Ah şu basura çare....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sude2008
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sude2008

Ziyaretçi
Kızlar doktora gitmeden şu basurun çözümü yokmu??* ölüyorum acısından oturamıyorum bile yardım edin lütfen..

ayy bendede çıkmıştı.hatta biraz kanama da oluyordu ama bağsurmuydu bilmiyorum belkide çatlak falandı.neyse.tuvalette söylemesi ayıptır sanki bişi batıyormuş gibi hissediyordum..şükür artık yaşamıyorum
günde 2litre su içtim
kepekli ekmek yedim.bakliyat yedim
birde havuç yedim günde 1 tane..havuç bağırsak kanamalarını önlüyormuş
birde sıcak su torbası aldım ve üstüne oturdum..günde 40 dk falan oturuyordum.
1-2 hafta sonra geçti.su içmek önemli.şimdi eşimde var onu iyileştirmeye çalışıyorum ama beni hiç dinlemiyor.(
bende aldığım bir ilacı içiriyorum.gaita yumuşatıcı aldım ama önce bunları yap..eşim hiç su içmez.bu önemli

Son düzenleme:

Nesrincim dediklerini tek uygulayacağım sağol insaalah geçer çok kötüyüm yaa sağolteşekkür ederim

merhaba ,tatula diye tohumlu bir bitki var ,kullananlar kesinlikle sonuç alıyor.
Tohumlarından 4-5tane sabah akşam aç karnına suyla yutuluyor ama tabi basurda bol su tüketimiz de çok önemli,bağırsakların çalıştırılması gerekir.
Spor,bol su tüketimi,bağırsakları hareketlendirici lifli gıdalar vs gibi kısa sürede olumlu etkiler görülebilir.
ınternette tatula diye arattırdığınzda çıkacaktır karşınıza,yol kenarlarında bile bulunabilen dikenli mucizevi bi bitki,kesinlikle tavsiye ediyorum

sağolun kızlar hepsini denicem geçmiyo çünki
allah kimseye vermesin bu ağrıyı yaaaa

bendede vardı incir yaprağını düdüklü tencerede 15 dakika kaynatıp 15 gün saabah aksam soguk veya ılık o senin tercihin kesin cözüm basuru kökten yok ediyo kesinlikle deneyin

geçmiş olsun canım. kesin çözüm ameliyat sanırım.
Allah kolaylık ve acil şifalar versin.

canım geçmiş olsun ben neçektim birbilsen ama en kolayıbunu muhakkak yap benim öyle kötüydüki anlatamam kimseyede söyleyemedim kısken anneme bile anlatamadım keşke böyle topinkten olsaydıda bende yassaydım çok iyiyi insan derdini çözüm buluyor yapacağın şey evde soban varsa sobanın üstüne kerpiçi koy kerpiç yoksa tuğla koy ısındıktan sonra ısla havluya sar üzerine otur en iyi çözüm ben öyle iyiyi oldum çift cinsiyetimmi vardiye düşünüyordum tekrar geçmiş olsun canım

benimde olmuştu aloe veranın lipsi vardı onu buzluğa koyup donduruyorsun sonra bir parça alıp oraya koyuyorsun. hem yumuşatıyor hemde geçiriyor. birde ılık süte oturuyorlarmış oda iyi geliyormuş.geçmiş olsun

bendede vardı incir yaprağını düdüklü tencerede 15 dakika kaynatıp 15 gün saabah aksam soguk veya ılık o senin tercihin kesin cözüm basuru kökten yok ediyo kesinlikle deneyin
nesrincim havuç ye dedi akşamdan buyana 3-4 tane havuç tükettim biraz iyiledi sanınrım dünki gibi ağırmıyo ama incir yaprağı kesin çözüm diyosun onuda bu gün bulup kaynatayım çok sağol canım Allah Razı olsun senden hepinizden...

Nagihancım annemde dedi son yağmurdan önce havaya aldandım giydim ince çorapları üşüttümde ondan oldu sanıyorum biliyosun bu meret soğuğuğa sevmiyo hemen şişiyo sobalı bi evde oturuyorum sanirım bu gün ilk bunu denicem sağol canım

süte falan oturamam nimet günahtır yaa diğer arakadaşların önerilerini bi yapayım bunuda denicem sağol canım teşekkürler

kız günde 1 tane havuç yesen yeterkaydirigubbakcemile3
bol bol su iç ama...
sıcak suyada otur yada sıcak su torbası al ona otur.ben öyle yaptım daha pratik

dün pazar vardı bizim burda alayım deedim çok yiyeyim çabuk iyileşeyim dedim :)) Benimde eşin gibi pek su içmek gelmez aklıma ama akşamdan buyana içiyorum
Bu gün bakayım su torbasını nerde bulabilirim Olmazsa inşaat firmasında çalışıyorum bulmazsam akşam bi tuğla parçası götürcem eve..:))
Ama bugün birazda daha iyiyim nesrimcim çok sağol canım

1 milyonculara falan bak..ne biliyim japon pazarı tahtakale gibi yerler falan olur ya.ne ararsan vardır..oralara bak..herhalde orada 1 milyoncu deniyordur..burada 1 milyoncu yokta tahkale dşiyebir dükkan var ne ararsan var..öyle yerlere bak..eczaneye sor..kesin vardır eczanede...

Geçmiş olsun Arkadaşım.. Aynı Sorun Ablamdada vardı, Doğumdan Sonra olmuştu. Bir Süre UltraProct adı verilen bir krem kullandı. O birsüre durdu. Sonra Arkadaşların dediği gibi sıcaksu tedavisini uyguladı 15 gün boyunca oda bir süre durdurdu. Bu Hastalık Aşama Aşama olduğu içib bir yerden sonra hiç bir kür yada bitki fayda etmiyor. Ama En sonunda Ameliyat oldu. Korkulduğu gibide değildi hemen Ayağa kaktı.

canım benimde doğumdan sonra çıktı.
Ameliyat en son baktım hiç bişi fayda etmiyo ancak o zaman olurum inş.o kadar uzamaz bu iş..ameliyattan korkmuyorumda muayene falan olurken çok utanırım ondan en son diyorum.
Sıcak su işini bu akşam denicem..
Ablanada çok geçmiş olsun..Sağol canım

3 tae kayısı ve sabah ac karnına 3 ıncır yıyorum 3 saat sonrakahvaltı yapıyorum khaltıada form caylar varya sınemakılıolanlar ondan ıcıyorum hergun yemeklerın yanında 1 tabak dolsu salata yıyorm mutlaka gunde 3 tane meyve hafta bırde kuru baklıyat
acı baharat eksı yeme gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…