadindir..ama teyzem suan onada tahmmul edemiyor..bir anlatisi var goreceksiniz.."o ne dik kafa ooo,hep benim dedigim olsun istiyor.babam olunce hanim aga oldu saniyor kendini.cok karisiyor..nefret ediyorum bazen.geberse gitse hic uzulmeyecegim o kadar sinir ediyor" diyor.bu sozler benim kanima cok dokunuyor artik..ne demek gebersin yaaa...sorun sende be kadin..anla artik.ama zerre laf soyletmez kendine aninda lafi yersin..kimse sen haksizsin diyemiyor.anneme dedim nolur anne bayramdan sonra anneannemi al ordan butun kis burda kalsin.oda oglunami gidiyor kizinami gidiyor napacaksa yapsin dedim.anneannem bisey soylediyse de kim bilir kadini ne hale getiriyorda oyle soyluyor..sonra bide tutturdu benim uzerime ev yapan biri olursa anca oyle evlenirim..
bende dedim teyze o zaman cocugu olmayan birini hulacaksin cunku kimsenin cocugu sonradan gelen kadinin ustune ev yapilmasina razi olmaz..onlara neymis diyor..
"Allah anneme omur versin ama sayet vefat ederde babam evlenecek olursa asla kadinin uzerine ev yapmasina musade etmem.butun zorluklari hayati annemle paylasmis..derdi tasayi annem cekmis.sefasini elin kadinimi surecek.babamin maasini yesinler iste..onunla bisey yapmak istiyorlarsa yeniden yapsinlar.sifirdan baslamayi oda gorsun" dedim..anan olurse bak bakalim baban seni dinliyormu k.cna bile takmaz yapar gecer kadinin ustune diyor...neyse cocuksuz birini bulmuslar buna.adam ev alirim nerden istersen diyormus..1 dk durmaz teyzem kosar evlenir ev derdine..parayla kafayi bozmus..elinde olanida tutmaz..kiyafet alip duruyor gereksiz yere..zaten zar zor geciniyorsunuz ne gerek alma degilmi.bide herkesein icinde anneanemi elestiriyor..annem bana para vermiyor sakliyor paralari diyor.kizim ne saklayacagim ne eksik,ihtiyacimiz olanlari aliyoruz diyor..napcan mezarami gotureceksin diyor.duyanda bisey sanacak.3 ayda 300 yasli ayligi aliyor.2 tarlasini icara veriyor yillik toplam 2000 ne o kadar.yil boyu 3200 lirayla gecinmek zorundalar.benden para sakliyor diyor..alsa gidip gereksiz seylere harcayacak..memleketten yeni dondum..kafam sisti resmen.geceleri uyku uyuyamadim anneanneme davranislarini dusununce...kac gece aglamaktan uyuyamadim...nolcak bu kadin yaa.evlensin o adamlada rahatlasin madem:26:

ne söylenir böylelerine bilmiyorum. ama bir insan anne babası hakkında bunları söylermi ya. seni karnında taşımış o kadın. yememiş yedirmişler içememiş içirmişler. hak mı bu ya. Allah ıslah etsin inşl. babasıyla böyle üzgün ayrılmışlar. inşl. birşeylerin farkına varırda annecigiyle kötü ayrılmazlar. ya ben dayanamıyorum yaşlılara yapılan eziyetleri görünce, duyunca sinirlerim oynuyor..

teyzen kendini ortada kalmis, yaslanmis hissediyor, ondan bukadar sikayet ediyor herkesden. Kendini güvenceye almak istiyor, onun derdi evlenmek falan degil, ev´de sadece ona güven verdigi icin istiyor. Ayrica agir konusmus ama yanlisda konusmamis aslinda, Allah korusun Annene birsey olsa Baban tekrar evlense cici annenin üstüne yaparmi yapar herseyi, ruhunuz bile duymaz. Anne üvey olunca Babada üvey oluyor, Annelerimizin degerini bilmemiz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…