Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ah Şu Kırıklar !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Onu ben de kullanmıştım ama hiiiç bi etkisi olmadi ama en cok zeytinyağının faydasını gördüm diyebilirim
zeytinyağını bende sürüyorum :) başka yağlarda aldım onlarıda sürücem umarım etki eder gerçi yağlarla geçilcek bir durum değil sanki neyse :)[/QUOTE]
Bana da oyle geliyo .. ama usenmedim bir sürü yağ aldım hiç birinin faydasını gormedim 1) zeytinyağı 2) yumurta

canım benimde kırıklarım vardı kırık gitmez derler ama inan saçlarım o kadar yumuşadı ve güzel olduki
saçlarımı tamamen nemle beslemeye adapte ettim kendimi her gece yıkayıp örüyorum her seferinde şampuan kullanmadığım için yıprandığını sanmıyorum . ıslak saçımı örüyorum ve nemi saçıma hapsediyorum .
bebe yagı sürüyorum duştan sonra . bu akşamda 20 damla falan sıcak su ile arko kremi karıştırıp saçlarımın uçlarına sürdüm saçlarım o kadar yumuşakki şu anda anlatamam . tavsiye ederim canım nem ver sacına .
ben 2 aydır düzleştirmiyorum saçımı çok özel günler haricinde .
sinemakiye de başlaım işte her pazartesi 1 kür .
umarım fayda eder sinemakiden çok umutluyum çünkü :S

Fayda edeceğini düşünüyorum canım şimdi fayda etmese bile havalar soğuyunca yine yap belki senin de o zaman daha iyi olur. Ve tavsiyelerin için de çok çok teşekkür ederim :) kesinlikle denicem. Peki şampuan olarak hangisini önerirsin?

ben dermokil saç dökülmelerine karşı kullanıyorum .
içine vitaminler ve bal + çam terebentin de kattım canım

Şu kırık saçlara çare için deli gibi herşeyi deniyorum. Hindistan cevizini de denemem lazım. Fakat bunun da zeytinyağı gibi iyisi kötüsü var mı nereden bileceğim. Saç kırıklarına çözüm için herşeyi denerim deneyeceğim. Ama tecrübenizden yararlanmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…