- 31 Mayıs 2018
- 68
- 107
- 93
- Konu Sahibi Ann du bullan
-
Ben ne mühendisi olduğunuzu merak ettim
Psikoloji cok keyifli bi alan.
Ama ozellikle dersler, interaktive katilim ile daha da keyifli. Keza sosyoloji de oyle.
Acikogretim okuyarak o keyfi alabilecek misiniz? Yani tatmin eder mi bilemedim.
Ben 41 yasindayim , universite mezunuyum , yurtdisinda master yaptim ve seneler sonra psikolojiye merak sardim
Simdi cocuklarin buyumesini bekliyorum , onlar buyudukten sonra bende psikoloji okuyacagim
Hayalinizin pesinden gidin , internetten arastirin universiteleri , insallah bulursunuz
İnsanin sevdigi ve ilgisi olan meslegi yapmasi bambaska guzellikte birsey , bol sans
Bölümden devam etmenizi tavsiye ederim. Her Açıdan çok daha iyi . Özel sektörde daha geniş alanda var.Bilgisayar bölümüm
Peki siz bir psikolog hergün ne manyaklarla uğraşıyor biliyormusunuz,önce bir bunu düşünün,insanların sıkıntılarını sürekli dinlemek sizi ne kadar etkiler bunu düşünün önce bir mesleği yapacaksanız zorluklarını düşünün eğer altından kalkabilirim diyorsanız buna yönelin yoksa boşuna zamanınızı harcarsınız.
Öyle olmuyor.Saati 250 TL alsam,sorun yok her sıkıntıyı zevkle dinlerim
Öyle olmuyor.
Dışarıdan görüldüğü gibi değil.
Insanla uğraşılan her alan en zorudur.
Geliri güzel diye bir meslek yapılmaz.Evet doğru. Ben kolay demedim zaten :) Ama geliri güzel. Tabi her psikolog bu kadar kazanamayabilir ama o da kendi mesleki başarınla ilgili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?