Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kendimi gerizekalı gibi hissediyom yaa. Yok kızım bu sayfa açılmıyo silinmiş falan yazıyo. Zaten sevgilim falan yok doğum günü takvimi yapcem

oslem hayrlı olsun ama o hangı dil ben bişi anlamadı -tatlicadiarzu-

off burcu offf aksam olsada eve gtsem

böcükkkk akşamın olmasını en çok isteyen benimdir. Bu iş yerinden nefret ediyorum.

Böcükkk bana aşık

kaydirigubbakcemile3

Bırak bu işleriiiii böcükkk karısı

Pazar günü özlempau ile buluşuyommm Beykoz'a gidicez, çok heyecanlıyım.

alkisalkisalkis

Bırak bu işleriiiii böcükkk karısı

Pazar günü özlempau ile buluşuyommm Beykoz'a gidicez, çok heyecanlıyım.

alkisalkisalkis

güle güle
mısafrle küstuk konusmuyok aman zaten benı kımse sevmıyo cok şansımızım yaa :çok üzgünüm:

Böcüüü sana ne dedim bennn misafiri gönder demedim mi bak yine kırmış kalbini, gelsin alsın gönlünü.

kaydirigubbakcemile3

O sevmesse bir sürü seven var nan Mesela Recep.
:)

Böcüüü sana ne dedim bennn misafiri gönder demedim mi bak yine kırmış kalbini, gelsin alsın gönlünü.

kaydirigubbakcemile3

O sevmesse bir sürü seven var nan Mesela Recep.
:)

baslarım nan recepe kımmış o:dilcikar: gelsede ıstemem bu saate gezsın o şilelerde umrumda deıl

olm mısafr almaz kalbımı dun aradı acmadım bıseyler yazmış cvp vermedım du sana bısı anlatcam bekle

bugun topık sessız kalmıs ya hafatnın son gunu yogundum ugrayamadım kıslarrr,,,yıne müdavimler burda bır tek

Böcümmmm balım cevabımı yazdım... :1hug:

Meryem, böcükle ben olmazsak başlık Allah'a emanet başlığı açan arkadaş bile uğramıyor. :)

:roflol::roflol:

Bakam kimler var burda. Başım ağırdı valla yaa. Haftasonuna saatler kala kriz geçircem şu işlerden...
Ülen burcuynan böcük patronlarınız size kk'da volta atın diyemi para viriyo he...

O patronlardan neler çekiyoz biz cimcime karısı

Sen cumartesileri çalışıyon mu ben 7,30 a kadar çalışıyorum.

senağlama

mrb cımcıme
valla burcu bu topıgın sahıbını bende merak edıyorum he nerelerdeyse
artık ah ahcı deıl heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…