ah şu hevesler , düğün hayalleri

ya kusura bakma yalnış bişey demek istemedim
ama eşinizin tutumu nasıl
annesinden taraf falannmı
çünkü siz onun tedavisi diye düşünürken
80 lik araba almış
tamam engelli arabası falaan ama daha uygunu mutlaka vardır
bence siz çok fedakarsınız iyi niyetlisiniz
tabı vardı hayatım bu araç 80 bın tl ıdı 66 bıne geldi üstüne düğün borcu 110 bın tl oldu. düğün borcu dediysem tamamı dugune değil ailesine. babası ogluma yakışır oğluma değer benı gören yok adım yok sanım yok cismim yok

80 tl araba borcuna girdim ama kendın için 1 tl çok mu görüyorsun tabıkı değil hemen o odayı yapmalısın bence
ayrıca 80 tl araba nın taksitlerını ödemek çok zor umarım senın ve eşinin maaşı yüksektir
tatlım 4000 tl ıkımızın maaşı. ödemeler 2600 tl düğün araba ailesine BORÇ falan filan . ama yok benım hakkım yok

bence eşini bir şekilde ikna et öyle al...habersiz yaparsan kendini büyük bir kavganın içinde bulabilirsin
habersız tek adım atamam be gülüm yapamadım ben. eşimin annesi ayrıl oğlumdan dedi o mutlu olsun dıye ayrıldım aynı ay evlenme teklifi aldım hayır deyip eşime koştum. yapamadım :KK43: her şeyi anlatırım eşime saklayamam kı.

Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.
80bin liralik araba aliyosunuz, bin lira sorun oluyor.. pardon da onlar kim oluyor, evine yaptiracagin seye karisiyor? esin madem cok hosnut dgl onlarin tavrindan, agirliginizi birlikte koyun..

Eşiniz vergi ve para indiriminden yararlanmadımı canım.
yararlandı hayatım 80 bın tl den 51 bıne ındıler ama kredi çekince bu tutar 66 bını buldu. üstüne düğün. düğün telaşımda bıle arabayla uğraştılar ağzıma açmadım. araba o kadar değerli ki onlar için beni zaten iplemezlerdi biliyorum da

80bin liralik araba aliyosunuz, bin lira sorun oluyor.. pardon da onlar kim oluyor, evine yaptiracagin seye karisiyor? esin madem cok hosnut dgl onlarin tavrindan, agirliginizi birlikte koyun..
hoşnut değil ama bunu bir ben biliyorum. kültür çakışması yaşıyorum ama hep alttan alan benım . ben ki ailemi dinlemeyip okumak için bavulunu alıp çıkmış biriyim

yararlandı hayatım 80 bın tl den 51 bıne ındıler ama kredi çekince bu tutar 66 bını buldu. üstüne düğün. düğün telaşımda bıle arabayla uğraştılar ağzıma açmadım. araba o kadar değerli ki onlar için beni zaten iplemezlerdi biliyorum da
Arabayı eğer kullAnmıyorsanız satıp kredi borcununu kapatabilirsiniz ya da daha uygun fiyatlısını alabilirsiniz.

onceki konularinida hatirladim gercekten sen cok fedakar ve iyi birisisin ama buna deger mi?
esim uzulmesin diyorsun hep, senin onu dusundugun kadar o seni dusunuyor mu? hayir dusunmuyor dusunse boyle birsey istedigini bilerek yapmani saglardi, yap yapalim derdi, maasini aldiginda cikarip kenara canim bu parayi senin kutuphanen icin ayiriyorum derdi, yani bir yolunu bulurdu

Bende sozluyum ve cok seviyorum, herseyden cok ama once can sonra canan, hersey karsilikli bu hayatta biraz kendinide dusun yaa

Anasonn ben düğün borcunun da fazla olduğunu düşünüyorum

Senin kütüphane bu kadar borcun arasında devede kulak

En son ilkokulda kitap okuyan insanlar için kütüphane tabii ki gereksizdir

Gelinin kocaman kütüphanesi var diye hava da atamaz ki

Duyma görme çok bunalımdan öğretmenim işim için gerekli de geç kime ne

Eşin üzülmesin diye çok şey yaptın arada annesinin dediği olmasın eşin de üzüleceksem üzüldün bir şey olmaz annesi hep haklı olamaz

