Ah! u Yasmin

slm, bende 2senedir pko sebebiyle kullanıyorum yasmini. ve sonunda mememde kist yaptı 2 adet hem de. iyi huylu olmalarına ragmen surekli takip edilmesi gereken özellikte kistlermiş. burda okudum bacaklarında agrı olanları . benim de oluyor ama bunun yasminle alakası olabilecegini hiç düşünmemeiştim.yan etkilerinde bununla ilgili birşeyden bahsedilmiyor.emin misiniz hapla alakalı olduguna?

kızlar korkmayın ya bir iki unutmadan bişiy olmuyor bende kullandım
5 ay kadar çok da unuttuğum oldu hiç bişiy olmuyor tek dezavantajı
bence hamile kalmak istediğiniz zaman geç oluyor bunu herkes sölüyor
bende 5 ay kullandım 6 ay sonra hamile kalabildim ancak biliyorum hiç biriniz
keyfinizden korunmuyorsunuz ama ilk bebeği olacaklar fazla geciktirmese iyi olur
allah gönlünüze göre versin.

slm, bende 2senedir pko sebebiyle kullanıyorum yasmini. ve sonunda mememde kist yaptı 2 adet hem de. iyi huylu olmalarına ragmen surekli takip edilmesi gereken özellikte kistlermiş. burda okudum bacaklarında agrı olanları . benim de oluyor ama bunun yasminle alakası olabilecegini hiç düşünmemeiştim.yan etkilerinde bununla ilgili birşeyden bahsedilmiyor.emin misiniz hapla alakalı olduguna?

bacaklarda ağrı.........keşke ağrı yapsaydı.....................
benim ana toplar damarımı tıkadı bu allahın belası yasmin!!!!!!!!!!!!!!!!!
bas bas bağırıyorum ama.........hala bazı insanlar çıkıp''ben kullandım bişey olmadı,hatta kilo bile verdim''diye cevaplar yazınca artık yazmama kararı almıştım ama dayanamadım yine
zor kurtuldummafoldumben

ay yazmadan duramadım, kesinlikle bacaklarda garip bişeyler yapıyo bu yasmin ağrı gibi değilde, bacak kaslarımda ve damarlarımda garip hareketlenmeler hissediyorum, 2 defa başlayıp 3-5 ay kullanıp pişman olarak bıraktım yan etkilerinden, 3. defa hayatta başlamam

bence de kullanmayın tedavi amacli degilse. ben mecburiyetten kullanıyorum. her yerimi mahvetti zaten .

arkadaşlar bende 2ci kutumu kullanıyorum hala hastalanmadım korkuyorum. Birde ara adet olduğunuzda sadece ara verilmiyormu asuela 7 gün aramdayım yazmıssında. bilgilendirrseniz sevinirim

Back