evt canım.malesef öyle onu bırakamayacağımı biliyo.bunu bende biliyorum maalesef.ayrılırım dediğimde başlarda çok korktu artık umursamıyor.burda bende hata var.ama bunu nasıl düzelticem ben allahım ya nasılsenağlama:1no2:
hata bende biliyorum.inandım o süslü sözlere zaten ihtiyacım vardı bi ele.liseyi bitirdim üniversiteye gitmedim.hiç kimsenin rızası olmadan erkenden evlendim.gurbete gittim başta o kadar ilgiliydi ki anlatamam.elimden telefon düşmezdi.ben onun için herşeyden önemliydim.3 yıl geçti aradan şimdi benle konuşmak istemiyo.sarılmak istiyorum beni ittiriyo.konuşmamı istemiyo.her şeyime laf ediyo.azarlamak için bahane arıyo.ah ne kadar canım yanıyo.öksüzler gibi canım yanıyo.nasıl yanıyo anlatamam.senağlamasenağlama ne yaptım ben.o kadar kalbim kırık ki.hayalkırıklıklarıyla dolu içim.onu pişman etmek istiyorum :Saruboceq: hatasını anlamasını istiyorum. hiç bi çarem yok:a015:
canım nerdee.seni umursamıyorum beni rahat bırak diyo bana.ne diyim ne yapıyım o kadar zavallı bi durumdayım ki.yalvarıyorum allahım a beni düşürdüğü durumlara o da düşsün diye.rabbim nolur bu yaptıklarını bırakma yanına:Saruboceq:senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?