• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah yumurtlama zamanı

Çok geçmiş olsun canım. Sorun yoksa ne güzel. Ağrı için ne dedi peki yumurtlama ağrısı mıdır dedi
sagolasin dedi ben anlatinca ama fazla agri olmasina sasirdi kontrol edeyim dedi sıkıntı yok dedi yumurtlama agrir dedi okadar fazlaolamsini benim abartim buldu.iste istersen dogumkontrolhapi ile geçer dedi bende istemedim

Bakin yine doktor yetersiz kalmis. Bu konuda hic biri bir neden sunamiyor. Care bulamiyor. Ben de dayanamiyorum artik yumurtlama agrisina. Regl sancimi gecer oldu.ooof
İnanın bilmiyorum :( ağrılar çok çok korkutuyor. Bu derece ağrı nasıl normal oluyor bilmiyorum. Zaten evvelinde yoktu 3 yıldır var yumurtlama ağrım

Yani 2019 da doktorlarin hala buna yapacak bir sey yok demesi cok ama cok sacma. Bilim bu degil ya... biraz da yabanci makale arastirayim bakalim ne gibi alternatif yontemler uygulaniyor. Sizleri de mutlaka bilgilendirecegim.. dilerim kurtuluruz. Aglaya aglaya yumurtlama mi olur...

Yani 2019 da doktorlarin hala buna yapacak bir sey yok demesi cok ama cok sacma. Bilim bu degil ya... biraz da yabanci makale arastirayim bakalim ne gibi alternatif yontemler uygulaniyor. Sizleri de mutlaka bilgilendirecegim.. dilerim kurtuluruz. Aglaya aglaya yumurtlama mi olur...
aynen yaa bana saçma geldi tek yol dogum kontrol hapiymis bebek istiyorum ozaman cek diyor

Hiç abartmıyorum. Cidden ağlıyor, kavranıyorum. Neden böyle olduğuna dair de bir bilgi yok. Dreamerswan bir netice elde ederseniz haberleşelim. Ben buralardayım. İnşaallah ilaçsız bir çözüm yolu bulabiliriz. Ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum. İçeriğindeki negatif etkileri az da olsa okudum. Kaldı ki böyle ağrı-sızı içerisinde çocuk mu düşünür insan :( Allah’ım sen yardım et. Cümle şifa bekleyenlere...

Benim de üç yıl öncesine kadar böyle bir ağrım yoktu. Üç yıldır var ve cidden şiddetli regl ağrılarını unutturan cinsten 😢
doktor birşey.demedi ama acaba sağlıksız yumurtamı üretiyorum diye düşünüyorum cunku yumurtlama zmanai bukadar baskaturlu neden zorlanir cevremde kackisiye sordum one diyorlar çevremde ceken yok.bir burda sizleri gördüm

doktor birşey.demedi ama acaba sağlıksız yumurtamı üretiyorum diye düşünüyorum cunku yumurtlama zmanai bukadar baskaturlu neden zorlanir cevremde kackisiye sordum one diyorlar çevremde ceken yok.bir burda sizleri gördüm
Benim de çevremde yok ki bu derece ağrı çeken. Ben de burada şahit oldum.

Back