haklısınız oda diyor bekle ama ben sabırsızım catlıyorum kendimi dzginleştircemKonuşmadan önce derin bir nefes alın. Ve eğer bir kavganın ortasındaysanız 1 gün bekleyin. Sakinleşince konuşun. Olaylar sıcakken tartışınca istenmedik sonuçlar olabiliyor.
aynen bende aniden parlayıp sönüyorum elimden geleni yaıcamSinir benim de problemim.
Ama şunu çözdüm: sinirlendiğimde hemen o ortamdan uzaklaşıp yalnız kalmam gerekiyor. Telefondaysam telefonu kapatmam ve sakinleşene kadar açmamam gerekiyor.
Yoksa ağzımdan öyle laflar çıkıyor ki, ertesi gün o lafları nasıl ettim, ah keşke etmeseydim diyorum. Sana tavsıyem o an uzaklaşman.
Derin bir nefes Alıp, "ben sakinim" diyorum içimden. Ise yarıyor. Ya da arkanı donup ortamdan uzaklaşmak.aynen bende aniden parlayıp sönüyorum elimden geleni yaıcam
herkes dert yanıyor bende derdimi yanayım dedimarkadaşlar erkek arkadaşımla 1 senedir birlikteyiz tanışmamız 11 sene öncesine dayanıyor o zamanlar ben lise o üniversteye gidiyordu (ben 25 o 33) yasında
ailemle tanıştı ben onun ailesiyle ciddiyiz yani çokta seviyoruz birbirimizi benim açıktan üniverste son sınıfım okulu bitirince evlenmeyi düşünüyoruz haliyle erkek arkadaşım bana artniyetsiz ders calış diyip duruyor bide biraz asırı kıskanc kendisi face flan girmeme kızıyor tabiki sorun değil ama malum kavgamız bundan oldu bana ders calış neden facetesin dedi bende ona kızdım dedim sende girmişsin biz eşit değilmiyiz flan vırvır başladım tabiyardımı su yönde istiyorum ben çok fazla sinirli bi insanım troid hastasıyım onu çok kırıyorum ona patlıyorum kendimi sakinleştirmek öfkemi kontrol etmek istiyorum yoksa daha beni ne kadar böyle ceker bilmiyorum tas olsa catlar yani önerileriniz neler?
bak az önce kendi konumdan çıktım. kelin merhemi olsa diyerekten başlayıp birlikte yardım alalım diye devam ediyorum
takipteyim
evet evet 1 senedir hap tedavisi görüyorum yarında ameliyatım var troid bezlerim alıncakHastalığınla ilgili tedavi görüyor musun?
birkaç psikoloji dersi aldım da bu ay (çok değil ) hehehhaklısınız oda diyor bekle ama ben sabırsızım catlıyorum kendimi dzginleştircem