Ah biz kadınlar :))

anacım kadınların hayali bööööle erkekler zaten biz hala kadınlıkta amatör ligindemiyiz neyiz anlamadımki :KK64:gerçi eskiden olsa çok utanırdım her şeyden ama artık aştım kendimi yavaş yavaş bizde öğreniyos bi şeyler :87:

ayyyy kocişle en çok tartıştığımız konu oda hep böle türkçe karakterleri katleder alışkanlık olmuş ben deliririm bana takıntılısın der galiba takıntılıyım :KK24:

ay napim ilk baş bende sinir oluyodum ama iş icabı ingilizce olunca turkce karakter kullanmamam lazım bak yine turkce yazdim hehehehe :)))

ay napim ilk baş bende sinir oluyodum ama iş icabı ingilizce olunca turkce karakter kullanmamam lazım bak yine turkce yazdim hehehehe :)))

burda bişey olmaz yawrum :KK66: bazen beraber işle ilgili bi mail yazıyoruz ben düzeltiyorum oda düzeltmeme kızıyor çok ayrıntıcıymışım :KK64:

yarın geliyorum cnm evet ist. ben aslen istanbulluym. üniversiteyi eskişehirde okudum eşim sınıf ark. ölece kaldık işte gurbet ellerde :))

oyyy oyyyyy zordur istanbuldan kız almak derler eşin azmetmiş başarmış demekki :KK62:kız nasıl alıştın ben başka şehirde yaşayamam heralde tatildeyken bile özlüyorum istanbulu :KK69:

oyyy oyyyyy zordur istanbuldan kız almak derler eşin azmetmiş başarmış demekki :KK62:kız nasıl alıştın ben başka şehirde yaşayamam heralde tatildeyken bile özlüyorum istanbulu :KK69:

eskişehir cok güzel bir yer ark. cok burda çevrem cok yani fotografcılıktan falanda sıkılmıyorum hiç tam tersi ist. gelince esk. özlüyorum :)

eskişehir cok güzel bir yer ark. cok burda çevrem cok yani fotografcılıktan falanda sıkılmıyorum hiç tam tersi ist. gelince esk. özlüyorum :)

kaç yıldır oradasın bebişim ? yaaa alışınca belki öyle oluyordur biz tüm olumsuzluklarına rağmen bağlanıp kalmışız istanbula :2:

bi toparlanalımda önce türkiye sona dünya turu yapcas kocişle :KK69: neresi var mesela orada gezilcek? ne yenir ne içilir nasıl eğlenilir:KK52:

valla eskişehir videoları var googleda ordan bak bi :)) çiğböreği meshur helvası :))) heryeri güzel yani büyük parkları var yapay denizimiz var. masal evi var çok güzel. heryerde heykeller var. porsuk cayında gondolla gezeriz:) ama baharda gel:) kışın cok soguk.

GELOR MU GİDOR MU?

Uzun ikna turlarından sonra Ermeni mahallesinin 17 yasındaki
guzeller guzeli ve yoksul aile kızı ZIVART, mahallenin zengin ve
75 yasındaki MIGIRDIC beyi ile evlendirilir.
ilk gece Migirdic bey ölür.

Durumu supheli bulan savcılıgın actıgı dava sonucunda;
Mahkemede hakim sorar
:
- "Kızım anlat bakalım nasıl oldu?"
Zıvart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatır:
- "Valla hi hakim bey, malumunuz zifaf gecesidir... Migirdic bey ustume geldi...
basladı titremege... ben zanetim geloor, meger gidoormus."

GELOR MU GİDOR MU?

Uzun ikna turlarından sonra Ermeni mahallesinin 17 yasındaki
guzeller guzeli ve yoksul aile kızı ZIVART, mahallenin zengin ve
75 yasındaki MIGIRDIC beyi ile evlendirilir.
ilk gece Migirdic bey ölür.

Durumu supheli bulan savcılıgın actıgı dava sonucunda;
Mahkemede hakim sorar
:
- "Kızım anlat bakalım nasıl oldu?"
Zıvart, utangac ve ermeni sivesiyle anlatır:
- "Valla hi hakim bey, malumunuz zifaf gecesidir... Migirdic bey ustume geldi...
basladı titremege... ben zanetim geloor, meger gidoormus."

allah iiliğini versin :)))

X