canım çok üzüldüm bilirim o duyguyu.bende 11yıllık evliliğimin sonuna geldim.o istemiyo beni hemde 2 çocukla terk edildim.itilip kakılmak ilgisizlik sevgisizlik hepsini yaşadım hep sabrettim kabullendim bu durumu 2 çocuğumuz oldu.sonra nemi oldu işte beni boşuyo hemde ıvır zıvır bi sebepten dolayı.işte 11 senem gitti.ama zararın neresinden dönsem kardır diye düşünüyorum sende kendini heba etme.yürümez bu ilişki böyle sonra kedi yavrusu gibi terk ediliverirsin ne olur yılların gider aynı evin içinde bir yabancı gibi yaşamaktan.sen cesur ol.ondan atak ol.acı ama şunu söylicem sana" boşanmak istiyorum"de karşısında dimdik durarak.seni seviyor ise 4 elle sarılır bu ilişkiye kocan.ama olur boşanalım derse bitmiştir zaten herşey arkana bakmadan çık canım onun hayatından.üzme kendini toparla.
hata bende biliyorum.inandım o süslü sözlere zaten ihtiyacım vardı bi ele.liseyi bitirdim üniversiteye gitmedim.hiç kimsenin rızası olmadan erkenden evlendim.gurbete gittim başta o kadar ilgiliydi ki anlatamam.elimden telefon düşmezdi.ben onun için herşeyden önemliydim.3 yıl geçti aradan şimdi benle konuşmak istemiyo.sarılmak istiyorum beni ittiriyo.konuşmamı istemiyo.her şeyime laf ediyo.azarlamak için bahane arıyo.ah ne kadar canım yanıyo.öksüzler gibi canım yanıyo.nasıl yanıyo anlatamam.senağlamasenağlama ne yaptım ben.o kadar kalbim kırık ki.hayalkırıklıklarıyla dolu içim.onu pişman etmek istiyorum :Saruboceq: hatasını anlamasını istiyorum. hiç bi çarem yok:a015:
hata bende biliyorum.inandım o süslü sözlere zaten ihtiyacım vardı bi ele.liseyi bitirdim üniversiteye gitmedim.hiç kimsenin rızası olmadan erkenden evlendim.gurbete gittim başta o kadar ilgiliydi ki anlatamam.elimden telefon düşmezdi.ben onun için herşeyden önemliydim.3 yıl geçti aradan şimdi benle konuşmak istemiyo.sarılmak istiyorum beni ittiriyo.konuşmamı istemiyo.her şeyime laf ediyo.azarlamak için bahane arıyo.ah ne kadar canım yanıyo.öksüzler gibi canım yanıyo.nasıl yanıyo anlatamam.senağlamasenağlama ne yaptım ben.o kadar kalbim kırık ki.hayalkırıklıklarıyla dolu içim.onu pişman etmek istiyorum :Saruboceq: hatasını anlamasını istiyorum. hiç bi çarem yok:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?