Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ne güzel yaaaaa ne güzellllllllllllllllll

nefret ediyorum bu iş yerindennnnnnnnnn

offfffffffffffff offfffffffffffffffffff

kızlarrr bana iş bulunn

dün buldum ama olmadı bilmediğim bir programı istediler.

canım ben grafiker reklamcıyım, e-ticaret üzerine çalışıyorum. Zeytinburnunda oturuyorum, aklında olsun.

Sağol canım benim
:1hug:

ben 750 alıyorum yaa... Güya yüksekokul okudum makina tasarımcısı olcem dedim. Sekreter parçası oldum. Mesleğimi yapamıyorum ama adamların hakkınıda yemek istemiyorum.
Saatler 8:30 - 17:30
Haftasonu aslında çlışmıyorum ama bugün nedese çalıştırıyolar.
Bide günlük 9tl yemek param var (Zaten çok fazla yemek yemem dışarıdan mutfak masraflarımızı onunla karşılıyorum)

ıyiymiş canım maşallah...

Ben 960 alıyorum AGı'yle beraber yemek burda veriliyor ama çok kötü. Bende çok yemiyorum o yüzden.

Cumartesi de dahil 09-19.30 çalışıyorum. çok yoruluyorum manyak 2 patron ve yalaka bir müdür var başımda.

Bu zamanda ya işin kötü olur yada maaşın az olur orta yolu bulan az kişi vardır heralde.Zaten iş yönünde o kadar kısmetsizimki anlatamam...işverenler krizi çok ii kullanıyorlar ne diyeyimki yaa sesimizi çıkaramıyoruz korkumuzdan çünkü o kadar çok işsiz varki sen gidersen yerine gelecek çok aday var diyolar..

içimi karartman nan iş demen bana
para alamıyok
neysem
bugun patronum annesının ölum yıldonumun 4,yılı yemek verıyo 1de cıkcam kızlar

nan cıkmam 2 olur
eve gıdıp uycam kalkcam temıslık yemek yapcam nete geccem yarında sınemaya gıderım yada ark ıle gezerık

suan evdeyım
burcuyla konusuyok msnde
temıslık yaptım evı supurdum yemek yedık bulasıkları yıkadım az daha işim var ama cıkcam bırazdan uycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…