ahhh kıızlar ah depresyon mu bunun adı

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
bugün bebeğim 21 günlük biliyosunuz artık bebek bakmak zor iş vede bebeğiniz sürekli ağlıyor uyumuyorsa ayrıca ev işi yemek çamaşır anlayın işte anlatmak istediğim eşim iş stresi midir yorgunlukmudur anlamıyorum bana karşı öyle garip ki bir anı bir anını tutmuyor oysa ben bebeğimiz doğunca çok farklı şeyler hayal etmiştim mutsuz değilim eşimi çok seviyorum bana bazen çok soğuk davranıp azarlamasına karşılık ben hiçbişey olmamış gibi davranıyorum ama gözlerim gizliden gizliye dolup gitmiyor değil geceleri oğlum uyumadığı için eşim işe gidecek diye oturma odasına gidiyorum eşim oğlum ağlayınca hiç dayanamıyor bebek sesine karşı duyarlılığı var tahammül edemiyor ama oğlunu inanılmaz seviyor bebeğimi alıp sabaha kadar orda yatıyorum bilmiyorum belkide bunun adı depresyon ve ben farkında olmadan depresyona girdim doğum yaptım hiçbişey beklemek aklıma bile gelmedi çünkü doğumdan sonra dudağıma kondurduğu o kocaman öpücük herşeye bedeldi ama insanlar eşin ne aldı sana bir çiçek bile mi yaptırmadı dediler bir an evet ya dedim içimden neden yapmadı acaba dedim böyle şeyleri yapmayan biri değildi böyle bir günde nasıl düşünemedi dedim bir gül bile yeterdi şimdi anneler günü geliyor ve benim ilk anneler günüm tek dileğim eşim ve bebeğimle mutlu bir anne olmak eşim öpüp koklasın yeter bana şimdi biryandanda vicdan azabı çekiyorum acaba ben mi suçluyum ortada suçlu aranıyorsa benmi abartıyorum ama yinede kadın olarak herşeyin fazlasını hakettiğimize inanıyorum erkeklere kendilerine göre haklı sizdede böyle şeyler yaşayan var mı bilmiyorum çok uzattım belki ama oğlum daha 21 günlük geceleri ona anlatıyorum ama anlamayacak kadar küçük evde 2mizden başka sizler varsınız bebeklerinizi mutlu sağlıklı büyütün inşallah

canım benım..oncelıkle tatlı oglusunu allah bagıslasın.hepımız boyle olmasada buna yakın seyler yasıyoruz tek sen degılsın meak etme.oncelıle kendınden bukadar fedakarlık verme bence bız kadınların yapısında hep bu var ama o cocugu tek basımıza dunyaya getırmedık oturma odasında yatma kendı yatagını bebek ıcın ayırma hıc bır baba anne kadar bebegın aglamsına uzulemez bızler daha duygusalız cunku.sen guclu olmalısın kı o bebek te guclu buyusun ona derdını sıkıntını degıl sevgını onun saa kattıgı gucu anlatarak buyut.hedıye de bır gulu almadıgından degıl dusunememıstır belkı canım her erkek bır olmaz uygun bı dılle soyle sen soylemezsn ıcınde kı fırtınayı ne bılsın esın.kırmadan duyur oda utanacaktır bence.hz uzulme kafana takma bukadarcık seylere depresyona gırme tek yıpranan sen olursun canım.opuyorum.

