Ah! u Yasmin

Asuela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
32
0
86
44
İzmir
Slm yasmin kullanımında 2. aydayım. ilk ay herşey yolunda gitti 7 aradan sonra 2. hapa başladım ve bu dönemlerde ek bi korunma yöntemi kullanmadım. 2. kutunun 1 haftasında göbekte şişlik göğüslerde aşırı hassasiyet sbahları bel ağrısı olmaya başladı. hamilemiyim diye düşünüyorum bunlar sizdede oldumu bilgi lütfennn huzursuzumm bennn :uhm:

bende 2 yıla yakındır kullanıyorum yasmini ve artı bi korunmada yapmıyorum. herhangi bi sıkıntım olmadı. :kedi:

bende bişey sormak istiyorum yasmini 2. kutusunu bitirdim pzt günü son hapını aldım su anda 7 günlük aradayım ama hala adet olmadım acaba hamile olma olasılıgı var mıdır.bu ay 2 kez ayrı ayrı hapı almayı unutmuştum fakat hatılayınca hemen aldım.acaba idrar testinde belli olur mu öle bişey varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz

musmer unuttuğun hapların alımında 7 saati geçtiyse ek korunma öneriyorlar diye biliyorum kan testi daha faydalı olur canımm

aç karnına olması sart mı bu kan testinin... yrn bi yaptırım olmazsa çok mersi ..... aslında ben 7 saat oldugnu hiç duymamıştım ama eger öleyse dikkat etmeliyim bir daha ... başka fikri olan varsa yardımcı olursanız sevinirm

canım ilk kullanılan zamanlarda biraz değişiklik oluyor
bende 2 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım
unuttuğum zamanda oldu ama yerine alınca bişi olmadı
adetinin gecikmesi de yola girecektir.

hapı unuttuğun zaman 7 saaten önce hatırlarsan sorun yok , geçerse ertesi gün aynı saatte 2 hap birden alıyon. ne olacak bizim bu hallerimiz -tatlicadiarzu-

vallahi ne olacak bizim bu hallerimiz :bbo:

biraz önce idrar testi aldım eczaneden yaptım negatif çıktı ... bakalım adetim ne zaman gelir eger pzt ye kadar olmazsam kan testi yaptırım

yaptır testini merakla bekliyorum bende korunmayınca heran hamile kalıcakmışım gibi geliyor bana delikafadulden

öncelikle herkese selam yeniyim burda ben 7 ay yasmin kullandımşimdi microgynon diye bir hapa başladım 1 hafta falan oluyor ama karnımda aşırı şişkinlik ve agız tatım bozuldu.hamilemiyim diye her an düşünüyorum evde test yaptım ama negatif çıktı adetimde düzenli ilacın her bitiminin 3. günü adet oluyorum vucutumda kaşıntılar olmaya başladı bu şikayetleri olanlar varmı?

canancım , microgynon bilmiuorum açıkcası yasmin kullanıyorum şu anda ve bende var göbekte şişlik felan 8 gün kaldı hapın bitmesine sabırsızlıkla bekliyorum bende. 7 günlük ara dönemde şişlik vs. geçicekmi diye bakıcam. yalnız kaşıntı falan yok bende :bbo:

dün yina adetim gelmedigi için 2 tane birden test almıştım bgn sabah ve yen sabah denemek için.fakat bgn adetim geldi ve rahatladım sonunda. zemuszemus

arkadaslar o şişlik falan bende de oluyor snra geciyor ama canlarım kaygılanmayın. kaşnıtı ise hiç duymamıştım doktoruna danış daha iyi olur opuyorumnanaktan

saol şekerim çok tatlısın

yasmin kullananlar dikkat edin wala hiç farkındao lmadan kilo alıosunz yaa bn 6 ayda 8 kilo aldımmm :gitme:

selam kızlarr bende ilk önce yasmin kullandım 6ay kadar benimde hiç bir şikayetim olmadı ne kilo ne başka birşey 7günlük arada da hiç ek bir yöntem kullanmadım sonra arkadaşım ginera kullansana dedio daha uygunmuş fiyat olarak bende doktoruma sordum aynı yasminle aynı koruyor dedi şimdi ona başladım baya oldu devam ediyorum bundanda hiç bir şikayetim yok sadece isteksizlik var bende dk rum gnera biraz yapıyor ama genel olarak hepsi yapar dedi bende şimdi denicem eğer yasminde olmazsa isteksizlik tekrar ona geçicem paylaşmak istedim sizlerle:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…