anacım kadınların hayali bööööle erkekler zaten biz hala kadınlıkta amatör ligindemiyiz neyiz anlamadımkigerçi eskiden olsa çok utanırdım her şeyden ama artık aştım kendimi yavaş yavaş bizde öğreniyos bi şeyler :87:
ayyyy kocişle en çok tartıştığımız konu oda hep böle türkçe karakterleri katleder alışkanlık olmuş ben deliririm bana takıntılısın der galiba takıntılıyım
venüss repertuar genismis :))
ay napim ilk baş bende sinir oluyodum ama iş icabı ingilizce olunca turkce karakter kullanmamam lazım bak yine turkce yazdim hehehehe :)))
burda bişey olmaz yawrumbazen beraber işle ilgili bi mail yazıyoruz ben düzeltiyorum oda düzeltmeme kızıyor çok ayrıntıcıymışım
:))) bende öleyimdir titizlikten kaynaklı sanırım.
ne zaman geliyon annene ? istanbulda dimi annen ?
yarın geliyorum cnm evet ist. ben aslen istanbulluym. üniversiteyi eskişehirde okudum eşim sınıf ark. ölece kaldık işte gurbet ellerde :))
oyyy oyyyyy zordur istanbuldan kız almak derler eşin azmetmiş başarmış demekkikız nasıl alıştın ben başka şehirde yaşayamam heralde tatildeyken bile özlüyorum istanbulu
eskişehir cok güzel bir yer ark. cok burda çevrem cok yani fotografcılıktan falanda sıkılmıyorum hiç tam tersi ist. gelince esk. özlüyorum :)
kaç yıldır oradasın bebişim ? yaaa alışınca belki öyle oluyordur biz tüm olumsuzluklarına rağmen bağlanıp kalmışız istanbula :2:
1999-2004 2007-.... bayagı oldu yani:))
bebişim sen eskişehirli olmuşsun artıkhiç gitmedim ama merak ediyorum nasıl bir yer diye gidilecek yerler listeme ekliim ben
gel beklerim ben gezdiririm seni:)
bi toparlanalımda önce türkiye sona dünya turu yapcas kocişleneresi var mesela orada gezilcek? ne yenir ne içilir nasıl eğlenilir
GELOR MU GİDOR MU?
Uzun ikna turlarından sonra Ermeni mahallesinin 17 yasındaki
guzeller guzeli ve yoksul aile kızı ZIVART, mahallenin zengin ve
75 yasındaki MIGIRDIC beyi ile evlendirilir.
ilk gece Migirdic bey ölür.
Durumu supheli bulan savcılıgın actıgı dava sonucunda;
Mahkemede hakim sorar:
- "Kızım anlat bakalım nasıl oldu?"
Zıvart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatır:
- "Valla hi hakim bey, malumunuz zifaf gecesidir... Migirdic bey ustume geldi...
basladı titremege... ben zanetim geloor, meger gidoormus."