Çok teşekkur edrm :-Dyap tabiiki. yeterince fedakarlık yapmışsın zaten. yargılanacak bi tarafı yok bana sorarsan
Araba eşimde bednsel engelli zor yûruyor egilemiyor bazen yüruyemiyor. İkimzde memuruz . Ama imkanım olsa onu gözumdn ayırmam.Yapın, vicdan azabı da çekmeyin. Arabayı kim kullanıyor bilmiyorum ama fiyatının 80'de 1'i sizi mutlu edecekse daha ne?
Evet ikimzde memuruz ama ödememz yükluce . Eşimin kesin tedavısı yok yurt dışnda olur diye umut edıyorum. Bacagnı hissetmıyor :-(Eşinizin tedavisi ne zaman bitecek? Evet güzel bir hayal ama sanki ertelenmeyecek türden de değil. Sanırım şuan daha önemli maddi sorunlarınız var gibi.
Araba eşimde bednsel engelli zor yûruyor egilemiyor bazen yüruyemiyor. İkimzde memuruz . Ama imkanım olsa onu gözumdn ayırmam.
Kitap tutkum olmasa delirirdim. Bi eşim bi öğrencilerim bi kitaplarım ... Evim 2 artı 1 ama bebegm olana kadar kitap odam olur hem odalarm genişler.Neden yargılayalım, sen bir sürü fedakarlık yapmışsın bu kadar masum bir isteğin neden olmasın. Benimde kitap tutkum var. Odam tıka basa kitap dolu. Onlar için ayrı bir odam olsun çok isterdim.
Aslında memurmuşşunuz yani elinizde sabit bir geliriniz var, imkanınız varsa yapın, biraz sizin de kendiniz için birşeyler yapmaya hakkınız var.Evet ikimzde memuruz ama ödememz yükluce . Eşimin kesin tedavısı yok yurt dışnda olur diye umut edıyorum. Bacagnı hissetmıyor :-(
Kitap tutkum olmasa delirirdim. Bi eşim bi öğrencilerim bi kitaplarım ... Evim 2 artı 1 ama bebegm olana kadar kitap odam olur hem odalarm genişler.
Benim hakkim yok kimsenin parasına göz dikmeye. Yalanlar olmasa takılmazdm bile.bilezk yapıcz falan filan keşke hç yalan söylemeselerdi. Dügunumu kendm yapıcm diye çalıştm. Psıkolojm o kadar bozuldu ki 23 yaşında çöktum resmen. Ailem anlamasn diye ugraştm. Eşim yorulmasn diye nişan kına yaptrmadm. Kendi memleketme bi kez 2 günlugune gelıp gttiler. Onuda laf ettiler. Sustum. Eşimin masumıyetne inanmasam. Şimdi her şeyme karışıyolar. Bekar evimdki eşyalar kırıldı ne yapaym?Dünyada ne şanslı erkekler var yaaaa
Burada kayınpederinin 30-35 yıllık emeğine göz koyanıda gördük düğün salaonu için sorun çıkaranı gördük ev yaptırıyorlar benim istediğim gibi değil yazanı gördük.
Eşiniz ne kadar şanslı bu kadarcık şeyn bile vicdan muhasebesini yapıyorsunuz
Çocugum , çok güzel geldi kulaga. Kitaplarm ben eşim çocugumuz. :-D ay çok mutlu oldum. Türkçe öğretmeniyim mühendislgi tepip sırf kitap tutkumdan bu bölumu okudum. :-D kitap o kadar başka ki tam terapi :-DAynen benim içinde öyle, çok seviyorum kitap okumayı. Biterken üzülüyorum falan. :) Bence mutlaka yapmalısın. Çocuğun çok olacak, şanslı böyle kitap tutkusu olan annesi olduğu için.