renunu ben anlattım cnm bıda dıyorum nıckıne tıkla soldakı ayarlardan yapabılırsın özel msj ayarları dıo
burcum olabılır harbı yaa
evet canım hallettim sağolun hepiniz :1hug:
ay ben çok sevdim burayı moda girdim yahu yoksa evlilikle ilgili bu kadar yoğun duygu hiç yaşamamıştım gamyoncuiremsu
Böcüğüm üzülme ya her şeyde vardır bir hayır, sen en doğrusunu seçersin, yerimseniben
ranunu buraya bir girdin mi kopamassın, ben bugün sabah işe geldiğimde muhasebe paneline KK kullanıcı adı ve şifremle girmeye çalıştım. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Böcüğüm üzülme ya her şeyde vardır bir hayır, sen en doğrusunu seçersin, yerimseniben
ranunu buraya bir girdin mi kopamassın, ben bugün sabah işe geldiğimde muhasebe paneline KK kullanıcı adı ve şifremle girmeye çalıştım. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende gelinlik modelleri ararken buldum, sankim her şey tamam da gelinlik eksik. sırnaşık şey
La böcük çeyiz başlığına ben yetişemiyom çok hızlı ilerlettiniz maşallah
Ranunucum o firijit olmasın yaww, vajinit de ne? :jeyyar::jeyyar:
heee geçmiş olsun o zaman canım, aslında sanırım benimde öyle bir sorunum var. .(
böcüğüm yeni bir şeyler eklersen haber et de bakayım bende.
Üfff benimki tam 4 gündür gelmiyo beni almaya hasta hala bugünde gelmezse, numaradan ayrılsam mı ki acep. sırnaşık şey
offfffffff offffffffffffff tam benlik bi yer açılmış yavvvsenağlama.. 2.5yıldır beraberim veee hala uzun bi süre dahada sevgili kalacagızz.. en erken 2010da evlenebilirzz içim sıkılıyo yaaa düşündükçe.. daha askerliğide varrsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?