- 27 Ağustos 2019
- 240
- 90
- 28
- Konu Sahibi Mihrimah Liya
-
Canım naptın doktor ne dedievlendıgımden berı var.reglden 5gunsonra başlıyor dıger regle kadar.suan bıle ağrıyor hala.yarın randevu aldım bakalım nedyecek
birşey demedi cnm olur dedi dogum kontrol hapi vereyim dedi bende bebek istiyorum deyince ozaman cekecen dedi vajinal muayane etti sıkıntı yok dedi.Canım naptın doktor ne dedi
Çok geçmiş olsun canım. Sorun yoksa ne güzel. Ağrı için ne dedi peki yumurtlama ağrısı mıdır dedibirşey demedi cnm olur dedi dogum kontrol hapi vereyim dedi bende bebek istiyorum deyince ozaman cekecen dedi vajinal muayane etti sıkıntı yok dedi.
sagolasin dedi ben anlatinca ama fazla agri olmasina sasirdi kontrol edeyim dedi sıkıntı yok dedi yumurtlama agrir dedi okadar fazlaolamsini benim abartim buldu.iste istersen dogumkontrolhapi ile geçer dedi bende istemedimÇok geçmiş olsun canım. Sorun yoksa ne güzel. Ağrı için ne dedi peki yumurtlama ağrısı mıdır dedi
Neden abartı olsun inanın ağlıyorum ben ağrıdan
İnanın bilmiyorumBakin yine doktor yetersiz kalmis. Bu konuda hic biri bir neden sunamiyor. Care bulamiyor. Ben de dayanamiyorum artik yumurtlama agrisina. Regl sancimi gecer oldu.ooof
bende oyle ama o abartli bulduNeden abartı olsun inanın ağlıyorum ben ağrıdan
aynen bana doğum kontrol hapı öneriyor ben bebek istiyorum deyincede ozaman ceekceksin diyor tek yol bumu yaniBakin yine doktor yetersiz kalmis. Bu konuda hic biri bir neden sunamiyor. Care bulamiyor. Ben de dayanamiyorum artik yumurtlama agrisina. Regl sancimi gecer oldu.ooof
ben bekarken yoktu olsaydi giderdim doktora ama hic yoktu regl agrim vardu suan regli unuttum yumurtlama agrim fenaİnanın bilmiyorumağrılar çok çok korkutuyor. Bu derece ağrı nasıl normal oluyor bilmiyorum. Zaten evvelinde yoktu 3 yıldır var yumurtlama ağrım
aynen yaa bana saçma geldi tek yol dogum kontrol hapiymis bebek istiyorum ozaman cek diyorYani 2019 da doktorlarin hala buna yapacak bir sey yok demesi cok ama cok sacma. Bilim bu degil ya... biraz da yabanci makale arastirayim bakalim ne gibi alternatif yontemler uygulaniyor. Sizleri de mutlaka bilgilendirecegim.. dilerim kurtuluruz. Aglaya aglaya yumurtlama mi olur...
Aciklamaya bakin allahim ya... bi de abartiyoruz saniyorlar ya ona uzuluyorum. Ceken biliraynen yaa bana saçma geldi tek yol dogum kontrol hapiymis bebek istiyorum ozaman cek diyor
malesefAciklamaya bakin allahim ya... bi de abartiyoruz saniyorlar ya ona uzuluyorum. Ceken bilir
Benim de üç yıl öncesine kadar böyle bir ağrım yoktu. Üç yıldır var ve cidden şiddetli regl ağrılarını unutturan cinstenben bekarken yoktu olsaydi giderdim doktora ama hic yoktu regl agrim vardu suan regli unuttum yumurtlama agrim fena
doktor birşey.demedi ama acaba sağlıksız yumurtamı üretiyorum diye düşünüyorum cunku yumurtlama zmanai bukadar baskaturlu neden zorlanir cevremde kackisiye sordum one diyorlar çevremde ceken yok.bir burda sizleri gördümBenim de üç yıl öncesine kadar böyle bir ağrım yoktu. Üç yıldır var ve cidden şiddetli regl ağrılarını unutturan cinsten
Benim de çevremde yok ki bu derece ağrı çeken. Ben de burada şahit oldum.doktor birşey.demedi ama acaba sağlıksız yumurtamı üretiyorum diye düşünüyorum cunku yumurtlama zmanai bukadar baskaturlu neden zorlanir cevremde kackisiye sordum one diyorlar çevremde ceken yok.bir burda sizleri gördüm
Ekşi sözlukte bizden daha beter olan nice insanlar okudumBenim de çevremde yok ki bu derece ağrı çeken. Ben de burada şahit oldum.
ama bence bir sıkıntı var niye oluyoruz anlamadimEkşi sözlukte bizden daha beter olan nice insanlar okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?