ah şu hevesler , düğün hayalleri

Eski konularınızı hatırladım sonradan, şuncacık şeyden ne kadar daha fazlasına layıksınız ama hayat işte, şimdiden kitaplık hayırlı olsun :KK36:
Çok teşekkür ederim ben :-D sizler de olmasanz öyle yalnızm ki insan sohbetine muhtacım. Toparlandm psıkolojık destek aldık eşimle. Artık daha güçluyum eskisi gbi sakinim gülümsüyorum. :-D

Aslında memurmuşşunuz yani elinizde sabit bir geliriniz var, imkanınız varsa yapın, biraz sizin de kendiniz için birşeyler yapmaya hakkınız var.
Evet hamd olsun. 80 bin tl ye araba çok gereksiz bi lüx ama ne yapaym. Bence az lüx bol sevgi. İnsan kaptırmamalı kendini hayatn gösterişine. Kv çok dindar bi bayan ama meraklılar bu tarz şeylere. Eşim engellı oluncada kıyamadm aldı. Ama bana çok göruluyor üzuluyorum. Asgarı ücretle okutulmuş biriym ailem haliyle hevesm çok.

Evet hamd olsun. 80 bin tl ye araba çok gereksiz bi lüx ama ne yapaym. Bence az lüx bol sevgi. İnsan kaptırmamalı kendini hayatn gösterişine. Kv çok dindar bi bayan ama meraklılar bu tarz şeylere. Eşim engellı oluncada kıyamadm aldı. Ama bana çok göruluyor üzuluyorum. Asgarı ücretle okutulmuş biriym ailem haliyle hevesm çok.
Gönlünüzden geçen öyle lüks birşey değil, bunun için endişe duymayın.. Gidin kendinize güzel bir kütüphane, şirin bir tekli koltuk ve güzel bir abajur alın bir de kahveniz çayınız için sevimli bir sehpa.. Bunlar lüks değil, ben de kitap okumayı çok severim bunlar huzurunuz için ilaç.. Varsın olsun borcunuz, sevginiz içinizde olduktan sonra hepsi geçer..

Gönlünüzden geçen öyle lüks birşey değil, bunun için endişe duymayın.. Gidin kendinize güzel bir kütüphane, şirin bir tekli koltuk ve güzel bir abajur alın bir de kahveniz çayınız için sevimli bir sehpa.. Bunlar lüks değil, ben de kitap okumayı çok severim bunlar huzurunuz için ilaç.. Varsın olsun borcunuz, sevginiz içinizde olduktan sonra hepsi geçer..
Bende tam olarak bunları istiyordum ama etrafmdakıler borcun çok harcma dıyorlar üzerime gysi bile almıyorum

80000 lik araba alınıyorsa kitap odası yapılır meblağ yuksek değil diğer borcun yanında. Bence kesin yapmalısın...

Arabe sizin arabaniz olmadi satarsin.Hatirliyorun burada buyuk cogunluk iyi düşün evlenirken demişti yada evlenme demişti.
şimdi neden bu kadar üzülüyorsun ki,mutlu olmaya calis,kendini ve eşini üzme.Ayrıca bir kitap odasiysa hayalin yap,neyi bekliyorsun.

bosjna dememisler önce kendini sev sonra baskalarinida seversin diye. yap tabi o arabanin yaninda bunun sözü olmaz. esku olaylari düsübme ayni sekilde gelecegide ani yasa bak nasil mutlu oluyorsun :KK66:

Yapın tabiki hakkınız. Birşey söylerlerse 80 bin tl lik arabayıda ben ödüyorum bunuda yaparım dersiniz

O kadar çok şey yapmışsınız ama haksızlığa uğramışsınız ki bunu bile kendinize çok goruyor, insanların sizi yargilayacagini düşünüyorsunuz. Kimse size bunu yapmadiginizda aferin demeyecek, bu yüzden içinizden geleni yapin

Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.

