bn de sürekli düzleştirici kullandığım için aynı problemi yaşıyorum...
bi çok şe denedim
bepanten ve evigen ampulleri başarılı buldum
eczaneden alıp direkt uyguluyor ve şampuana ekliyorum, ekonomik de...
ayrıca saçlarıma yumurta sarısı, zeytin yağı, badem yağı, susam yağı ...vs maskeler yapıyorum
ii gidio ve daha hızlı uzamaya başladı
netten bi araştır cnm sölediklerimi,
dilerim yarar işine
bn de sürekli düzleştirici kullandığım için aynı problemi yaşıyorum...
bi çok şe denedim
bepanten ve evigen ampulleri başarılı buldum
eczaneden alıp direkt uyguluyor ve şampuana ekliyorum, ekonomik de...
ayrıca saçlarıma yumurta sarısı, zeytin yağı, badem yağı, susam yağı ...vs maskeler yapıyorum
ii gidio ve daha hızlı uzamaya başladı
netten bi araştır cnm sölediklerimi,
dilerim yarar işine
Sem soykedikten sonra zeytinyağina başladım canım. Daha ilk yikamada çok güzel bi etki gördüm çok teşekkür ederim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ya bende kestirmek istemiyorum artik. Kesmeden kiriklari onarabilen yok mu
Yemekte kullanilan zeytin yagini dene kesinliklee çokkk faydasini gorduummm :) taranmayan saçlarım ilk yarışta yumuşacık oldu ve sabki kiriklar da azaldı gibi tamamen bitene kadar devam edicem
Hindistan cevizi yağını önerebilirim kırıkları onarıyor,önlüyor çok memnunum
bende her yolu denedim şimdiki favorim elseve mucizevi yağ saçlarıma uyguluyorum temiz kirli farketmiyor ağırlaştırmıyor ve saçlar kolay tarandığı için kırılmıyor ben en yakın zamanda plastik taraktan tahta veya kemik tarağa geçiş yapmayı istiyorum plastik taraklar saç düşmanı hem kırıyor hemde elektriklendiriyor ayrıca dediğim yağıda bi araştırın isterseniz kullanan çoğu kişi memnun kalmış
Şu beyaz olan organik Hindistan cevizi yağı mı? Fiyatı çok fazla gelmişti bana ya :/
Evet beyaz oluyor sıcak suda eriyor ben aktardan almıstım 20 ml si 6-7 tl arası bir şeydi. çok ta memnunumm
bende avonun saç ürünlerini pek başarılı bulmasamda tavsiye üzerine denemek için boyalı saçlar için olan saç maskesini aldım,
dün ilk kez kullandım daha yıkarken etkisini hissedebiliyorsun ,taranmayan saçlarım kendiliğinden açıldı yumuşacık yaptı, kırıklara iyi gelirmi bilemiyorum denemekte fayda varfiyatıda uygundu hem
8 haftada uzamasına etkisi oldu mu sinemakininÇok Sağol canimm.. ben de bemiks ve Sinameki kürü yaptım ama saçlarım çok kuru biraksam mı diye düşünüyorum sekiz haftadır kullanıyorum ama hala aynı kırıklar ..dediğin yağların hepsini de kullanıyorum ama... nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum
[QUOTE="Yuyuyu, post: 36658828, member: 6161olmadı :-\nimde saçlarım çok çabuk kırılıyor bir diğer sorun o kadar çok maske yapıyorum ama hayla uzamıyor sanırım uzuyor ama kırıldığı yerden kesildiği için uzamamış oluyorvarmı saçın kırılmasını engelleyecek serum vb birşey ? glissin siyah şampuanını kullanıyorum ama bir fark olmadı henüz
8 haftada uzamasına etkisi oldu mu sinemakinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?