- 30 Eylül 2019
- 568
- 1.141
- 28
- 24
- Konu Sahibi Mihrimah Liya
-
Evet olabilir benimde adet sonrası agrım oluyor dr yumurtlamaya bağladıYa biaey sorucam arkadaslar benm regl yeni bitti ama dunden beri kasiklarim cok agriyor dun geceden beri. Hatta bi ara siddetlendi fln halada oyle ve karnim sis atesimde var gibi sizce regli durumundayken bile yumurta catlamis olablrmi. Cnku bu forumda daha oncede regli biter bitmez yumurtasu catlayip gebe kalanlari duymustm erken dollenmeyle
Hiç olmazsa gününü biliyorsunuz yumurtlamanın bende hiiç belirti olmuyor bileKızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar
Izin yumurtlama hep adet doneminemi denk geliyor yani regliyken fln ?Evet olabilir benimde adet sonrası agrım oluyor dr yumurtlamaya bağladı
Canım adet bitti sonraki gün ağrım başladı. 3 gündür devam ediyor.Ya biaey sorucam arkadaslar benm regl yeni bitti ama dunden beri kasiklarim cok agriyor dun geceden beri. Hatta bi ara siddetlendi fln halada oyle ve karnim sis atesimde var gibi sizce regli durumundayken bile yumurta catlamis olablrmi. Cnku bu forumda daha oncede regli biter bitmez yumurtasu catlayip gebe kalanlari duymustm erken dollenmeyle
Canım bilmek istemiyorum inan bu ağrılardan dolayı. Ağrıya gerek yok ovülasyon testi alıp yapabilirsinizHiç olmazsa gününü biliyorsunuz yumurtlamanın bende hiiç belirti olmuyor bile
Canım adet bitti sonraki gün ağrım başladı. 3 gündür devam ediyor.evet adet bittikten 4 gün sonra yumurtlama oluyor bende. Yumurtlama olana kadar şiddetli ağrılarım oluyor
Regli durumundayken yumurta çatlar mı bilmiyorum ama regl sonlarına doğru yumurta oluşmaya başlayabiliyorYa biaey sorucam arkadaslar benm regl yeni bitti ama dunden beri kasiklarim cok agriyor dun geceden beri. Hatta bi ara siddetlendi fln halada oyle ve karnim sis atesimde var gibi sizce regli durumundayken bile yumurta catlamis olablrmi. Cnku bu forumda daha oncede regli biter bitmez yumurtasu catlayip gebe kalanlari duymustm erken dollenmeyle
Yani yumurtlama da olmuyor ama adet olunca burnumdan geliyor zaten acıdan yerlerde yuvarlandığım oluyorCanım bilmek istemiyorum inan bu ağrılardan dolayı. Ağrıya gerek yok ovülasyon testi alıp yapabilirsiniz
yani benim suan tam olarak ne oluyor anlamafm kasiklarm cok agryor yumurta catladimi yoksa catlamak uzerrmi ? Onu anlamadimRegli durumundayken yumurta çatlar mı bilmiyorum ama regl sonlarına doğru yumurta oluşmaya başlayabiliyor
Bende yumurta oluşurken ve oluştuğunda ağrı oluyor. Çatlama olunca ağrı tamamiyle kayboluyor. Ben de durum böyleYani agri varsa yumurtlama daha olmamismidir.
En sağlıklısı ovülasyon testi. Sizi bilemiyorum ama ben yıllardır bu durumda olduğum için kendimi iyi anlıyorumyani benim suan tam olarak ne oluyor anlamafm kasiklarm cok agryor yumurta catladimi yoksa catlamak uzerrmi ? Onu anlamadim
Evet yumurta çatlayıncada 3/4 gün ilişkiye devamHaa anladm cnm saol. Ama yumurta catladktan sonrada iliskiye girsek olur demi yani gebe kalabiliriz. Cnku bnm esim 4 gun yok anca 4 gun sinra degerlendirebiliriz onun icin soruyorum
Yani yumurtlama da olmuyor ama adet olunca burnumdan geliyor zaten acıdan yerlerde yuvarlandığım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?