• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah yumurtlama zamanı

Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :KK43:
Bende çekerim ama 1 gün ve gün içinde sürekli değil ara ara şiddetli kasık ağrısı olur. Aslında iyi düzeninizi yumurtlama gününzü biliyorsunuz

Canım benim ağrı çok sürmediği için çekiyorum aniden girip çıkıyor bende sancı gibi kasıklarıma vuruyor. Aslında iyi birşey yumurtladıgını anlıyosun ama sizinki çok ağrılı geçiyormuş doğum kontrol hapı da adeti düzensizleştiriyor diye biliyorum emin değilim ama. Çocuk olmasını da engelliyo eğer düşünüyorsanız. Zaten bu yüzden de kullanılıyo dogum kontrol hapları. Ama düşünmüyorsanız vede ağrınızı hafifletecekse bir deneyin derim ama doktorunuza danışın tabi.

Canım benim ağrı çok sürmediği için çekiyorum aniden girip çıkıyor bende sancı gibi kasıklarıma vuruyor. Aslında iyi birşey yumurtladıgını anlıyosun ama sizinki çok ağrılı geçiyormuş doğum kontrol hapı da adeti düzensizleştiriyor diye biliyorum emin değilim ama. Çocuk olmasını da engelliyo eğer düşünüyorsanız. Zaten bu yüzden de kullanılıyo dogum kontrol hapları. Ama düşünmüyorsanız vede ağrınızı hafifletecekse bir deneyin derim ama doktorunuza danışın tabi.
Bende çok uzun süreli ağrılar

Resmen ağlıyorum ağrıdan :( Bunun bir çözümü yok mu arkadaşlar? Bir haftadır öldürdürdü bu ağrı beni. Her ay her ay yok mu bir çözümü yaa :(

Benimde normalde ovulasyonda agri olurdu bu ay soğankürü yaptim agrim olmadı. Bir sonraki ay olur mu bilemiyorum kizlar.

10 gün ictim. Adetten sonra 3. Gün basladim.15 gün içmek lazimmis ama devam edemedim il dışında olduğumdan. Saracoğlu anlatıyor tam yapilisini bi bakin isterseniz.
Canım nasıl yaptın anlatabilir misin? Kaç gün içtin? Senin de çok şiddetli mi geçiyor övulasyon dönemin?

Yumurtlama gunu başlıyor reglekadar suruyor ilk ayimda çok siddetliydi asiri diğer ay yine siddetliudi ama ilkay beterdi regle kadar iskence sürüyor.sizin bebek varmi

Back