• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah yumurtlama zamanı

Bende de iki senedir var evvelinde yoktu. Canım kaç gün ağrı sürüyor sende doktora göründün mü peki
Bende 4-5 gun suruyor agri. Genelde regl dongumde parca parca kan geldigi oluyor.
polikistik overim var ama doktor herhangi bir tedavi onermedi suan ici. Yalnizca kilo verip, hazir gida tuketimini azaltmami istedi.

Bendede aynı sıkıntı var . Enfeksiyona bağladı doktor. Yaklaşık 1 senedir var diyebilirim . Adet zamanı hiç ama.hic agrım olmuyor. Adetten sonra agri başlıyor ovulasyondan sonra bitiyor. Kac tane doktora gittim bir sorun da gözükmüyor . Bu arada kurtajdan sonra başladı. Ona bağlı oldugunu dusundum ama doktorlar alakası yok diyor. 3 4 gün sürüyor agrım geçen ay acillik oldum. Sorunu çözebilen var mı? Doğum kontrol hapı kullanırken hiç agrım olmadı bu arada. Bebek istediğim için kullanmiyorum.

Bendede aynı sıkıntı var . Enfeksiyona bağladı doktor. Yaklaşık 1 senedir var diyebilirim . Adet zamanı hiç ama.hic agrım olmuyor. Adetten sonra agri başlıyor ovulasyondan sonra bitiyor. Kac tane doktora gittim bir sorun da gözükmüyor . Bu arada kurtajdan sonra başladı. Ona bağlı oldugunu dusundum ama doktorlar alakası yok diyor. 3 4 gün sürüyor agrım geçen ay acillik oldum. Sorunu çözebilen var mı? Doğum kontrol hapı kullanırken hiç agrım olmadı bu arada. Bebek istediğim için kullanmiyorum.
Canım bende kürtaj vs hiçbirşey olmadı kendiliğinden başladı. Bir çözüm bulamadım ki zaten doğum kontrol hapı kullanımını öneriyor doğum kontrol hapı yumurtlamayı baskılıyor. Kullanmak istemiyorum da ağrı da dayanılır gibi değil :( doğal yollarla geçirmek istiyorum çözüm arıyorum

Canım geçen ay acillik oldun ovülasyon döneminde mi? 😢 ne dedi peki doktor çok mu şiddetli ağrıların oluyor ve her ay mı

Canım geçen ay acillik oldun ovülasyon döneminde mi? 😢 ne dedi peki doktor çok mu şiddetli ağrıların oluyor ve her ay mı
Evet ovulasyon döneminde doktor hiçbişey yok enfeksiyon olabilir dedi. Ovulasyon bitince ağrı falan.kalmadi. her ay ağrı oluyor genelde ama boyle şiddetli degil

Ben ovulasyon testi yapmadım ama takvimde ovulasyon gösteriyor sonrasında ağrım olmuyor. Kurtajdan sonra başladı benim. 1 sene önce alakası var mi bilmiyorum.

Ben ovulasyon testi yapmadım ama takvimde ovulasyon gösteriyor sonrasında ağrım olmuyor. Kurtajdan sonra başladı benim. 1 sene önce alakası var mi bilmiyorum.
Telefonlarda felan olan uygulamalar doğru değil dedi doktor. Onlara inanmayın. Doktorunda dediği doğru çıktı yani. Telefondaki uygulama yumurtlama günlerimle asla tutmadı. En doğru yol idrarla yapılan ovülasyon testleri

Canım adet bitti sonraki gün ağrım başladı. 3 gündür devam ediyor. 😢 evet adet bittikten 4 gün sonra yumurtlama oluyor bende. Yumurtlama olana kadar şiddetli ağrılarım oluyor
Bende hep adetten 2gun sonrası göğüs hassasiyeti başlıyor buna dayanarak ilişki yaşadım ilk gebeligim bu şekilde oldu.Adetten 2gun sonra yani..Demekki tek değilmişim herkes saşırıyordu naai olur diye😊

Bende hep adetten 2gun sonrası göğüs hassasiyeti başlıyor buna dayanarak ilişki yaşadım ilk gebeligim bu şekilde oldu.Adetten 2gun sonra yani..Demekki tek değilmişim herkes saşırıyordu naai olur diye😊
Şaşılacak bir durum yok. Adetten 3 gün sonra yumurtlamam oluyor. Onuncu gün tam. Herkes 14. gün ya da daha ileri tarihlerde olacak diye bir şart yok ki. Her kadının bünyesi farklı canım. Benim tek sorunum çok şiddetli ağrılarım

Şaşılacak bir durum yok. Adetten 3 gün sonra yumurtlamam oluyor. Onuncu gün tam. Herkes 14. gün ya da daha ileri tarihlerde olacak diye bir şart yok ki. Her kadının bünyesi farklı canım. Benim tek sorunum çok şiddetli ağrılarım
Aynen benimde öyle herkes kalıplaşmış bilgiler yüzünden bilmiyor hatta bir çok kadın belkide yumurtlama gününü internetten sonra iki dönem arası yani 14gun vs yazdığı için kendininkinide öyle sanıyorlar belkide bu yüzden bazıları gebe kalamiyor.Benimde yumurtlamam adetten 2 gün sonra Max 1hata içinde.

Aynen benimde öyle herkes kalıplaşmış bilgiler yüzünden bilmiyor hatta bir çok kadın belkide yumurtlama gününü internetten sonra iki dönem arası yani 14gun vs yazdığı için kendininkinide öyle sanıyorlar belkide bu yüzden bazıları gebe kalamiyor.Benimde yumurtlamam adetten 2 gün sonra Max 1hata içinde.
Evet 3 gün maksimum 1 hafta sonra

Kızlar yumurtlama dönemine girerken adet olacağım sanki. Öyle şiddetli ağrılar her ay çekiyorum. Var mı aranızda yumurtlama zamanında şiddetli ağrı çeken. Lütfen yardım. Nasıl geçer bu ağrılar :KK43:
Canım bende yumurtlama döneminde kasık bölgemde iğne batar gibi sancılar giriyor aniden girip çıkıyor ama çekilmeyecek bir ağrı değil benimki. Başka bir sorun olmasın. Doktora gidin

Back