ah şu hevesler , düğün hayalleri

Arabayı 5 yıl satamazsınız galiba indirimli çünkü çok özür dilerim ama fazla iyi niyet sizi oyuncak etmiş kimse size acımaz ki çalış çalış öde sen kendine deger ver ki onlar da versinler eşin de ailesi de kullanmış maaşlı kızı alıp bu kadar net..
hayat 3günlük eşek gibi çalışıyosan bey gibi ye iç gez kendine bak alışverişini yap dicem ama belli ki sen borca batırılmışsın maaşına el konmuş..

Herkes yapın diyor ancak belli ki kv den ve kp den size bir hayır yok. eşinizin tedavisi için para lazımmış. Buun için biriktirdiğiniz parayı şimdi kütüphane yapmak için harcamayın derim. İllaki yapacaksanız arabayı satın. Madem zor durumdasınız ve ailesi size yükledi borcunu...

Ne bilim canım kiyama dim sana hiç ne yapmayı düşünüyorsun
bugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.
ailesine tek laf etmiyor. annesinin bana senelerdir yaptıgı yetmezmış gibi şimdide hep onlar haklı.
eski konularımı hatırlayanlar bilir kv eşim kaza geçirince o zaman sevgiliydik beni hastaneden kovdu. eşime yatalakken bakmıştım evli değildik. ahlaksız oldum. dul kadın oldum. yınede bıkmadım 4 ay eşimin yanında hastanede kaldım. sonrasında süründürdü beni. evime alınan her eşya sorun oldu. hastalıklarım kılolarım ayılığımdan tutun kusuruma kadar.
eşim hala susuyor hala. kendıme sığınak yapmak adına istedim bu kitaplığı ama olmadı. ailelerden girdik geçmişten çıktık. adam aldırmıyor. benım gözüm doymuyormuş. kin tutuyormuşum. ...
o kadar kırıldım kı. 8 senemı verdım uğruna ailemi ezdim. o yorulmasın diye kına istemedım. yatak odama komıdın bıle alınmadı. eski beyazeşyalarım kanepelerım. bunları geçtım hep hakaret yedım. ailemle konuşmuyorlar. sadece kendılerı doğru.
anlatılacak çok şey var . eşimle bu noktaya çok şeylerden sonra geldık. hiç insaf yok. kalp ve astım hastasıyım. umurlarında değilim. sence ne yapsam eşim gözünü açar ? öyle saf ki

Arabayı 5 yıl satamazsınız galiba indirimli çünkü çok özür dilerim ama fazla iyi niyet sizi oyuncak etmiş kimse size acımaz ki çalış çalış öde sen kendine deger ver ki onlar da versinler eşin de ailesi de kullanmış maaşlı kızı alıp bu kadar net..
hayat 3günlük eşek gibi çalışıyosan bey gibi ye iç gez kendine bak alışverişini yap dicem ama belli ki sen borca batırılmışsın maaşına el konmuş..
çok kötü durumdayım maddı olarak. bekarken aileme yardım ettim. hem düğünüme para koydum.. kendim hiç o sıraya gelemedım. üstüne yaranamadım. kayınvalıdeme neler alırım neler. gümüş takılar çantalar hediyeler parfumler. her onların şehrıne gidişimde elim dolu olurdu. o bana 5 bıleziği çok gördü.şimdi ben aç gözlü oldum. düğün alışverışı falan görmedım bıle. ... neler var neler. tüm gün canım çıkıyor iş yerınde. eşim engelli her iş bana. hamal gibiyim. yine ağzımı açmam kı eşim anlayıp kendıne dert edınmesın dıye . tek istediğim az değer.

benim de hayalim kitap odası:KK68:yapmalısın bence, çok abartı bir miktar tutacağını sanmıyorum. hakkındır yap valla
en fazla bın tl o da kanape için ki kayınvalıdem 10 gunluk evlı falan dinlemeyıp yatıya geldıgınden .

Herkes yapın diyor ancak belli ki kv den ve kp den size bir hayır yok. eşinizin tedavisi için para lazımmış. Buun için biriktirdiğiniz parayı şimdi kütüphane yapmak için harcamayın derim. İllaki yapacaksanız arabayı satın. Madem zor durumdasınız ve ailesi size yükledi borcunu...
araba 5 yıl satılmıyor tatlım. tedavıde şuanda yok ılerde olur belkı dıye. bacakları protez eşimin kemikleri yapay kemık belden aşağısı. belkı ne bıleyım ağrıları dıner dıye umutla beklıyorum.

yap tabi odayı da için ferahlasın ama şunu hiiç anlamadım yani arabayı sen ödüyosun başkası mı biniyoooo yakarım valla altından alırım kavga dövüş bazen fazla iyi değil cadı olacaksın bu ne iyi niyet böyle..
eşimde hayatım başkası bınemez yasak çok şükürde. yanı 30 bınlık araba dururken anlayamıyorum. ben nişan kına yaptırmadım masraf olur dıye

