erkek arkdaşım sizce haklımı ??? kızlar bu konu bi çok lişkideki gibi bizdede sarpa sarıyor. sevgilimle mesajlaşırken ona aşk acısı çekmişmi diye sordum ilişkimizin 7. ayı civarı , benimkini sordu kendininkileri anlatmadan.bende rahatça safçe , lisede aşık oldum , çok acı çekmiştim 1 yıl dedim. oda msjlarıma hep sonuna gülücük koyarak cvp verdi ,lise ayriydi dedim sevglime gülückle hep bunlar, neyini beğendin dedi ,yakışıklımı yoksa tipsiz ama havalı çalışkan efendi yada popüler falanmıydı dedi. ben yok hiçbiri dedim k.imirzalıoğluna benziodu dedim. demez olaydım. sevgilim tutturdu çocuktun dimi falan diye nasolsa .bende çocuktum demedim yani.sevgilim taktı buna yok lise farklıymış yok şuymuş, yüzyüze konuşmaya başladık bunları, ayrıykende msjda , sen çocuk değilmiydin ozaman ya ,aklında mı kaldı falan diyo, ben hala çocuktum demiyorum inatla , halbuki o lise aşkım sonradan kendisi teklif etti bişe hissetmediğimi görünce reddettim bende. sevgilim taktıki çocukmuşsun işte kabul etsene bende en son işte tam çocukta sayılmaz ya falan dedim sonuçta ilk defa bişelere hissetmişim o yönden farklı dedim. MEĞER BU ÇOCUK olduğum konusundaki ısrarı , k. imirzalıoğlu demişim ya ,sevgilimde demişki içinden ozman çocukmuş olur yani hayrandır benzer biri olunca aşık olmuştur ,ama ben çocuktum demeyince oda şöyle düşünmüş ; hmm madem çocuk değildi ozmanki düşünceleriyle şimdki bakış açısı aynı yani şimdide esmer uzun boylu k.imirzalıoğğlu erkeklerden hoşlanır ben ise sarışınım tarz olarakta alakam yok ya bu onda bi eksiklikse ,aradığı ben değilsemde öyle bi hayali varsa bu kızın diye düşünmüş.bana çok çok kızdı ,lise farklıydı demem içinde, farklı göreceksen bizimki ne oluyo madem diyo bende bizimki zaten apayrı dedim ama yok bikere lise ayrıydı demişim ya güya aklım orda kalmış ozmanki gerçek aşkmış gibi sölemişim.YOK BÖYLE KONULARI ANLATIRKEN ERKEĞİN GURURNU İNCİTMEDEN ANLATMAK GEREKİRMİŞ TE , BU KONULARDA KADINLARDAN DAHA FARKLI ETKİLENİRMİŞTE.ben zaten suçumu hatamı kabul ettim diyorum , k.imirzalıoğlunu demek gibi bi salaklık yapmışım diyorum.AMA O DİYORKİ SORUN K.İMİRZALIOĞLUNA BENZEDİĞİNİ SÖLEMEN DEĞİL , SORUN BENİ KIYAS YAPTIRACAK ŞEYLER DÜŞÜNDÜRMEN ,MADEM ÖYLE DEDİN SONRASINDADA ÖYLE Bİ HAYALİM YOK asLINDA DE DİYOR AMA SEN BUNLARI DEMEDİN , SEN HALA SUÇUNUN ONU AĞZINDAN KAÇIRMAK OLDUĞUNU SANIYORSUN DİYOR.ben aslında benim gerçekten düşündüğüm ve onunda duymak istediği şeyleri söyledim ama bu sefer de şuna deli oluyormuş ,niye çok çok sıkışınca bu güzel şeyleri söylüyormuşum ,şüphe oluyormuş oyüzden çünkü neden bi insan sevgilisinin çok üzüldüğünü bildiği halde gerçekleri o anda söyleyip rahatlatmazmış.AMAAA YAPAMIYORUM ZAMANINDA SÖYLEMEMİYOR ,DÜZGÜN AÇIKLAMA YAPAMIYOR , ÖYLE SAÇMA ŞEYLER SÖLÜYORUMKİ DAHA DA KÖTÜ HAL ALIYOR. ....sizce nekadar haklıki ,çünkü tamam haklı ama 3 ayda uzatılmazki , sorun geçmişim değil böyle bi basit geçmişle bile ona bunları hisstericek şekilde konuşmam , yanlış zaman yada yanlış açıklamalar yapmammış , daha doğrusu çoğu zman açıklma yapamammış şu an ünideyim , o lise aşkı yıllarıda 6 sene önce ya taaa.aklımın kaldığıda yok çocuğuda istemedim kendim,çünkü aşık olduğum zamanlar çok adi biri olduğunu öğrenmiş ve çok ağlamıştım aşık olduğum erkek böyleymiş diye , ama hissettiğim zaman bana göre özel ve güzel duygulardı sonuçta ,benden bi götürüsüdeolmadıki
bu durum dışında birbirimizi çok seviyoruz ve çokta saygılıyız , çokta değer veriyoruz ama bu konu benim önemli konuları ve duyguları iyi ifade edemiyişim böyle sorunlara neden oluyor oda kafasında çok abartıyor ve uç düşünüyor .çok zeki ve yaratıcı biriyle sevgili olmanın dezavantajlarıda var demkki ŞİMDİ ARKDAŞLAR SİZCE KİM NEKADAR HAKLI VE BİZİM SORUNUMUZSİZCE NE VE NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ
bu durum dışında birbirimizi çok seviyoruz ve çokta saygılıyız , çokta değer veriyoruz ama bu konu benim önemli konuları ve duyguları iyi ifade edemiyişim böyle sorunlara neden oluyor oda kafasında çok abartıyor ve uç düşünüyor .çok zeki ve yaratıcı biriyle sevgili olmanın dezavantajlarıda var demkki ŞİMDİ ARKDAŞLAR SİZCE KİM NEKADAR HAKLI VE BİZİM SORUNUMUZSİZCE NE VE NASIL ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