Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

benımde ne sevgılım nede tarıhım var ama hala umudum var yeterkı hayrlı ınsanla hayrlı zmnda olsun bunları düşünun mutlu olun

aman burda heker2010 falan diyorrr
ben
2013 yada 2012 beklicem oooo daha cok cokkk

gunaydın kzlar nerdesınız nan sız:teselli: burcums yok zeynep yok sakıra yok hcr yok yokta yok

ya böcüküm ben burdan çok giremiyorum samsuna döneyim de inşallah eski formuma döneceğim :içelim: buarada sefgülüm yok ne demek enişteye ne oldu benneyaptımki

7 ay 1 gün var nikaha ama henüz düğün tarihim belli değil
sabırlıyım bekliyorum =D

benımde ne sevgılım nede tarıhım var ama hala umudum var yeterkı hayrlı ınsanla hayrlı zmnda olsun bunları düşünun mutlu olun

Uğur böcüğüm benim bu işler kader zaten. Nasıbında var ise olacaktır er ya da geç
Yeterki Allah karşınıza iyi niyetli insanları getirsin...
Zamanı gelince sende payaşırsın bizimle tatlım...

eylulum cok haklısın balım ama ben senı beklıycem 2011den once evlenmem merak etme:roflol:

dogum günün kutlu olsun nice senelere inş sevdiklerinle bi ömür boyu mutluluklar

burayı uzun zamandır boş bıraktık kızlar iyimisiniiiiizkaydirigubbakcemile5

gunaydnlar
zeynep ben konuyu bıle bulamadım anacım gelmıyolarkı hııh
eylul senden once gtmem ımkansız sen merak etme

nasılsın böcüküm görüşmeyeli keyfin nasıl alışverişler nasıl gidiyo :)

Bu başlıktan en son "Akşam evde girerim kızlar iyi akşamlar" diyerek ayrılmıştım...Ama o akşam ve ertesi 2 gün evde değildik, babamı bekledik bir umut hastane kapılarında, çıkmadı, çıkamadı... "Kendine iyi bak kızım, anam beni çağırıyor ben gidiyorum" dedi... Şimdi ben neye ahhh diyeyim kızlar... Babam beni gelinliğimle göremedi diye mi, yoksa ona doyamadım diye mi?
Sevdiklerinizin kıymetini iyi bilin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…