Ah biz kadınlar :))

evet yaaaa :))) is güç yok bos bos oturuyorum iyi geldi valla :)

benimde o kadar çok işim varki ama yapacak popo yok bende bu gün :KK66: hiç çalışasım yok hava çok güzel bu gün alıp başımı gitsem sahile ne güzel olurdu :KK8:

aldanma günese ben sigaraya cıktım kapının onünee fena soguktu..

bu arada hangi sehirdesin bilmiorm ama ben istanbuldan bahsettim :))

benimde o kadar çok işim varki ama yapacak popo yok bende bu gün :KK66: hiç çalışasım yok hava çok güzel bu gün alıp başımı gitsem sahile ne güzel olurdu :KK8:

:KK1::KK1:
ahh ahh ne guzel olurdu kız valla. mıs gıbı temız hava aksama kadar enerjı toplardın sonra da enerjı patlaması yasardın anacım :KK9:

aldanma günese ben sigaraya cıktım kapının onünee fena soguktu..

bu arada hangi sehirdesin bilmiorm ama ben istanbuldan bahsettim :))

canım bende istanbuldayım :KK1: camdan bakınca günlük güneşlik gözüküyorda sabah 8de geldim işe bi daha çıkmadım dışarı :KK66:

:KK1::KK1:
ahh ahh ne guzel olurdu kız valla. mıs gıbı temız hava aksama kadar enerjı toplardın sonra da enerjı patlaması yasardın anacım :KK9:

yawru kuşum enerji toplasam ne olcek kırmızı kartı yemişim 3 gün daha cezalıyım kociş peşimde bu aralar :KK66: bitmedimi daha deyip duruyor ayın 10 günü reglmişim 10 günüde başım ağrıyomuş geriye 10 gün kalıyomuş ondada misafir geliyomuş akşam kendi kendine pıtır pıtır söylendi :KK62: duymamazlıktan geldim sanki benim elimde o zaman çocuk yapalım 9 ay rahat oluruz dedim sustu :KK60:

yawru kuşum enerji toplasam ne olcek kırmızı kartı yemişim 3 gün daha cezalıyım kociş peşimde bu aralar :KK66: bitmedimi daha deyip duruyor ayın 10 günü reglmişim 10 günüde başım ağrıyomuş geriye 10 gün kalıyomuş ondada misafir geliyomuş akşam kendi kendine pıtır pıtır söylendi :KK62: duymamazlıktan geldim sanki benim elimde o zaman çocuk yapalım 9 ay rahat oluruz dedim sustu :KK60:[/QUOTE]

hadı ya :KK9::KK9: demek cezalısın allah senı emi :KK1:
aman bu erkek mılletı de ne kadar söylenıyor. suresız olarak bı kapatacan sahayı mac felan yapamayacak ondan sonra :KK1:

valla öle erkek milletine yaranılmaz :))) onlara kalsa sabah aksam :))

anacım kadınların hayali bööööle erkekler zaten biz hala kadınlıkta amatör ligindemiyiz neyiz anlamadımki :KK64:gerçi eskiden olsa çok utanırdım her şeyden ama artık aştım kendimi yavaş yavaş bizde öğreniyos bi şeyler :87:

hosbulduk dur bende çayımı alayımda geleyim:))) yaw ingilizce yazısmaktan artık türkçe karakter kullanmaz oldum görende türkçem bozuk sanacak :KK1::KK1::KK1::KK68:

ayyyy kocişle en çok tartıştığımız konu oda hep böle türkçe karakterleri katleder alışkanlık olmuş ben deliririm bana takıntılısın der galiba takıntılıyım :KK24:

X