canim ya aslinda depresyon gibi gorunsede bu anlattiklarin senin hormonlarinla yorgunlugunla ilgili olsa gerek cok zor bir sinav verdin vucudun duygularin alt ust oldu dogum yaptin ve hala yorgunlugunu uzerinden atamadin bebek bakimi gercekten zor is benim bebegimde 10 gunluk ama soyle dusun saglam bir evlat getirdin dunyaya varsin aglasin hepsi gececek amacina ulastin oglun senin altin topun o sana verilmis en guzel armagan eslerimiz bize daha kiymetli ne verebilirki evlatla odullendirmis Allah bizi, dedim ya simdi duygusalsin eminim esinde oyle kendini belkide 2.plana itilmis saniyor olabilir eslerde cocuk degil mi? sana bazen kirici davranmasi aslinda seni ozledigindendir millete bakma insanlarimiz herseyi suslemesini allayip pullamasini iyi bilir cicek, hediye bunlar her erkege gore degisir sormalari bile ayip kime ne bosver sen annesin kutsalsin dunyaya koklerini saldin esini al karsina konus gizli goz yasi dokup alinmak ne demek turk filmi mi bu, catir catir soyle rahatla icinde tutma kesin onunda mantikli cevabi vardir ama dedim ya aslinda sen 1 degil 2 cocugun annesisin sevgilerimle yuvandan mutluluk eksik olmasin

canim ya aslinda depresyon gibi gorunsede bu anlattiklarin senin hormonlarinla yorgunlugunla ilgili olsa gerek cok zor bir sinav verdin vucudun duygularin alt ust oldu dogum yaptin ve hala yorgunlugunu uzerinden atamadin bebek bakimi gercekten zor is benim bebegimde 10 gunluk ama soyle dusun saglam bir evlat getirdin dunyaya varsin aglasin hepsi gececek amacina ulastin oglun senin altin topun o sana verilmis en guzel armagan eslerimiz bize daha kiymetli ne verebilirki evlatla odullendirmis Allah bizi, dedim ya simdi duygusalsin eminim esinde oyle kendini belkide 2.plana itilmis saniyor olabilir eslerde cocuk degil mi? sana bazen kirici davranmasi aslinda seni ozledigindendir millete bakma insanlarimiz herseyi suslemesini allayip pullamasini iyi bilir cicek, hediye bunlar her erkege gore degisir sormalari bile ayip kime ne bosver sen annesin kutsalsin dunyaya koklerini saldin esini al karsina konus gizli goz yasi dokup alinmak ne demek turk filmi mi bu, catir catir soyle rahatla icinde tutma kesin onunda mantikli cevabi vardir ama dedim ya aslinda sen 1 degil 2 cocugun annesisin sevgilerimle yuvandan mutluluk eksik olmasin

yaklaşımını ve yorumunu çok beğendim,bravoa.s.

bunun üstüne diyecek bişey bulamıyorum arkadaş çok güzel anlatmış teşekkürler.yaşadıklarında bir gariplik yok aslında hepizin yaşadığı şeyler ve yapacak bişey yok kendini üzme bebeğini düşünsen mutsuz olursan bebeğin bunu hisseder inanki oda huzursuz olur düşünsene daha karnımızda iken hissetmeye başlıyorlardı.ben bu gün 20. günümdeyim ve eşim üç gün önce bizi bırakıp memlekete gitti hiç bir mecburiyeti yok iken babasıgil zor durumda imiş maddi sıkıntıları varmış onlara destek olmaya gitti gülüyorum inanki biliyormusun kendisinin bana takması gerekirken iki tanede bilezik aldı benden destek olacak ya babasıgile uyuz ne yapayım ben ağlayımmı senağlamakendime dertmi edeyim bunu hiç umrumda değil oğluma kavuşmuşum sağsalim çok şükür allahıma ne yaparsa yapsın tek düşüncem sağlıklı ve huzur içinde bebeğimi büyütmek.o soruyu soran dengesizlerede eşin ne yaptı doğumda diyolarya bende daha ne yapacak anne yaptı ya beni diyorum ben ona yaptım iki bilezik taktım kocama diyorum ,kuyruğumu dik tutuyorum anlayacağın fırsat verme onu soran istemeyenlerdir.işte ele gülüm sıkma canını her şey yoluna girer üzme kendini bebeğine ve kendine iyi bak allaha emanet olun.:nazar:a.s.

X