• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu zayıflık...

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
32
Ankara
Bende kendimi bildim bileli 42-43 kilodan yukarı çıkamadım boyum 1.60 ... duymaktan bıktığım cümle 'ay ne kadar zayıfsın.'
21 yaşındayım ama gören 14 sanıyor.. Yarın diyetisyene gidicem, doğum günüme 1 ay var. yeni aşıma azıcık kilo almış olarak girmek istiyorum. dua edin bana.. :( :(

canım merhaba. ben de kendimi bildim bileli zayıf olanlardanım. 3gün hastaydım bak iştahım kesildi hemen 2 kilo vermişim 51'im şu an. 55 kilonun üstüne çıktığımı görmedim 27 yaşındayım boyum 1.70 ama 50li kilolarıma şükrediyorum 48 olduğum zamanları düşününce. ben de yıllar önce bu siteyi zayıflık konusunda araştırma yaparken keşfettim. kilo almak isteyenlerin paylaşım alanı bölümünü görünce üye olmuştum ve o dönem kızlarla yazışarak öyle güçlü bi bağ oluşmuştu ki aramızda anlatamam. su an oyle mi o topic bilmiyorum ama biz inanılmaz bağlı bi gruptuk. her sabah girip bütün gün ne yediğimizi yazardık, her öğrendiğimizi paylaşırdık çok sağlam arkadaşlıklar edinmiştik ve ben 49 kiloydum oraya yazmaya başladığımda kızların desteği sayesinde ömrümde ilk kez 53 kiloyu görmüştüm tartıda. aklımda kaldığı kadar yaptıklarımızı söyliyim; o dönem prakten adlı cocuklar için verilen bi alerji surubu kullanıyorduk biz (ben iştahım kapandıkca hala kullanırım) yemeklerden sonra 1 kaşık, 3 kaşık alanlar da vardı ama ben fazla buluyordum, b vitamini ve balık yağı hapı. süte nişasta ve bal koyup içiyorduk her gün. ve sürekli abur cubur. diyeceksin ki iştahım yok, bu prakten denen şurup öyle iştah açıyor ki ister istemez sürekli bi seyler yiyosun. zaten bu şurubu doktorlar tavsiye ediyorlar kilo aldırmak için.
ben bunları yaptım çünkü gittiğim diyetisyen bana ilerde alırsın evlenince gibi absürd bi cümle kurmuştu. sen yine doktora git sonra sonuçları burada paylaş olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
tavsiyelerin çok güzel, bundan sonra her yolu denicem.. Benim gittiğim bi diyetisyende herkes zayıflamaya uğraşıyor boşver demişti.. hiç ilgilenmemişti.. şimdi iyice hırs yaptım. 36 beden pantolon giymek uğruna içerim o nişastalı sütüde, tadı kötü şuruplarıda :D sonuçları yazarım kesinlikle, bende benimle aynı sorunu paylaşanlardan destek almak için üye oldum.. İnşallah istediğim kiloya ulaşırımm.. Çook teşekkürler motive oluyorum yavaş yavaş :D

tavsiyelerin çok güzel, bundan sonra her yolu denicem.. Benim gittiğim bi diyetisyende herkes zayıflamaya uğraşıyor boşver demişti.. hiç ilgilenmemişti.. şimdi iyice hırs yaptım. 36 beden pantolon giymek uğruna içerim o nişastalı sütüde, tadı kötü şuruplarıda :D sonuçları yazarım kesinlikle, bende benimle aynı sorunu paylaşanlardan destek almak için üye oldum.. İnşallah istediğim kiloya ulaşırımm.. Çook teşekkürler motive oluyorum yavaş yavaş :D

Bende kilo almak istiyorum inşallah alırız canım :):)
Ne bulursam yiyorum gibi bişey şu an :(

Yiyelim güzelleşelim inşallah.. İlk gittiğim diyetisyen bana yatmadan önce tahin helvası ye demişti .. ben yiyemedim onu bi dene istersen :)

Yiyelim güzelleşelim inşallah.. İlk gittiğim diyetisyen bana yatmadan önce tahin helvası ye demişti .. ben yiyemedim onu bi dene istersen :)

Ya tahin , pekmez , süt en nefret ettiğim şeyler :( :(

sütü severimde diğerlerini bende sevemedim bi türlü.. akupunktur kilo aldırıyomuş dediler onada gittim sadece bir seansa , iştahın açılcak dediler tam tersi oldu... bende gitmedim bi daha.. :(
son çare iyi bi diyetisyen bulmak.. bu zayıflık adamı sinir hastası yapıyo :D

kızlar böyle birer ikişer toplaşın işte birbirinize destek olun bu topicte. diğer topicler almış başını yürümüş. ben de su gribi bi atlatayım başlarım bi ara yine maratona :) su an eskisi kadar şikayet etmiyorum o zamanlar daha fenaydım bi de ben kilo alırken göbeğim çıktı çok kötü yanlardan simitler fırladı öyle olunca boşver sen böyle kal demiştim kendime. spor yapmayı ihmal etmemek lazım. kilo veririm diye hiç spor yapmadan almıştım ben, bi de genetik biraz annemde de göbek var. popo meme çıksın da o göbek için mekiği mutlaka çekin

kızlar böyle birer ikişer toplaşın işte birbirinize destek olun bu topicte. diğer topicler almış başını yürümüş. ben de su gribi bi atlatayım başlarım bi ara yine maratona :) su an eskisi kadar şikayet etmiyorum o zamanlar daha fenaydım bi de ben kilo alırken göbeğim çıktı çok kötü yanlardan simitler fırladı öyle olunca boşver sen böyle kal demiştim kendime. spor yapmayı ihmal etmemek lazım. kilo veririm diye hiç spor yapmadan almıştım ben, bi de genetik biraz annemde de göbek var. popo meme çıksın da o göbek için mekiği mutlaka çekin

tek kilo alalımda mekik kolay, küçük göğüs içinde soğuk su iyi geliyomuş onu duymuştum. duşta dayanabildiğin kadar soğuk su tutuyomuşsun... uuu şimdiden üşüdüümm :D Anında etki ediyomuş, denemek lazım :D

