Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

aman gözum mırasta deıl ama el kızlarının gelıpte bızım alın terımızle kazandığımız evlere oturmasını ıstemem ustelık bıze okadar şey yaşatıklarıda kar mı kalcak ne anneme ne babama bısey olsun mırasta ıstemem ama hayatın gerceığı ölum ozmn olunca söke söke alırımsengözlerimebaksanab
uyy kesın kesılcek hangı banka bızmkısı garantılı bışeyykaydirigubbakcemile3

Bizim ki de İş li bir şey canummm. -tatlicadiarzu- Valla ben bu ay yandım o zaman kestirmem maaşımdan falan yawww.

Canım miras meselesi derken bizimkilerden değil, aşkımın ailesinden bahsetmiştim, sırnaşık şey

Sende al canım tabi anacın babacından kalma, gelinlere bırakma :jeyyar:

ana belkı sadece bızm bankada vardr ve hala çözemedım sorunu valla 10 tl harcamıyom bı haftadr sıkıom dişimi sımdık canımı sıkmasınlar bankayı altust ederım haakötükedihüso
yok la benkımseye malımı bırakmam baksen şu gözlere hele:jeyyar:

hcr ı gunler yawrum h geldın balım
ne ettın tek taş almadı mı daha senınkıdelikafadulden

boşver benımde yok alırım ama ısterımkı sevdığım alsın
söz yüzüğünu fırtatırken onuda fırlamışım:roflol:
sımdık ben sözlumden ayrıldım ya bazıları yanı benı cekemeyenler ayy zaten sen anlaşılması zor bı ınsansın dıe nasılsa kendılerını avutuyorlar kımbılır oysa ben hayatımda kavgayı sevmem sözlumle ayrıldım yuksek sesle bıle konusmadım onla hayrlısı olsun bakalım

kızlaaaar nasılsınııııız böcüküm döktürmüşsün yine sefgülün yok mu senin ne başkası ihtimailini düşünüyon bakim tamam gelin ata binmiş ya kısmet demiş ama ölede söylenmezki canım :) amaaaan tek taş neymiş yaaaaa kaydirigubbakcemile2

benden başka dökturen yok napım
sen öle dıyonda fesat ınsnlar öle demıyolar sankı kendı nışanlıları el oğlu deıl bıgun gelır darbe yerlerse ozmn ben onlara gıcımlan gulcemkaydirigubbakcemile3
uyy tobe allah kımseye vermesın

iyiyiz zeynepcim sen nasılsın, yine de insan böyle farklı bir hediye istiyor ya, benim romantik sevgülüm en son elinde kırmızı bir kalp olan ayı aldı bana ya kötükedihüso

böcüğüm elleri boş ver sen ne derlerse desinler, herkes kendine baksın. Benimde hala aşkımdan ayrılmamı dört gözle bekleyen düşmanlarım var, ama Allah onları sevindirmez inşallah. :Saruboceq:

kız beni onu demedim hani diyosun ya evi olmazsa düşünürüm falan diyeee şimdiki enişteye göre niye düşünmüyosun başkaları ihtimalini düşünüyosun deddiiiim bak yetiştiririm ha klava: hehe:jeyyar:

burcu bende iyiyim canım sağol. e bende onu dedim işteee farklı bir hediye iste tek taş artık alınması mecburi bir şey haline geldi bence hiçbir anlamı yok ama sen bülürsün gülüm kaydirigubbakcemile2

yok onada dıom evı var zatı ama ölesıne dedım ıste yaww ev cok onemlı gecım cok zor
burcums ayu mu almış yuh baska bısey bulamamış mıkaydirigubbakcemile3 laa senınkı hıc romantık deılmış ben dıomkı sevgıller gunu gelıyo hedıye bekleme olmas ben onem verıyom suprıs yaaprsın dıo laa olmas dıom tıcaret yapıyolar bızım hergun gunumuz yok yok ılla suprıs yapcakmışım ne etsemkı:jeyyar:

zeynep alsa bile ben takamam ki zati, kesinlikle ne olurs olsun takı takamıyom,

Laaa böcük ne gülüyon be elinde kalbi var ama ayunun. kaydirigubbakcemile3

Ben BJKli mont alacağım aşkuma heralde birde akşam yemeğe çıkarız, genelde öyle oluyor. :roflol:

ben bı halt yapmam en karlı iş o gun küsmek:roflol:

Ne kadarrrr ayıpppp beeee, insanbı ayıcık alır yine de o günün özelliğini hatırlatır. laelaelaelaelae

Ne kadarrrr ayıpppp beeee, insanbı ayıcık alır yine de o günün özelliğini hatırlatır. laelaelaelaelae

benım herıf BJK tabıkı bende kombıne mı alsam delikafadulden alamamkı 2bın tl falan kendıme bılem zor alıyom
valla bende bjklı bıseyler alcam
ben ona dedım bana barış akarsu nevresım var onu al ama almazkı pıss kendım alcam bebeğımı ozledım zatı onla yatarımsenağlama

Evet, gitti Aslan gibi Barış'ımız. :çok üzgünüm:

Bende biraz bozuğum bizimkine, 2 gündür hasta evde yatıyor, evi işyerime 5 dk uzaklıkta akşamları beni almaya gelmiyor, kalkacak hali yokmuş, bozuldum bende çaktırmadım ama. mirmirmirmir

ahh ahh bende sizdenim sanırım bizim düğünde 2011 de ama belkide bir mucize gerçekleşir ve birbirinizi seven herkez bu yaz sevdiklerine kavuşur RABBİM BÜYÜK a.s.

la beımkıde ama ıkı gun evde yattı dun baktım turp gıbıydı ama bugunde ben cok hapşırdım :1shok: uy aksama hemen portaakl suyu ıcem pekmez ıcem bıseycık kalmaz aman ustune gtme cok hastaysa kalkamaz bende kac gun goremedım uysa camdan baksa görur :roflol: anca ne gıydıme bakıyo çakal:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…