Orda ikea yok ben koca duvarı çok uygun fiyata cam kapaklı kütüphane ile donatmıştım

Gerekirse internetten model bak yaptır bir şey olmaz borç yiğidin kamçısı de geç

esin seni koruyor mu?
bu sorunun yanıtını bende bilmiyorum galıba eşime toz konduramam bir yandan da korumadığını düşünüyorum. hanı kabullenemessin ya.
evlenırken ayrılıkta boşanmaktan farksız bana deyıp evlendım. annem bıle bunu söyledı. o kadar derindi ki yaşadığımız herkes her şeye rağmen evlenmemiz gerektiğini söyluyordu.

tabı vardı hayatım bu araç 80 bın tl ıdı 66 bıne geldi üstüne düğün borcu 110 bın tl oldu. düğün borcu dediysem tamamı dugune değil ailesine. babası ogluma yakışır oğluma değer benı gören yok adım yok sanım yok cismim yok
canım bu kadar yüklenme kendine durdur şu adamı
ya bu nedir böyle kendin için
yap istediğin şeyi yap mutlaka canım yap kitaplığını
sakinliğe ihtiyacın olcak canım benm bu ailede

canım bu kadar yüklenme kendine durdur şu adamı
ya bu nedir böyle kendin için
yap istediğin şeyi yap mutlaka canım yap kitaplığını
sakinliğe ihtiyacın olcak canım benm bu ailede
bitanem aşırı fedakar olsan da bir dönem sonra bu mecburiyet gibi görülüyor. onun bana yapalım demesi gerekiyordu sanki.

Anasonn ben düğün borcunun da fazla olduğunu düşünüyorum

Senin kütüphane bu kadar borcun arasında devede kulak

En son ilkokulda kitap okuyan insanlar için kütüphane tabii ki gereksizdir

Gelinin kocaman kütüphanesi var diye hava da atamaz ki

Duyma görme çok bunalımdan öğretmenim işim için gerekli de geç kime ne

Eşin üzülmesin diye çok şey yaptın arada annesinin dediği olmasın eşin de üzüleceksem üzüldün bir şey olmaz annesi hep haklı olamaz

Orda ikea yok ben koca duvarı çok uygun fiyata cam kapaklı kütüphane ile donatmıştım

Gerekirse internetten model bak yaptır bir şey olmaz borç yiğidin kamçısı de geç
hayatım düğün borcudA çok kayınvalidemin gereksiz istekleri destek okucaz deyip kendilerine borçlandırılmaları. üstelik istediğim çok şey olmadı. benim düğünüm değildi. aileme söz hakkı tanımadım üstelik. sırf eşim engelli diye. bakıyorum da değmiyor. ailesi size maddı manevı destek olucaz deyince dedim ki aile çok önemli benıde severler ben aileden ilgisiz büyüdüm senelerdirde ayrı yaşıyorum. güneydoğu şartlarında.
hata yapmışım ben. şimdi sadece oğulları var. sanılmasın ki eşime iyiliği kıskanıyorum ama görüntüde bir iyilik var.
dün hastalandım eşim başka şehirdeydı astım hastasıyım makınam evde arabamda benzın az dıye almadı kayınbabam. bende araba sürecek halde değildim . o kadar koydu ki en basıtı.
evidea diye bir site buldum tek bilezik bozdurup yapıcam umrumda değil zaten bileziklerde oğullarınında işte ben bozdurcam.

Arabayı eğer kullAnmıyorsanız satıp kredi borcununu kapatabilirsiniz ya da daha uygun fiyatlısını alabilirsiniz.
hayatım 5 yıl arabayı satamıyoruz. engelli aracı. eşime bunu teklifi etsem mümkün değil kabul etmez hem.

benim de hayalim kitap odası:KK68:yapmalısın bence, çok abartı bir miktar tutacağını sanmıyorum. hakkındır yap valla

yap tabi odayı da için ferahlasın ama şunu hiiç anlamadım yani arabayı sen ödüyosun başkası mı biniyoooo yakarım valla altından alırım kavga dövüş bazen fazla iyi değil cadı olacaksın bu ne iyi niyet böyle..

X