S
sude2008
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sude2008
-
ayy bendede çıkmıştı.hatta biraz kanama da oluyordu ama bağsurmuydu bilmiyorum.tuvalette söylemesi ayıptır sanki bişi batıyormuş gibi hissediyordum..şükür artık yaşamıyorum
günde 2litre su içtim
kepekli ekmek yedim.bakliyat yedim
birde havuç yedim günde 1 tane..havuç bağırsak kanamalarını önlüyormuş
birde sıcak su torbası aldım ve üstüne oturdum..günde 40 dk falan oturuyordum.
1-2 hafta sonra geçti.su içmek önemli.şimdi eşimde var onu iyileştirmeye çalışıyorum ama beni hiç dinlemiyor.(
bende aldığım bir ilacı içiriyorum.gaita yumuşatıcı aldım ama önce bunları yap..eşim hiç su içmez.bu önemli
nesrincim havuç ye dedi akşamdan buyana 3-4 tane havuç tükettim biraz iyiledi sanınrım dünki gibi ağırmıyo ama incir yaprağı kesin çözüm diyosun onuda bu gün bulup kaynatayım çok sağol canım Allah Razı olsun senden hepinizden...bendede vardı incir yaprağını düdüklü tencerede 15 dakika kaynatıp 15 gün saabah aksam soguk veya ılık o senin tercihin kesin cözüm basuru kökten yok ediyo kesinlikle deneyin
canım geçmiş olsun ben neçektim birbilsen ama en kolayıbunu muhakkak yap benim öyle kötüydüki anlatamam kimseyede söyleyemedim kısken anneme bile anlatamadım keşke böyle topinkten olsaydıda bende yassaydım çok iyiyi insan derdini çözüm buluyor yapacağın şey evde soban varsa sobanın üstüne kerpiçi koy kerpiç yoksa tuğla koy ısındıktan sonra ısla havluya sar üzerine otur en iyi çözüm ben öyle iyiyi oldum çift cinsiyetimmi vardiye düşünüyordum tekrar geçmiş olsun canım
benimde olmuştu aloe veranın lipsi vardı onu buzluğa koyup donduruyorsun sonra bir parça alıp oraya koyuyorsun. hem yumuşatıyor hemde geçiriyor. birde ılık süte oturuyorlarmış oda iyi geliyormuş.geçmiş olsun
nesrincim havuç ye dedi akşamdan buyana 3-4 tane havuç tükettim biraz iyiledi sanınrım dünki gibi ağırmıyo ama incir yaprağı kesin çözüm diyosun onuda bu gün bulup kaynatayım çok sağol canım Allah Razı olsun senden hepinizden...
dün pazar vardı bizim burda alayım deedim çok yiyeyim çabuk iyileşeyim dedim :)) Benimde eşin gibi pek su içmek gelmez aklıma ama akşamdan buyana içiyorum
Bu gün bakayım su torbasını nerde bulabilirim Olmazsa inşaat firmasında çalışıyorum bulmazsam akşam bi tuğla parçası götürcem eve..:))
Ama bugün birazda daha iyiyim nesrimcim çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?