kızlar şimdi size sorum bi yerin kumaşlarını çok beğendim acayip içime sindi ama modaevindeki kadın değişik birisiydi anlaşablr myim bilmiyrm siz olsanız napardınız
kızlar şimdi size sorum bi yerin kumaşlarını çok beğendim acayip içime sindi ama modaevindeki kadın değişik birisiydi anlaşablr myim bilmiyrm siz olsanız napardınız
bence kadını takma kafana önemli olan gelinliğin senin istediğin gibi olması. zaten bi süreliğine işin olucak onunla sonra bi daha ne zaman görüceksin zaten
Ya bu gelinlik işi ya çok mutlu ediyor yada hüsrana uğratıyor. O dikimi beklemek provaları görmek falan çok meraklı süreç :) Bende moda evine gittim kadında bilinmiş biri semtte şöylede yaparım böylede yaparım anlattı anlattıı sonra bir kere ilgilenmedi benimle çırağına bıraktı işi bende o dikecek sanmıştım. Sonra giyiyorum gelinliği aa göğüsler yamuk duruyor ee bu niye böyle duruyor diyorum neredeyse göğüslerin yamuk diyicek
Çıkarıyorum göğüsler normal giyiyorum yamuk Sen ukalalığına bakma özellikle kendisi ilgilensin ben çıraklara güvenmiyorum. Sonra dikildi neyse üzerinde düzeltmeler yaptılar ama istediğim gibi olmadı omuzu düşük böyle göğsü yamuk bildiğin :) Eşim falan çok beğendi ama ben beğenmedim ..
ay kızlar sormayın işte kafa iyice karıştı buraya görümcem diktirmiş bende hiç sevmem kendilerini:S asla diktirmem diodum ama gidip gördüm kadın gerçekten gıcık ama kumaşları çok iyi kayınvalidenin de tanıdığı biraz onlardan dolayıda istemiyodum ama kumaşlar beni benden aldı nasam napsam akıl verin bana:)