Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

1 yıllık birlikteliğim var şuan askerde kasımda gelecek bende bekleyenlerdenim ona kalsa askere gitmeden önce evleniyorduk ama olmazzzzzzz askerliğini yapmadan dedim:)))) hayırlısıyla gelirse hemen evlenicezzzzz 2 gün sonra burda yılbaşını beraber geçireceğiz çok özledim onu evimizi alıcaz geldiğindee çok heyecanlıyımmmm kısslaaaaaaaarrrrrrrr

kızlar nasılsınız bugün burda havalar çok kötü her taraf bembeyaz yerler buz çok soğuk çok

uyy cnm okadar düşünme bence benım aksımda cok uzakta dusunmuyorum evlılıkte guven cok önemlı sende ona guven senı sevmese bu kadr yıl sürmez sen merak etme:teselli:

bu arada gunaydın kızalar ben beyaz esyalarımı aldım ceyıs bölumunde :jeyyar:

relax relax rahatla

saol cnm bıde takstleırmın bıttığı gunu gorsem:1rolleyes:

o seviyorsun diye oluyordur bence bendede oluyor yapacakk adam değil yaa ama işte en küçükk bişeyde bazen kıyametler kopabiliyor inan bu ilişkiyi çokk yıpratıyor böyle küçük kavgalarımız oluyor ve ben daha sonrası çokk üzülüyorum biz aynı evde nasıl kalabiliriz bide evlenmeyi düşünüyoruz diye yaa...mirmirmirmir

ben çok iyiyimmm çok şükür:Saruboceq:sen nasılsınnn canım

buarada kızlar bize bir şarkı armağan ediyorumm.
bu seneeeede beekar gezeeliiim:içelim::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

valla benim için kesin geçerli üç yıl daha bu şarkıyı söyleyeceğim ama umudu olanlarınki gerçek ollsun inşaalllaaaaahhhhhhihoyyytkaydirigubbakcemile5

Bu şarkıyı bende üzerime alabilirmiyimmmkaydirigubbakcemile2buu gidişlee benn baya bir süre bu şarkıda kalıcam ya da tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktımm falan:teytey:

canım buyur tabi senin de olsunkaydirigubbakcemile5 atlı geliyoooor atlıııı biiziiideee alsaaa bariii:asigim:

14 aralık 2008 de nişanlandım ama nişanlım okuyo daha 2. sınıfta 2 senesi daha var sonrada askerlik var o da 5 ay senağlama valla daha çoookk var bizim düğüne ben evlenmek istiyorum ama yetersenağlama geçermiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:

deruş ne ettın gı
anam cokmuş bende bu kızlar uğramıyolar artık kesın gactılar dıycektım:roflol:
benımde var 1 2 yıl

kızlar evettttttttttttt o süpriz insan çıktı ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…