Kızlar sıteye saldırı yapıyorlar sureklı ben erkeklerın kıskanclıgından suphelenıyorumkötükedihüsoBu arada iş konusunda benı ekleyebılırısnız arkdslar yardımcı olmaya calısrım cok soyluyorlar bana bayan eleman..Bu aralar ıscı bulma kurumundan pek bır farkım kalamdı zaten
evet canım maşa senden aklıma gelmsıtı zate sgllllsüprizzzzzben soz yuzugu ıstıodum aslında nişan ayrı olucak dıye ama sız yuzugu bulamıoduk smdı alyans aldık ama ınce alyans soz yuzugu gıbı..tek taşta var zate.guzel durdu bayada ucuza geldı valla.Nısan ramazandan sonra inşallah aılelerı cok kalabalık oldgu ıcın dugun salonunda olcak dugun slaonu tanıdık para vermıcez evde yaparsak bısey takmazlar en aızndan az buz bıseler takılsın kı nısanda zorluk cekmeyelım demı amaaaa:roflol:
burcu :mymeka: neyse nan bızım arkdastanda mı haber yok
ben söz ve nışan ayrı olcaksa ayrı yuzuk olmalı nışan olunca söz yüzğünü cıkartıp saklamalı
Ondan da haber yok valla, :S:S Ne gereği var yüzüğü saklamaya -tatlicadiarzu-
unattainable, tesettürlü grafikerim iş arıyorum. :)
bencde cnm ben nısanda alyans alıp soz yuzugnu cuzdanımda saklamaya dusunuorum
mujdecım otelde calıstgım ıcın cok gelıp gıden var soruyolar bazen suna eleman lazım fln dıye aklıma geldıkce bende yonlendırıyorumŞeniz
bencede ya tak alyans olsun bide evlenme teklifi ederken alsın tek taş nişandad taksınlar bi set yeter
çok şeymi istiyom yani
cok sey ıstıyen benım glba smdı soz yuzuguyle taşlı alındı.nısanda bılezıkler ve set..Dugudnede trabzon burma takımı banane canım işlerıne gelınce ofluyuz dıyoalr yapsınlar:)kötükedihüso
ohh valla en sevdım sey tabzon hasır
kzı kardesı falan varmı ben alım onuda
oooo altınlar burmalar bilezikler gırla gitmiş :))
benim ki İstanbullu, ne yaıpyolar hiç bilmiyorum, zaten ailede tek erkek çocuk, yakınlarında da yok öyle yakında evlenmiş bi erkek, o yüzdenh hiç bir fikrim yok ne yaptıklarıyla ilgili. Onlar da pek bilmiyorlardır zaten. İlk olucak ya. Ama zaten biz pek birşey istemeyiz hatta ablam evlenirken, annem 'gelin sizin gelininiz ne isterseniz onu takabilirsiniz' demişti. Pek de bişey takmadılar zaten onlar da :)))))))))))
Annem yine bişey istemez ben de istemem zaten. Bu işin asgarisi neyse o olsun, zaten evdi eşyaydı fazlaca masrafımız olacak. Bizde bohça kısmı önemlidir, bohçaları güzel tutarız biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?