• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ah şu göğüs takıntım

hll35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
291
61
43
Kızlar sizce erkekler bu kadar takıyor mu ? Onlar için önemli olan ne ? Yatınca düzleşmesi çok mu sorun ? Birde açık konuşmak gerekirse göğüste önemli olan büyüklüğü mü uçları mı ? Özellikle evli olanlardan bekliyorum cevapları

Gerçek büyük bir meme de yatınca düzleşir. Benim protez olduğu halde bile düzleşiyor. Normali bu..

Kızlar sizce erkekler bu kadar takıyor mu ? Onlar için önemli olan ne ? Yatınca düzleşmesi çok mu sorun ? Birde açık konuşmak gerekirse göğüste önemli olan büyüklüğü mü uçları mı ? Özellikle evli olanlardan bekliyorum cevapları

Canim buna net bir cevap alamazsin ki, her erkek farkli düsünüyor yani simdi burda erkekler büyüklügüne önem veriyor ya da uclarina önem veriyor dese yanlis olur.
Ve evet büyük veya kücük farketmez gögüsler yatinca düzlesir.

Canim buna net bir cevap alamazsin ki, her erkek farkli düsünüyor yani simdi burda erkekler büyüklügüne önem veriyor ya da uclarina önem veriyor dese yanlis olur.
Ve evet büyük veya kücük farketmez gögüsler yatinca düzlesir.
Bakalım büyütmeye çalışıyorum inşallah büyür ya :(

ya normalde büyük memeyi seviyor olsa bile birlikte olacağın kişi seni her şeyinle seviyor. bir de yani hiç bir erkek duymadım ki küçük memeli diye karısını istemesin. ama insan kendini daha az kadın hissediyor kabul.

ya normalde büyük memeyi seviyor olsa bile birlikte olacağın kişi seni her şeyinle seviyor. bir de yani hiç bir erkek duymadım ki küçük memeli diye karısını istemesin. ama insan kendini daha az kadın hissediyor kabul.
Artık cok sükur takıntm yok eskisine nazaran biraz daha iyi olduklari icin olabilir :)

bakmayın böyle yazdığıma ben nasıl takıntılıyım anlatamam, kilo almaya çalışıyorum belki etkisi olur. sadece hangi erkek dört dörtlük de bizi beğenmesinler :)

Back
X