Bizim ailede de 90 kilodan aşağı kadın yok. bi ben nane çöpü gibiyim :)) ama doğru olabilir annemde gençken çok zayıfmış :(

kızlar ben de eskiden çok zayıftım yani hayatım boyunca zayıftım. 171-72 boyum var 51 kiloydum üniversitedeyken. kemiklerim de ince olduğu için daha da zayıf görünüyordum. kilo almak için yapmadığım şey kalmamıştı.
sonra evlendim çocuğum oldu falan derken şimdi kilo vermeye çalışıyorum inanın. o yüzden karamsar olmayın genellikle doğumda insanın çatısı genişliyor falan vücutta hormonal olarak kilo alıyor..

ama o zaman kadar kilo almak için ben süte keçiboynuzu pekmezi (1-2 çorba kaşığı) karıştırıp içtim her akşam. bir de kabuksuz tuzlu fıstıklar var onlardan cebime doldurdum gün içinde sürekli atıştırdım onları, kalorisi inanılmaz yüksek..
bir de eskiden bulk isimli bir besin takviyesi vardı, süte karıştırıp içiyordun ondan içmiştim ve tüm bunlar bana 2 beden kilo aldırmıştı, sizlerle paylaşmak istedim :)

şimdi çok güzel demişsiniz ağzınıza sağlık ama insan bekarken tam ideal vücut ölçüleriyle gezmek istiyor :) :)
Fıstığı severim süper bunu denicem ama keçiboynuzu pekmezini içemem herhalde.. bide Bebek mamasına başladık, oda olmazsa o bulktan arayıp bulcam çünkü bi kaç kişiden daha duymuştum.. :)) Teşekkürlerrrr :)

kızlar kilo almak için konuları araştırırken sizin konuya denk geldim :) bende kendimi bildim bileli hep zayıfım 1.68 boyum var ve 48 kilodan fazla olduğumu hiç bilmiyorum . doktora gittim B12 vitaminden başka bişi vermedi he tabi işe yaramadıda :) 18 yaşımdan sora kilo alırmışım diyen doktor da oldu evlennce alırsın diyende 29 yaşındayım hala aynıyım evlendim deyişen bişi yok :) bu durumda istatistiklere göre doğum yapmam gerek :D her neyse ben siteyi gözden geçirirken bebek mamasıyla kilo alan çok kişinin yorumunu gördüm ne kadar doğru bilemem ama bugün başladım hayırlısı :)

Bizde başladık bebek mamasına :) olumlu düşünüyorum biraz yüzüm doldu gibi... hergün aynanın karşısına geçip ''ne güzel kilo almışsın sen öyle'' diyorum :)
bide ılık suyla banyo yapmak gerekiyomuş.. sıcak su yağlarımı eritiyor nedir bilemedim şimdi :)

Bizde başladık bebek mamasına :) olumlu düşünüyorum biraz yüzüm doldu gibi... hergün aynanın karşısına geçip ''ne güzel kilo almışsın sen öyle'' diyorum :)
bide ılık suyla banyo yapmak gerekiyomuş.. sıcak su yağlarımı eritiyor nedir bilemedim şimdi :)
:) umarım işe yarar denemediğim şey kalmadı bide bunu deniyim dedim çok olumlu cvp var bu mamaya karşılık + sporunda çok etkeni var pilates örneğin sıkılaşma açısından bunu evde bile yapmak mümkün..plates dersi veriyordum geçen seneye kadar gelen bayanların hepsi neoluur bana kilo verdirin diye sitem ederlerdi çaktrmadan sorardım kilo almanızın nedenlerini araştrdınızmı falan die maksat bilgilenmek aslında ve duyduğum tek cvp hep su içsem yarıyor olurdu :) onlar zayıflama derdinde ben kilo alma derdindeydim açıkcası :) yani amacım şuan kilo almak olduğu için yağları eritme kısmına gelemedm henüz :) kilo vermede bir problem yaşamadığım için :) kilo alalımda yağ eritme kısmında ben yardımcı olabilirim :)

Plates kas yapıyor mu ? özellikle basen ve kalça bölgelerinde , çoğu zayıf bayanların tek derdi basen ve kalça.. :1: Plates hareketleri dolgunlaştırır mı bu bölgeleri :14:

e tabi kasta yapıyor ama öyle düşünülen deli gibi kaslarda değil ve pilateste istediğin bölgeye göre hareket yapabiliyorsun örneğin popoda kastan ziyade kalkık popo diyebiliriz yada baldırlardaki sarkmayı engelleme nebiliyim düz bir göbek gibi .. ama emin olmalısın ki çok güzel bir fiziğe sahip oluyorsun.:)

şimdiden heycanlandımmm.. azcııık kilo alayımda Platesle fiziği yerine oturturuz :D Önce kilo lazım :1:

Back