Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Günaydın kızlar,

Hepinize bir sorum var? :):) Bu kadar zaman bekledikten sonra evlendiğinizde ilk ne yapmayı planlıyorsunuz? Lütfen yanlış anlamayın. :):) Ben cevap vereyim ilk olarak, ben ona sımsıkı sarılıp uyumak istiyorum sadece.

ben sölerdım amme ban yemek ıstemem mahpusluk olmak hıc ıstemem:jeyyar: anladın sen onu:jeyyar:

uğur böcüğü, tamam da hiç normal bir isteğin de yok mu? Mesela ben kendi ellerimle yemeklerimi yedirmeyi de çok istiyorum..
Her şeyi istiyorum ya offff nasıl geçer bunca zaman.

uğur böcüğü, tamam da hiç normal bir isteğin de yok mu? Mesela ben kendi ellerimle yemeklerimi yedirmeyi de çok istiyorum..
Her şeyi istiyorum ya offff nasıl geçer bunca zaman.

:roflol: yaw tabıkıde şaak ettım hee sen benı tanıman şakalrımı anlamamış olabılen
sımdık sabah uyandığımda onun kollarında olmak ılk gözumu actığımda o olması gıbım:asigim::1rolleyes:

off off bizimki tam karmasa yaa 4ündü yılımıza girdik sevgilyiz ama bir ay önce söz oldu bir ay sonra nişan var fakat gelelim düğün tarihi belli deil, o kpss denen illete hazırlanıo ben son sınıftayım daha, o bu yaz olsun istio ama nasıl olacak önce atanması lazım ee atamalarda agustosta belli oluo o zamana kadar belli deil atama olup olmucagı o yüzden yaza olmaz gibi, hem atansa bir ayda düğün hazırlıgı olmzki gelinlik vs zor işler, atansa son baharda olsa evlilik ilkbaharda askerliği var artı daha benm 1.5 formasyon için okulum var sonbaharda evleni,p ilkbaharda askere yollamak cok zor olacak kısa yada uzun dönem olacagı belli deil iki ucu b.klu değnek hesapı, bana bi akıl verin ben ne yapayım basımı yiyecek yaza olsun die ama yaza olmazsı mümkün deil o kunuda hiç bişi konusmadık hadı tarih falan ayaralansa atamalardan sonrasına, ya atanmazsa (allah korusun o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o işşiz ben işşiz olmazki neyle gecineceğiz of yaa ne zor benm işim, sonraki yza kalsa oda gec daha fazla uzatmakta istemiom artk bi iş uzadıkca tadi heyecanı kacıo can sıkmaya baslıo problem cıkıo bana bi çözüm yolu sunun yaa

ne güzel işte. :) siz neyi bekliyorsunuz evlenmek için uğur böcüğü? :):)

maddı açıdan cnm
ben ceyıs tamamlamam lazım o borclarını ödemesı lazım ıkımızde aıleden destek almıyoruz o bakımdan ahh ahh daha çok var
zamanzaman cnm uzulme zmn dedığın hemen gecer sorunlar cıkar haklısın ınş atamalar hemen acıklanız sızde işli olarak evlenırsınız ve kazanır sınavı nışanlın:teselli:

böcük (umarım böyle dememe kızmasın) seni Çeyiz başlığından biliyorum, daha ne çeyizi tamamlamaya çalışıyorsun. :) Çeyiz dükkanı gibisin mübarek yerimseniben

zamanzaman bende senin gibiyim şu kadar zamanda okul bitse hemen askere gitse gelse derken 2,5 sene geliyor önümüze, akışına bırakmaktan başka çaremiz yok, sabredeceğiz. :çok üzgünüm:

ay canm yaa ikinizde haklısınız bende ööle die düşünüyorum ama o biraz sabırsız pek bunu isteyecegini sanmıyorum inş en ii şekilde hallolur yaa cok sıkıntılı cünkü yorucu bi durumm yaa

yok bana herkes öle der cnm kaydirigubbakcemile3
yok anam eksık hıc bıtmıyo baktıkca oraya alasım gelıyo ne eksığım varmış onlardan dıomkaydirigubbakcemile3 ama harbı bıtmıyoo ömür bıter ceyıs bıtmez

bişicık olmas sabretmek yucelıktır erdemlıktır sız ılla olsun evlenem bı an önce demeyın hayrlı zamanda olsun yeterkı geç olsun

canım tabiki öyle diyoruzda bir baba kızının sevgilisini olduğunu öğrenince insan rahat olamıo bu konuda

orası başka
ama benım sevgılım olunca annem keısn bılırdı ee ona bağlı olarak babamda ama bı sorun yaşamadım hıc
sana kolay gelsın ozmn 2012de olur mu sızın iş

valla canım belki diyim sana okulku biticek askerlik yapıcak küçük bi ihtimal babam erkek arkadaş mevzusunu kaldıramıo niyese bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…