Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

cimcime nerde çalışıyon sen?

Tiamo sevgilim erzincanlı, en yakın arkadaşımda sivaslı.

Böcüke sorma onun sevgilisi yok. -tatlicadiarzu-

topiği sence ney şenlendırır ozlem bızım mılletımzın dıkaktını ne cekerrr,,,,,bı ara ah erkekler bolumdekı bır topık ne ılgı cekmıstı burcu ıyı hatırlar
evett,uygulamıs olmak sart deıl bılıp duydugunuz cilve yontemlerii neler kızalr??

bu sorum sırf sızı uyandrmk ıcındı

cimcime nerde çalışıyon sen?

Tiamo sevgilim erzincanlı, en yakın arkadaşımda sivaslı.

Böcüke sorma onun sevgilisi yok. -tatlicadiarzu-

Sen biliyormusun sivaslilarin adetlerini? yurt disinda oldugumuz icin burda fazla adetlere uyulmuyor. Ama ben yinede adetlere uygun bi sekilde yapmak istiyorum herseyimi. Yoksa unutuluyor. ben bile bilmiyorum fazla kendi adetlerimizi.

genelde biz yurtdisinda yasayan gencler pek bilmeyiz örf ve adetlerimizii.. yazik aslinda.. ben cok isterdim Tr de okuyum herseyi ögrenmeyi

Valla biz bi adet görmedik gelinimizin annesi köyde oturuyodu fakat hiçbişey söylemediler. (zaten kaçtı o ayrı konu) İstanbulda nasıl oluyosa öle oldu halam evlendiğinde de hiç onlarda hiç yöresel bişey olmadığını söylediler. Bilmiyorum sivaslıların genelimi böyle ama hiç adet uygulayanını görmedim.

Burcu ben Turkcell'in çözüm ortağında çalışıyom.

Özlemcim artık ıstanbul'da da kalmadı örf adet biz köyün adetlerini uygulamaya kalksaaak ohooo damat tarafı altından kalkamaz..

Özlemcim artık İstanbul'da da kalmadı örf adet biz köyün adetlerini uygulamaya kalksaaak ohooo damat tarafı altından kalkamaz..

sımdık il il deılde bence adetler kişiye göre değişıyo
şölekı bızmı memleket ınsanı yada akrabaların coğu benım aldıklarımı almıyo -tatlicadiarzu-
yada samsunlu duzcelı yengem var hıcbısey almadılar
mobılya beyaz esya falan bız aldık :1closedeyes:yanı dıycemm o ki kişiye sormak lazım bu soruyu

Ya bu haftasonu bende sinemaya davet edildim. Eski şirketten bi cengaver davet etti. Bana film seç dedi tavsiye edebileceğiniz bi film vaamı??

evet ya o topicige bende baktım artık göremiyom nerde acaba sırnaşık şey

Uzun bir süredir sinemaya gitmiim bişi tavsiye edemem malesef. benneyaptımki

Nan özlem sen kankamla aramız bozamazsın ben onu döverim de severim de ama en çok döverim. :) :mymeka::mymeka:

Meryem cilveyi en iyi böcüğe sor sen nutellayı çok sever kendisi :roflol:

nan böcük ben senin neyini kıskanacam beee aha da totomu yeee laelaelaelaelae

Tiamo valla adetleri hiç bilmiyom canım aslında bu memlekete göre değil aileye göre de değişir. Ben bizim memleketin adetlerini yapmam mesela. :)

ben en son günesi gördümü izledimm .. cok güzel bi film..
sinemaya gülerek gittim aglayarak döndüm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…