ah bu sinirim

liabrendl

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
658
311
herkes dert yanıyor bende derdimi yanayım dedim arkadaşlar erkek arkadaşımla 1 senedir birlikteyiz tanışmamız 11 sene öncesine dayanıyor o zamanlar ben lise o üniversteye gidiyordu (ben 25 o 33) yasında
ailemle tanıştı ben onun ailesiyle ciddiyiz yani çokta seviyoruz birbirimizi benim açıktan üniverste son sınıfım okulu bitirince evlenmeyi düşünüyoruz haliyle erkek arkadaşım bana artniyetsiz ders calış diyip duruyor bide biraz asırı kıskanc kendisi face flan girmeme kızıyor tabiki sorun değil ama malum kavgamız bundan oldu bana ders calış neden facetesin dedi bende ona kızdım dedim sende girmişsin biz eşit değilmiyiz flan vırvır başladım tabi yardımı su yönde istiyorum ben çok fazla sinirli bi insanım troid hastasıyım onu çok kırıyorum ona patlıyorum kendimi sakinleştirmek öfkemi kontrol etmek istiyorum yoksa daha beni ne kadar böyle ceker bilmiyorum tas olsa catlar yani önerileriniz neler?

Konuşmadan önce derin bir nefes alın. Ve eğer bir kavganın ortasındaysanız 1 gün bekleyin. Sakinleşince konuşun. Olaylar sıcakken tartışınca istenmedik sonuçlar olabiliyor.

Konuşmadan önce derin bir nefes alın. Ve eğer bir kavganın ortasındaysanız 1 gün bekleyin. Sakinleşince konuşun. Olaylar sıcakken tartışınca istenmedik sonuçlar olabiliyor.
haklısınız oda diyor bekle ama ben sabırsızım catlıyorum kendimi dzginleştircem

Bir uzmandan yardim alabilirsiniz benim erkek arkadasimda sinirli bir yapiya sahip uzman yardimiyla ofkesini kontrol altina alabiliyor ise yariyor kisaca.

Sinir benim de problemim.
Ama şunu çözdüm: sinirlendiğimde hemen o ortamdan uzaklaşıp yalnız kalmam gerekiyor. Telefondaysam telefonu kapatmam ve sakinleşene kadar açmamam gerekiyor.
Yoksa ağzımdan öyle laflar çıkıyor ki, ertesi gün o lafları nasıl ettim, ah keşke etmeseydim diyorum. Sana tavsıyem o an uzaklaşman.

aynen bende aniden parlayıp sönüyorum elimden geleni yaıcam

bak az önce kendi konumdan çıktım. kelin merhemi olsa diyerekten başlayıp birlikte yardım alalım diye devam ediyorum

takipteyim

haklısınız oda diyor bekle ama ben sabırsızım catlıyorum kendimi dzginleştircem
birkaç psikoloji dersi aldım da bu ay (çok değil ) heheh
sinirlenince mantıklı düşünmemizi sağlayan beyin ön lobu aktivitesi zayıflıyormuş o yüzden sinirlenince bir süre mantık içeren şeyler düşünmek sakinleştiriyormuş
o yüzden mesela sinirlenenlere hani 10 dan geriye say falan diyorlar
sinirlenip hemen o an bir söz söylemek ya da bir harekette bulunmak yerine acaba bir şey mi düşünseniz kendi seçeceğiniz
atıyorum bir hesap yapın hemen toplama çıkarma
işe yarar belki denemeye değer?

o an o kadar sinirli oluyorum ki elllerim flan titriyor aniden parlayıp sönüyorum insanları kırıyorum ağzıma geleni söylüyorum insanlara. anneme sürekli bağırıyorum flan cok rahatsızım bu durumdan ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…