Canım benim sen ne güzel kalplisin öyle ..
Evlilikte fedakarlık çok güzel birşey ama karşılıklı olunca ..
Eşinde senin isteklerin için kendinden ödün vermeli ..
Bence yapmalısın .

Selam kızlar. Büyük sıkıntlardan snra evlendm. Bazıları bilir evlilgm resmen olmamalıydı ama eşim bana ben eşime 8 yıldr aşıgz. Ailesi istemesede oldu. Düğunume hç özenemedm biliyodum ki ailesi beni kesin üzecek düğun günu astım krızne grdm. Çok zordu. Düğün borcu eşya falan ben nişanlyken ödemeye bşlamştm zaten. Kayınvalıdemler tek bi çöp almadılar. Yalandan evime kavanoz makarna alıp geldi.
Eşim engelli zor yüruyor onu gaza getirip elaleme hava diye 80bin tl ye araba aldırdılar borcu bize. Elbette ben öducem ama söz hakkım olmadı. Kaynvalıdm aldgm her şeye karıştı zaten. Evimde 1 takım kanepe var bi odamda da kırık 2 kanepe. Hayalim olan kitap odası için aylardr ağlıyorum. Eşime kıyamıyorum az altnım var eşimin tedavisne sakladgm içindn bin tl falan alıp bi kitap odası yapmak istiyorum. Eşim ailesıne dirense de baskı altnda benım ailem çok uzakta. Sizce kv ve eşimi dinlemeyp bozdurup yapsam mı? Simdidn teşekkurler. Ne olur çok yarglamayn beni çok mutsuzum.
ya kusura bakma yalnış bişey demek istemedim
ama eşinizin tutumu nasıl
annesinden taraf falannmı
çünkü siz onun tedavisi diye düşünürken
80 lik araba almış
tamam engelli arabası falaan ama daha uygunu mutlaka vardır
bence siz çok fedakarsınız iyi niyetlisiniz

Bence yaptır ne kadar çok fedakarlık yaparsan okadar çok alışır ve okadar da bekler senin zorunluluğun haline gelir
Eşin baskı altında da olsa almasaymış arabayı. senin 1000 lira kitaplığın mı sorun olacak, 80000 liralık arabayı aldıysa Kitaplığı da ödesin

siz çok büyük yürekli bir insansınız eşinizin ailesine asla boyun eğmeyin asla kulak asmayın ve hayallerinizi bir bir gerçekleştirin.

80binden daha hesapli arabalar da var. Elalem icin kendiniz sıkıntiya girmeyin hicbir zaman. Yani yasam standardinizi bilemem ama 80.000e ev var...

Bende tam olarak bunları istiyordum ama etrafmdakıler borcun çok harcma dıyorlar üzerime gysi bile almıyorum
Bu kadar kendinizi mahrum etmeyin, insanlar anlamazlar, hissedemezler. Bir de kitaptı, kitaplıktı falan boş gelir çoğu kişiye. Kendinizi de mutlu edin.:)

Eşiniz vergi ve para indiriminden yararlanmadımı canım.

BeniM konumu okuyanlar bilir evlenirken kuaföre bile göturmediler düğün salonu tutmadılar yemek vermediler esya almadılar kısacası evimdeki esyaların coğu evliligimzden eski 2 .el kv evden kovunca kendi babam 2 .el esya aldı evimize yeni ütü aldık onu bile saklıyoruz kv de den bıktım artık

Yap tabiki kaynanaya hesap vermek zorunda degilsin ..
Ne derse desin , bir kulagindan girsin digerinden ciksin ..

80 tl araba borcuna girdim ama kendın için 1 tl çok mu görüyorsun tabıkı değil hemen o odayı yapmalısın bence
ayrıca 80 tl araba nın taksitlerını ödemek çok zor umarım senın ve eşinin maaşı yüksektir

bence eşini bir şekilde ikna et öyle al...habersiz yaparsan kendini büyük bir kavganın içinde bulabilirsin

X