Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gezdır cnm ben pazar gunlerı hep aynı tabı param olunca gezıyom sureklı olmayıncada uyyom bol bol dınlenıom

almam mı laa
bakırköydekı yenı kesfettığım yere gıderık
nan annemler haftaya gdııyo annenle bıze gelsene evde yengem ve ben oluyok sadece

ne ayıbı be cok sevınır
ceyıslerımı nasıl getırem nan tır mı tutam kamyon mu getıremem :dilcikar:

Manyaqqqq arada yine çeyis bakanı olduğunu hatırlattın sengözlerimebaksanab

Ne yapacan bize sofra donatmassan gelmem heee suplada isterim ikramları. :)

sıe suplalar olmas kaldrdım vıremem ceyıs onlar kullanısmaz:mymeka:
nan sen kacta cıkcan

5 dk sonra uzlme msjlasırık hemde cok:jeyyar:
haıd ı tatıller dııym sımdıden cnm

İyi akşamlar kıslaaaaaaaaaaaarrrr.....eevet yokrum oslemmm....dun kuzenımın kınası vardı sabahladık eglence falan derken daha yeni kendıme geldım..çokk horon teptimmmm çookk üzerimden kamyon gctı sankim..ama kurtlarımı döktüm ohhh p.tesi günü görüşmek üzere mucukkss

Kız 9 senedir sabrediyor kaçma, anlı şanlı bir düğünle evlendirelim biz Gasoline'i. :)

Bende börek yedim nan böcük. :) Ispanakı dışarda yemiyorum, güvenemiyorum açıkçası. :S:S

:roflol::roflol::roflol: yok yok kaçmadım, bekar bekar evdeyim hala :)) bi de ben düğün sevmem, anlı şanlı basit bi nikahla evlenirim ben inşallah karşı çıkan olmaz da:) gerçi müdürüm(abim gibidir) saçmalama diyo olur mu öyle şey, hiç değilse bi kır düğünü yaparız sana diyo :))) herkes benden daha hevesli yani bu konuda.
şekerler işten güçten hiçbirşeye vakit kalmıyor ya buraya da hiç gelemiyorum, dün de yine yoğundum iş yerinde, bugün de bol bol gezdim hava güzeldi :)) öyle işte anacım..
neyse iyi bakın kendinize, üptüm hepinizi :1hug:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar işlerım bıtsınde gelerım
gasolıne nan ekonomın ney gerekıyosa onu yap

Günaydın tatlışlar, böcük gelir gelmez selam vermiş kaçmış... şutarafagitti

Gasoline hoşgeldin canım ya seni merak ediyordum bende :1hug:, ikimiz aynı fikirdeyiz demek ki bende sadece nikah yapmayı düşünüyorum. kaydirigubbakcemile5

Mermaid ne güzel, tüm stresini atmışsındır bu horon sayesinde. :) Dilerim en kısa zamanda kendi kına gecende oynarsın. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…