ayyyy ayyy kızlar benımde haftaya sözum var son anda bsıey cıkamzsakaydirigubbakcemile3nısan nısan ramazandan sonra dugunede kım bılır nezaman wallaaaa oyyy oyyyy benım unıv bu sene bıtıo anca daha dgrusu bıtmıo seneye vercgm derslerde varbakalım ne zaman olıceeeekkk
ayyyy ayyy kızlar benımde haftaya sözum var son anda bsıey cıkamzsakaydirigubbakcemile3nısan nısan ramazandan sonra dugunede kım bılır nezaman wallaaaa oyyy oyyyy benım unıv bu sene bıtıo anca daha dgrusu bıtmıo seneye vercgm derslerde varbakalım ne zaman olıceeeekkk
Sıkıntıdandır böcüğümm benimki de yakındır.
Müjde hoşgeldin naber??
İşimiz kötü müjde çıkmadık ama iş arıyoruz.
Sagol mujdecım napıım ya dun yuzuk sorununu cozduk bugunde kıyafetlerı alıcaz ıstemeye geldıkelrınde evden bı elbsıe gıycem sözdede bugun etek takımı alıcaz sacımada maşa ole olurum dıorum..Yorgunluktan ölucem iş guc bıde uff fufff-tatlicadiarzu-Dıger kızlarada solıım valla ya bekar durmak daha mı ıyı ne ben smdıden annemı babamı ozlıcem gıbı gelıo gözlerım doluyorrr
h.b cnm valla ii dielim ii olalım
valla çok iyi anlıorum sizi ne berbat durumdur o bilirim..
bende şuan ücretsizdeyim yani işim var ama işim yok öle diim
bende arıyorum iş
ama öle netten başvuru falan olmuyo cnm kendiniz gidip elden cv bırakcaksınız en etkili yöntem
ben öle 2 tane yaptım geçen hafta ikiside gel başla hemen dediler ama maaşı çok azdı :mymeka: resmen köle arıyo iş verenler yaa
yüzüğü alyansmı aldınız cnm ince söz yüzüğümü karar verememiştin ondan soruyorum
ay çok güzel cnm herşey yerine oturuyo desene maşa fikri güzel hatırlarsan bende sölemiştim sana maşa yap diye.. söz-nişan berabermi olcak yoksa nişan ayrımı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?