• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahh ahh normal doğum ..unutamıyorm seni:))

sağol tatlım...benim doğumumun zor geçmesinin sebebi hem erken doğum olması hem iki doğumum arasında 10 ay olması... ilkinden sonra çok çabuk hamile kaldım aralarında 1 yaş olacaktı ama işte erken gelince 10 ay oldu... 10 ay arayla iki sezeryan olması zor oldu...

tabi dikişler felan.2 yıl olacak arada diyo sanırım doktorlar.bebeğinin engelli olmasının da sebebi bu muydu?

canım biraz talihsiz bir doğum yaşamışsın 2.sini çok çok daha güzel ve rahat yaşamanı diliyorum
doğumun rahat olması senden çok ebelerin ve doktorların elinde Allah bir dahakine hayırlı ve vicdanlı insanlarla karşılaştırır inşlllah
üzüldüm ya bir şeker bile vermemişler sana nedenleri neymiş acaba
benim yanımda 3 çeşit yemek vardı sancı odasındayken tabi canım istemedi 2 lokmayı zor yedim o ayrı:)))
eşim yanımsaydı ben su istedikçe su içiriyordu bana terimi siliyordu.
2.doğumunda hastaneni ve doktorunu çok iyi araştır bitanem
doğumun gerçekten çok güzel bir olay tadını çıkartmak şart
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/405152-hipnozla-dogum-yaptim.html
bu benim doğum hikayem bidahakine benden bile rahat doğurman dileğiyle canım bebeğine ve kendine çok iyi bak bol sütlü günler diliyorum

doğumuma az kaldı ama ben 2 gündr çok adet olcakmşm gbi ağrı çekiyorum özellkle sabah fenaydı geçio ama oluyo yne szde doğumdan önce böyle ağrılar yaşadnzmı doğum yakınmı acaba diyorum bide böyle sümüksü akıntım oldu nişan gbi ama kansız ondan snra böyle ağrılarım başladı tecrübelerinzden faydalanmak istedmm

canım bunlar doğuma hazırlık kasılmaları ve ağrıları vücudun kendisini doğuma hazırlıyor
benimkiler çok çok daha erkenden başlamıştı nişansa doğumdan 2 gün önce gelmişti
herkesinki farklı olurmuş ağrın geldiğinde burnundan derin derin nefes al ve kendini sıkma doğumdada bunu yaparsan çok faydasını görürsün
rahat doğumlar diliyorum Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin

canım rabbim analı babalı büyütsün... doğum bu kolay değil tabi...
ben de ilk doğumumda ne kadar zor ne kadar kötü şeyler yaşadım diyodum ama ikinci doğumum ondan beter oldu.. sezeryandı doğumlarım ama ikincisinde ölümden döndük kızımla... kızım 7 aylık doğdu...günlerce kucağıma alamadım... şimdi 21 aylık ama malesef engelli bi bebek...
o yüzden rabbim bebeğine sağlık versin uzun ömür versin... kötü de olsa insanın aklında bi anı kalıyo doğum hkayesi.. benim kızımın adı da zeynep...
===============================================
merhaba,

öncelikle gecmis olsun canim, Allah sana ve yavruna saglik sihhat versin.. insallah simdilerde daha iyidir durum.

Sezeryan olmussun okudugum kadariyla, bebeginin engelli olmasinin sezeryanla mi alakasi var onu anlayamadim. Bir arkadas sezeryan riskli derlerdi de inanmazdim diye yazmista, ondan merak ettim. sorumu mazur gör..

Selam ve dua ile

hem güldüm hem sevindim adına neyseki kurtulmuşsun zorda olsa ama uslubun hoşuma gitti :1:
zeynep bebeği öpüyorum sağlıkla kalın:nazar:

Back