tavsiyelerin çok güzel, bundan sonra her yolu denicem.. Benim gittiğim bi diyetisyende herkes zayıflamaya uğraşıyor boşver demişti.. hiç ilgilenmemişti.. şimdi iyice hırs yaptım. 36 beden pantolon giymek uğruna içerim o nişastalı sütüde, tadı kötü şuruplarıdasonuçları yazarım kesinlikle, bende benimle aynı sorunu paylaşanlardan destek almak için üye oldum.. İnşallah istediğim kiloya ulaşırımm.. Çook teşekkürler motive oluyorum yavaş yavaş
Yiyelim güzelleşelim inşallah.. İlk gittiğim diyetisyen bana yatmadan önce tahin helvası ye demişti .. ben yiyemedim onu bi dene istersen :)
kızlar böyle birer ikişer toplaşın işte birbirinize destek olun bu topicte. diğer topicler almış başını yürümüş. ben de su gribi bi atlatayım başlarım bi ara yine maratona :) su an eskisi kadar şikayet etmiyorum o zamanlar daha fenaydım bi de ben kilo alırken göbeğim çıktı çok kötü yanlardan simitler fırladı öyle olunca boşver sen böyle kal demiştim kendime. spor yapmayı ihmal etmemek lazım. kilo veririm diye hiç spor yapmadan almıştım ben, bi de genetik biraz annemde de göbek var. popo meme çıksın da o göbek için mekiği mutlaka çekin
:) umarım işe yarar denemediğim şey kalmadı bide bunu deniyim dedim çok olumlu cvp var bu mamaya karşılık + sporunda çok etkeni var pilates örneğin sıkılaşma açısından bunu evde bile yapmak mümkün..plates dersi veriyordum geçen seneye kadar gelen bayanların hepsi neoluur bana kilo verdirin diye sitem ederlerdi çaktrmadan sorardım kilo almanızın nedenlerini araştrdınızmı falan die maksat bilgilenmek aslında ve duyduğum tek cvp hep su içsem yarıyor olurdu :) onlar zayıflama derdinde ben kilo alma derdindeydim açıkcası :) yani amacım şuan kilo almak olduğu için yağları eritme kısmına gelemedm henüz :) kilo vermede bir problem yaşamadığım için :) kilo alalımda yağ eritme kısmında ben yardımcı olabilirim :)Bizde başladık bebek mamasına :) olumlu düşünüyorum biraz yüzüm doldu gibi... hergün aynanın karşısına geçip ''ne güzel kilo almışsın sen öyle'' diyorum :)
bide ılık suyla banyo yapmak gerekiyomuş.. sıcak su yağlarımı eritiyor nedir bilemedim şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?