• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah alan iflah olur mu ?

Cansu tan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
50
33
3
33
Selam kızlar daha öncede burda yaşadığım bir kaç olayı anlatmıştım size kandırıldım hem maddi hem manevi yönden öyle ufak tefek olaylarda değil..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler hep siz inanıyormusunız bu olaya ... Yada karma olayına
Hayatımdaki kişinin kötülüğü benim iyiliğime galip geldi anlayacağınız o mutlu bense onun bana verdiği zararları düzeltmeye çalışıyorum...
Bi genç kızın hayatına hem maddi hem manevi yönden büyük zarar verip nasıl mutlu olabilir bir insan ahım onun yanına kalır mı ?
Varmı sizinde sizi çok üzen çanınızı yakan insanlardan hakkınızın çıktığına şahit oldunuz mu ?

Olur valla olmaz diye diye kendimizi kandırıyoruz. Çoğusu misler gibi yaşıyor.

Selam kızlar daha öncede burda yaşadığım bir kaç olayı anlatmıştım size kandırıldım hem maddi hem manevi yönden öyle ufak tefek olaylarda değil..
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste derler hep siz inanıyormusunız bu olaya ... Yada karma olayına
Hayatımdaki kişinin kötülüğü benim iyiliğime galip geldi anlayacağınız o mutlu bense onun bana verdiği zararları düzeltmeye çalışıyorum...
Bi genç kızın hayatına hem maddi hem manevi yönden büyük zarar verip nasıl mutlu olabilir bir insan ahım onun yanına kalır mı ?
Varmı sizinde sizi çok üzen çanınızı yakan insanlardan hakkınızın çıktığına şahit oldunuz mu ?
Maddiyat cehennem olsun, maneviyat çok fena :(
Bana bir kez vurduğu için elin kırılsın dediğim insanın kolu kırıldı ve bileği çatladı
Yani, tutuyor bazen ya

Maddiyat cehennem olsun, maneviyat çok fena :KK43:
Bana bir kez vurduğu için elin kırılsın dediğim insanın kolu kırıldı ve bileği çatladı
Yani, tutuyor bazen ya
Yazdığınızı okuyunca eşimle olan komik bir anım geldi aklıma. Hastayım nasıl karnım ağrıyor ayağa kalkamıyorum. Eşim de naz yaptığımı sanıyor. Dedim ki şu çektiğim ağrının 10 da 1 ini çek inşaallah da beni anlarsın. Akşamına bunun bir karın ağrısı tuttu iki gün kıvrandı. Diyoki bedduanı geri al. Dua et ağrının 10 da 1 i dedim, aynısını çek deseydim halin ne olurdu?

Gerçekten masumsan ve kimseye arzetmeyip derdini yalnizca allah a arz edip havale edersen tutar 🌹 bedduaya gerek bile yok cenab i hak senin intikamini sessizce alir..

Murhpy kanunu der ki istediğin şey sen unuttuğunda ayağına gelir.

Beni de üzdüler hem de anırta anırta ağlatacak kadar.Etkisinden çıkmam yıllarımı aldı.Ve ben artık ettiğini bulsun bile demiyorum.Allah’a havale ettim en iyisini o bilir diyorum.Hani halatı tutarsıın acır ya ellerin.Azıcık gevşetince rahatlarsın.O duyguyu yaşıyorum.

Allah’ın adaleti en güzel olandır.Er ya da geç duyarsın.

Benimde tek isteğim bu benden aldığı ahlar bana yakıştırdığı iftiralar kendisinde de değil sevdiği insanlarda çıksın acısı ki daha çok canı yanar eminim. Çok şey duydum bununla ilgili biz görmesekte Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyormuş. Dilerim yaşattıklarını yaşarlar iyi ve kötü. Bedduam yok, sadece yaşattıklarımı yaşasın en sevdikleri... ama hala seviyorum canım çok acıyor

Ben bu dünyada görmedim ama Allah adildir demekki öteki tarafa kalmış Hakkın hakkı alması

Ne yaptıkı size hanımefendı çok merak ettım.Beddua etme sakın sen beddua ettıkce onlar arşa yukselıo.Allahım benım zoruma gitti senın gucune gıtsın de.

Ne yaptıkı size hanımefendı çok merak ettım.Beddua etme sakın sen beddua ettıkce onlar arşa yukselıo.Allahım benım zoruma gitti senın gucune gıtsın de.
Hayal kurdurup sonra zararıyla ortada bırakmak sizce de büyük bir şey değil mi? Bedduadan korkarım geri gelir diye ama yaşattığı ne varsa yaşasın sevdikleriyle. İyi veya kötü. Asıl bundan daha güzeli yok. Çünkü kimine göre dua kimine göre beddua. Ama bu Allah’ın adaleti. Ah çok kötü bir şey, dediğiniz de doğru Allahım benim zoruma gitti senin gücüne gitsin. Ama insan yaşattığunu yaşamadan bazı şeyleri anlamıyor işte allah bu yüzden ona yaşattığunu yaşatır umarım

Maddı olarakmı zarar verdı size.kredımı cektınız

Kesinlikle tecellide hiç bir sıkıntı yok. Ama ben hiç ah etmedim yapan kişiye. Benim ahım oğluşunaydı. Ama yine döndü dolaştı oğlunu buldu.
3 yıl çıktığım maddi manevi herşeyi döktüğüm. Evleneceğiz gözüyle baktığım bir adet sevgilim vardı. Annesi ve kız kardeşini tanışmak için bize yolladı sonra babasınıda dahil edip istetecekti.Güyaa...
Annesi ve kız kardeşi geldiğinde hep kendilerini kötülediler. Komşuyla şöyle kavga ettik. Akrabalardan şunlarla şöyle küsüz filan baya gömdüler kendilerini. Onlar gittiğinde annem tabiki anladı. Kızım bunlar seni istemiyorlar gör bak bu iş olmayacak dedi. Nitekim tuttu 1 ay sonra fikir uyuşmazlığı nedeniyle biraz ara verelim diye geldi insan müsveddesi. Bende al o süreni kendin kullan dedim ve tamamen hayatımdan çıkarttım. Üzerinden 10 yıl geçti hala oğluşuda kızıda bekar. Ben evliyim ve çok mutluyum. Eşim ve ailesi dünya iyisi bir insanlar ve ben hep iyiki olmamış diyorum.
İnşallah sizede gösterir rabbim ben görenlerdenim 🤲

Çalışırken üstüm olan adam haksız yere mesaiye bırakırdı, bazen de haksız yere iş için azarlardı. Bir gün çok kötü rencide etti beni herkesin içinde. Sen benim canımı yaktın Allah da seninkini yaksın dedim içimden. 1 ay sonra evine hırsız girdi tüm altınları gitti.

Aynı iş yerinden bir kadın çalışan sürekli uğraşıyordu benimle. Evlenmek üzereydim o zaman, gelinlik provam varken iş çıkarıp işyerine çağırdı haftasonu beni. İşten ayrılırken inşallah evlenemezsin demiştim içimden. Nişanlısı evlenmek üzereyken terketti. 10 yıl da bekar kaldı üzerine.

Ama belki bana da dönmüştür, zaman zaman yaşadığım mutsuzluklar oluyor, belki de onlardandır.

Back