Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

şuan bıle arada ağrıyo sanırım düşnmekte allahtan benımle cok ılgılenen bı aılem
ızın almaya korkuyom desem suan bıle cok bağırıyolar onune gelene off off

şuan bıle arada ağrıyo sanırım düşnmekte allahtan benımle cok ılgılenen bı aılem
ızın almaya korkuyom desem suan bıle cok bağırıyolar onune gelene off off

şekercim biliyorum söylemesi kolay ama biraz sakin olmaya çalış, sinir ve stres en çok midede kendini gösterir fiziksel etki olarak. :1hug:

bide varya kendini o kadar yıpratmaya değmez izin almaktan hiç çekinme sonradan ben bunlar içinmi kasmışım kendimi dersin şahsen ben yaşadım onun için sölüyorum canım sadece kendi sağlığını düşünmek zorundasın devir böle biz napalım benneyaptımki

evt şuanda sadece kendımı düşünüyom allahım hayrlısı ıle şu borcları bıde ödeseydım bıda asla yapmam herseyı peşın alırım
normalde hep peışn alıyom ama beyaz esyayıda peşın alamazdım aslında alınan hep kardır zatı ödemek ıse göz açıp kapayana kadr zmn cok hızlı bakalım hayrlısı olsun

benide alın aranıza yaaa senağlama benim 4 sene 1 ay 27 gün oldu söz nişan hiçbişey yok adam yaza belki istemeye geliriz diyo kafayı oynatıcam yaa

benide alın aranıza yaaa senağlama benim 4 sene 1 ay 27 gün oldu söz nişan hiçbişey yok adam yaza belki istemeye geliriz diyo kafayı oynatıcam yaa

ınş cnm ya bekle bırazdaha olmadı tekmeyı vur gıtsın:roflol:
benımkıde tam tersı yarın nıkahlanalım dıo delı mı ne:1ninca:

bazı erkekler çok isteseler de pasiflere anacım ailelerinden falan çekiniolar :ecrin_bebek:
üzülme canım sabır napalım

aman ne yapışcam ben anladım bu erkeklerı çözdumde
valla buyuk konusmamak lazım ama ben bundan sonra hayatıma bırı gırerse dırek dıyorum ne zmn evlencez valla ıkı gun sonra bıkar gıder yada kalır ama bıdaha asla senelerce beklemem
zaten bekledımde noldu hıc kımseyı yınede onun kadr sevemıyorum nedense alışma dönemındeyım suan

dunden berı elektrıkler yoh bırazdan jeneratör kapancak 2de acılcak benı özleyın anacım

kısslar ben geldim okudum yazdıklarınızı böcügüm hemen gel bekletme bizleri kalp perisi osgeldin tatlım yas kac sende anacıgım

geldım
uyy tırledım laa soğuk bbıde üşüdum ne yaptımı bılmez oldum:-tatlicadiarzu-

ya bişi sorcam şu yazılarınızın altındaki imzayı nsl yaptınız mrk ettim? -tatlicadiarzu-

te bende onu merak ediyoruum siteyi yavas yavas öğreniyom delikafadulden

ya ben kasımdan beri üyeyim ama hiç bişi bilmiorum pembecimm
biri yardım etse bizeee

caktırma ben 04-12-2007 beri üyeyim ama tam buaralar burda takılıyorumm :enbuyukkk:

şekerler, imzadan kastınız o takvimler mi? hani şu benim 9 yıl 7 ayı gösteren ppp

Son düzenleme:
ama şu bi gerçek ne zmn başım sıkışsa KK yardımıma koşuyo süper bi site bence. buradaki arkadaşlıklar da güzel sohbetler,linkler de faydalı.
Bi de şu imzayı öğrenebilseydik laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…