Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

selaam... Oh be ne güzel bir gün haftasonuna bir var :))
Nan yarın anacuğumun günü var yine dinlenemicem yaa...
Burcu gitti böcükte kayboldu nirdesin nan böcük

burdayımm
ya patron varda arada cıkıyom
sız needysınız
pazar gunu edırneye gıtcem::1closedeyes:

ayy kizlar "evim güzel evim" topic'ne baktim milletin ne güzel evleri var yaaaaaaaaaa.. bende istiyommmmm.. vallah cok özendim smdi yaa...
bide cok zevkliler ... bunlarin hepsi bu dekorasyonlari nasil uyduruyorlar vallah bravoo cok güzel dösemisler evlerinii.. aaahhh aaahhh...
:asigim:

özlem... Nazar etme nolur çalış seninde olur...Gerçi yakında olur seninde herhal aileler iyice kaynaşmış nasıl olsa

özlem... Nazar etme nolur çalış seninde olur...Gerçi yakında olur seninde herhal aileler iyice kaynaşmış nasıl olsa

insallahh cimcimemm :Saruboceq:
emme krizden dolayi nasil dügün yapcezz bilemiom...
benimkine demisler isler azaldii kötüye gidiyo diyeee :çok üzgünüm:

ooo buraya kadar geldiyse düğün olayı hiçç... Valla burada herkes kriz kriz diyo ama her hafta bi yakının düğünü oluyo.
Kriz bahane düğünlerde oynaması şahane :lepi:

ne krızı yaa yalncı krız
bızde hala aylık alamadık
hersey paraya bakıyo sonucta kötude gtmesın borclada evlenmesı cok kötu

Ya valla hangi patron işcilerin maaşından kestiyse bi yatırım yapıyo.
Kuzenimin patronu yemek kartlarını vermemiş 2 ay adam tatil yapıp döndü,bi arkadaşımın maaşı %25 kesintiye uğramış patronları ev yaptırıyomuş. Kriz var ama sadece bizlere var herkese krizi fırsata çevirmeyi biliyo. Bak yine sinirlerim zıpladı yaa bende kriz dolayısıyla az bi maaşa çalışıyorum

ben uymuyom ama felaket 20lık dişim ağrıyoo
oslem bulursun ınş
cımcıme sorma ya bısey dıycem ama boşverdım mubarek gun gunaha grmeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…