bugün yeni gelişmeler oldu. eşim şehir dışında seminerde . ben çalıştııgım için gidemedim yanına. evliliğimizde tek mesele kitaplık olsaydı keşke dedirtti bana. tanıyamıyorum onu.
ailesine tek laf etmiyor. annesinin bana senelerdir yaptıgı yetmezmış gibi şimdide hep onlar haklı.
eski konularımı hatırlayanlar bilir kv eşim kaza geçirince o zaman sevgiliydik beni hastaneden kovdu. eşime yatalakken bakmıştım evli değildik. ahlaksız oldum. dul kadın oldum. yınede bıkmadım 4 ay eşimin yanında hastanede kaldım. sonrasında süründürdü beni. evime alınan her eşya sorun oldu. hastalıklarım kılolarım ayılığımdan tutun kusuruma kadar.
eşim hala susuyor hala. kendıme sığınak yapmak adına istedim bu kitaplığı ama olmadı. ailelerden girdik geçmişten çıktık. adam aldırmıyor. benım gözüm doymuyormuş. kin tutuyormuşum. ...
o kadar kırıldım kı. 8 senemı verdım uğruna ailemi ezdim. o yorulmasın diye kına istemedım. yatak odama komıdın bıle alınmadı. eski beyazeşyalarım kanepelerım. bunları geçtım hep hakaret yedım. ailemle konuşmuyorlar. sadece kendılerı doğru.
anlatılacak çok şey var . eşimle bu noktaya çok şeylerden sonra geldık. hiç insaf yok. kalp ve astım hastasıyım. umurlarında değilim. sence ne yapsam eşim gözünü açar ? öyle saf ki

Ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum yaşadıklarınızın ama sorun eşinizin saf olması değil. Merhametsiz veya acımasız değilim fakat eşiniz zihinsel engelli veya işitme engelli veya görme engelli değil. Onun da yaşadıkları çok zordur eminim fakat, bu aileyi her daim haklı bulması falan kendi özelliği yani bu yüzden ona acımak zorunda değilsiniz. Birbirinizi seviyorsanız bu sorunları ancak konuşarak aşarsınız. O yüzden kitaplık gerçekten mesele siz önce kendiniz iyi olun, ona iyiliğinizi yansıtın başka türlü ilişkiniz de iyiye gitmez bence. Yani bir sabah kalkıp ben sana neler yaptım demesini ummak yerine biraz olsun birbirinize dönerseniz şu aile mevzularına kulak tıkarsanız daha iyi olur.

Kpnin size böyle davranması çok kötü ama bu aileden de farklı bir davranış beklemek abes olur, daha önceki yaptıkları yapacaklarının teminatı zaten :/ İnsanın kırılmasının sınırı yok ama artık kırılmamak için mesafe koyup, uzak kalmak her zaman her zaman elimizde.

canım neden bu kadar eziyeti kendine reva görüyorsun yazık değilmi
gençliğine ayrıl veya boşan denmez ama
burnunu sürtmen lazım bu nedir böyle
kusura bakmada bi tarafını kaldırmışın indirmen lazım

çok kötü durumdayım maddı olarak. bekarken aileme yardım ettim. hem düğünüme para koydum.. kendim hiç o sıraya gelemedım. üstüne yaranamadım. kayınvalıdeme neler alırım neler. gümüş takılar çantalar hediyeler parfumler. her onların şehrıne gidişimde elim dolu olurdu. o bana 5 bıleziği çok gördü.şimdi ben aç gözlü oldum. düğün alışverışı falan görmedım bıle. ... neler var neler. tüm gün canım çıkıyor iş yerınde. eşim engelli her iş bana. hamal gibiyim. yine ağzımı açmam kı eşim anlayıp kendıne dert edınmesın dıye . tek istediğim az değer.
Canım çok üzüldüm ama sen biraz fazla iyisin kaynanana hediye falan kes verdikçe istiyolar bizde eşim verici taraftı abileri de alıcı taraf kaynanam sadece bizden ister diğerlerine acır aslında aynıyız maddi yönden..
lütfen eşinle konuş önce siz onları boşverin fazla iyi olmaaaa

eşimde hayatım başkası bınemez yasak çok şükürde. yanı 30 bınlık araba dururken anlayamıyorum. ben nişan kına yaptırmadım masraf olur dıye
Araba eşinin adına mecbur asıl merak ettiğim şu nikahtan önce mi sonra mı aldın..yani ortak mal mı önce aldıysan nikahtan hak iddia edemezsin..
eşin seni baş üstünde tutmalı helw kaynanan herkes cesaret edemez engelli birini almaya daha ne istiyolar anlamadım..
kilondan onlara ne ayı ne demek ya onlar benim elime düşseydi muma çevirirdim lütfen iyi olmaaa artık suistimal etmişler seni

niye böyle yapiyorsunuz.siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez.yazik degil mi hayatiniza.esiniz saf degil son derece egoist.bence artik bir yeter demenizin vakti geldi.insan engelli diye 80 bin liralik araba kullanmaz.siz esinizi cok simartmissiniz.esiniz sizi zerre kadar düsünmüyo.siz de farkindasiniz bunun ama kabullenmesi zor.rest cekmenin zamani gelmis.

araba 5 yıl satılmıyor tatlım. tedavıde şuanda yok ılerde olur belkı dıye. bacakları protez eşimin kemikleri yapay kemık belden aşağısı. belkı ne bıleyım ağrıları dıner dıye umutla beklıyorum.
Öncelikle Allh inşallah şifasını verir canım. O zaman ne olacak ne kadar tutabilir ki bir kitaplık, çalışma odası yap gitsin :KK49: ohhh güle güle kullan huzurla oku kitaplarını o zaman :KK49:

Birazcık gözünü aç Allah aşkına. Seninki iyilik değil enayilik, hatta salaklık boyutunda. Adam ayranı yok içmeye 80.000 TL lik araba alıyor bi de sana gözün doymuyor diyor ailesini haklı buluyor falan. Saf olan biri varsa sensin bence, eşini çok açık göz gördüm ben. Lütfen kızma bana biraz sert oldu ama üzüldüm ve kızdım sana. kendine gel lütfen. Ezdirme kendini o kaynana doğru dürüst insan olsa başına taç eder seni taç.

X