Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ıvedik bana da hiç haber vermiyor. : :1shok:

bence hem söz yüzüğü hem alyans düşünmüyorum zaten büyük nişanda yapmayacağız alyans yeter. :)

Canım sende turizimciydin dimi benim gibi :)))
nasıl bi iş cnm istersen özelden mesaj atabilirsin merak ettim..

aaa evt en güzeli nişan yada düğün zamanı da normal alyansınızı alırsınız. hayırlı olsun
bak bak neler de düşünüyo :roflol:
mantıklı aslında bende salonda yapmayı düşünüorum nişanı ama bu hiç aklıma gelmemişti haklısın
eşe dosta karşı takı önemli cidden. bide biz doğuluyuz bizde bakarlar böle şeylere:

burcu :mymeka: neyse nan bızım arkdastanda mı haber yok

ben söz ve nışan ayrı olcaksa ayrı yuzuk olmalı nışan olunca söz yüzğünü cıkartıp saklamalı

Ondan da haber yok valla, :S:S Ne gereği var yüzüğü saklamaya -tatlicadiarzu-

unattainable, tesettürlü grafikerim iş arıyorum. :)

burcu :mymeka: neyse nan bızım arkdastanda mı haber yok

ben söz ve nışan ayrı olcaksa ayrı yuzuk olmalı nışan olunca söz yüzğünü cıkartıp saklamalı

bencde cnm ben nısanda alyans alıp soz yuzugnu cuzdanımda saklamaya dusunuorum
mujdecım otelde calıstgım ıcın cok gelıp gıden var soruyolar bazen suna eleman lazım fln dıye aklıma geldıkce bende yonlendırıyorumŞeniz

Ondan da haber yok valla, :S:S Ne gereği var yüzüğü saklamaya -tatlicadiarzu-

unattainable, tesettürlü grafikerim iş arıyorum. :)

bencede ya tak alyans olsun bide evlenme teklifi ederken alsın tek taş nişandad taksınlar bi set yeter
çok şeymi istiyom yani

hangi oteldesin cnm?
otele ihtiyaç varmı resepsiyona fln fidelio biliorumda

bencede ya tak alyans olsun bide evlenme teklifi ederken alsın tek taş nişandad taksınlar bi set yeter
çok şeymi istiyom yani

cok sey ıstıyen benım glba smdı soz yuzuguyle taşlı alındı.nısanda bılezıkler ve set..Dugudnede trabzon burma takımı banane canım işlerıne gelınce ofluyuz dıyoalr yapsınlar:)kötükedihüso

ohh valla en sevdım sey tabzon hasır
kzı kardesı falan varmı ben alım onuda

yaani bixzimkiler de doğuluyuz diip duruyolar
bizim söz-nişan beraber olcak ondan işte set bilezik tek taş fln diorum ucuza kapatmasınlar :roflol:

Bı ablası bı kız kardesı varrr canım.:) kız kardesının nısanı hazıranda bızden once olucak ama onlar nısanla sozu bı arada yapıorr yanı her halukarda eve ılk gıren ben olucamm benım sözum olucagı ıcınkaydirigubbakcemile3gecende kaynana laf atıo bana kız kardesının nısanında erkek tarafı bı tane bılezık takabılırz demıs ancak kabul etmısler bana bunu soyluyorr sanıokı bende ıstemem gerek yok dıcem nişandaa oldu canımmmm:mymeka:
ohh valla en sevdım sey tabzon hasır
kzı kardesı falan varmı ben alım onuda

nereliler burcucum?
merak etme doğulular önem verir böle şeylere siz istemesenizde yaparlar hani onlar için biraz şeref gibidir bu mevzu

canımcım doğulu deyip geçmeyin. Biz erzurumluyum oradaki adetler acayip ağırdır. Kızın altınlarının yanında muhakkak erzurum burması olur ayrıca kızın bütün ailesini düğün zamanı hamama götürürler. Nişanda ve düğünde çerez, meyve, çay, şeker hepsi gider... Sonracığımaaaa kızı her görmeye gittiklerinde muhakkak ya altın ya koç falan gider...Tabi bunlar köydeki adetler bizim kızların hepsi bunlara bakılırsa bedavaya gitti bee...

ülen böcük ben seni çözemedim nişanlımısın, evlimisin yoksam sapmısın anlayamadım valla...Ben sap olduğumu her halimle belli ediyom görüldüğü gibi

oooo altınlar burmalar bilezikler gırla gitmiş :))

benim ki İstanbullu, ne yaıpyolar hiç bilmiyorum, zaten ailede tek erkek çocuk, yakınlarında da yok öyle yakında evlenmiş bi erkek, o yüzdenh hiç bir fikrim yok ne yaptıklarıyla ilgili. Onlar da pek bilmiyorlardır zaten. İlk olucak ya. Ama zaten biz pek birşey istemeyiz hatta ablam evlenirken, annem 'gelin sizin gelininiz ne isterseniz onu takabilirsiniz' demişti. Pek de bişey takmadılar zaten onlar da :)))))))))))

Annem yine bişey istemez ben de istemem zaten. Bu işin asgarisi neyse o olsun, zaten evdi eşyaydı fazlaca masrafımız olacak. Bizde bohça kısmı önemlidir, bohçaları güzel tutarız biz.

oh oh adet bilmemeleri ne güzel işte. Bizim adette var diyip herşeyi yaptırın anasını satayım. Evli arkadaşlarım hep derler, nişanlılıkta yaptırabildiğin kadar yaptır evlendiğinde avucunu yalarsın diye. Tamammı canım al sana bir abla nasihatı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…