zayıflıktasn şikayet etmeyiiinn...düzenli meyvenizi balınızı pekmezinizi yiyin öğün atlamayın..
yine de alınmıyosa maşallah ki metabolizmanız hızlı çalışıyor demektir..
gelde bunu biz zayıflara anlat :) Giydiğin yakışmıyo, kendini rahat hissedemiyorsun.. Fit demeyelim biz ona , kemiklerimiz batıyo çünkiii :))
Alalım azıcık ya aynanın karşısında moralimiz bozuluyo
valla benim de üst bölgem zayıf o yüzden silikon yaptırıcam ben de..ben de aynaya bakınca mutsuz oluyorum çünkü...canım ben 34 bedendim son 2 seneye kadar ben de aynı dertten muzdariptim yani...ama o kadar çok yedim ki metabolizma fln hak getire..yersen alırsın kiloyu hiç şüphen olmasın...boş durmicak ağzın sık yiceksin ama işte bunlarda sana yol su elektrik olarak selülit olarak dönmesin...bide bu dert var bende şimdi offf bak canım sıkıldı
herdakikada yiyemiyorum işte okulda oluyorum düzensiz oluyo benim yeme alışkanlığım
Selülit içinde ya tam bilmiyorum ama elektirik süpürgesiyle çektiriyolarmış galiba...
Arkadaşlar bende 19 yaşındayım 41 kiloyum şuana kadar tek derdim kilo almak oldu.
Geçenlerde bulk diye kilo aldırıcı bi toz aldım eczanelerde satılıyor doktora danışmadım fakat bi yan etkisi olacağını sanmıyorum öyle olsa eczanelerde satılmazdı diye düşünüyorum sizede öneririm açıkcası. Denemedim henüz ama son çarem diyebilirim :)