Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

burcu canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok haklısın var olanın kıymetini bilmeliyiz hayatta her şey bizim için.
hacer fıstığım hoşbuldummmm.böcük anlamadım söz günü:uhm:

Allah razı olsun arkadaşlar, artık yaapbileceğimiz tek şey dua etmek, sizde babamın ruhuna bir fatiha okursanız beni çok mutlu edersiniz...

arkadaslar benm için dua edin saat 18,00 den itibaren issiz biri olabilirim toplantımız olcakda :1no2: senağlama

hıııııı:1shok: RABBIM sabır versın babanın mekanı cennet olsun arkdasım benımsenağlama cok cok cok uzuldum ınan anlatamam yaa sureklı dua etcem buna emın ol tatlım baban yoksa bız gelırız düğüne:teselli:

gulpembem dualarım senınle ınş öle bısey olmaz ınşş

zeynep gecen yıl bugun sözlenmıstım ayrıldık sözlumlen ama benım acım gecer allahım burcuma sabırlar versın

evet arkadaslar toplantı bitti maaslardan % 45 gibi bi indirim yapcaklarmıs ssklar hariç tabi

böcüğüm bende bu gün sözün olacaktıda ayrıldınız falan sandım canım hayırlısı buymuş...

arkadaşlar bugün pek açıcı birgün değilmiş galiba
burcu canım çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun en önemlisi allahım hepimize hayırlı ölümler versin

teşekkürler deruş, böcüğüm...

Evlenmekte, evliliği düşünmekte haram bana artık, babacığım yanı başımızda olsaydı da ölene kadar ona baksaydım, her gece Allah'ım onların acısını bana yaşatma dedim, ama yaşadım, sizler yaşamazsınız inşallah...

hayrlı cumalar
rabbım burcumun anne babasının mekanını cennet eylesın

tşkler burcum
bız mayısta buluscaz kızlar gelmek ısteyen var mı ceyıs alısverısı ıcın onuda ıletım dedım
mayıs ayında

hayırlı cumalar herkese.ah böcüğüm ne güzel olurdu kıs :) mayıs olmasaydı tabi neyse artık bizim yerimize de gezer eğlenirsiniz :)

burcum kıyamam sana askımbenım kafanı dağıtman acısından hıc deılse bızlerle tanısmak ıcın gelsen olmaz mı taa cok var ıkı ay belkı 3 ay ne dersın tabı sen bılırısn gene tatlımm
bu arada esra kım

sultan tmm gezerık sızın yerınızede

böcüğüm esra arkadaşımız esra_karadeniz nickli olan, başın sağolsun demiş bana o yüzden teşekkür ettim.

sizinle KKlı arkadaşlarımla ve özellikle seninle tanışmayı çok istiyorum, Allah izin verirse sadece tanışmak için gelmeye çalışırım o zaman elbette. Bu arada gerçekten güzel bir fikirmiş bu, toplu alışveriş hepiniz için faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…