Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ooo hayırlı olsun ne güzel kına gecesi var demek. :) Diğer konuyu da halledersiniz inşALLAH...

Böcük halam daha yeni gitti be canım, üşüttüm mü acaba eğildiğimde falan çok sancılanıyorum.

Hadi iyi akşamlar sana mesaj atarım ben evde.
:roflol::roflol:

kıslar bende sevgilimi 3yıldır bekliorum bu yaza kadarda beklemek zorundayım dahası olurmu bilmiorum bide işin baba kısmı var yanii umarım herşey olumlu geçer:Saruboceq:

lemm böcükk bende calismadigim icin pek giremedm..
islerim vardi onlari hallettm...
ama sunu farkettim: BEN OLMAYINCA BURASI DURGUN OLIIIII
hahahaha.. saka bi yana olm hakkat kimsecikler yokdu bugn yazilanlari okudum. bi senle burcu vardi
neyse yarin insallah daha hareketli olur dicem ama yarinda yokm..
oyzden sizlere simdiden selam veriom yarin icin :))
Mermai cnmcm hallettigine sevdnm... bidahikne trip yapma olm.. cocugu piskoya balama..
sonra sevgilin böyle olur laelaelaelaelae bak bidaha düzeltemessin
:roflol:

:roflol::roflol: tamam tatlımm ama o dedıgın sekle ben burunecem onu psikoya bağlamassam cok konusmk herseyı konusmk ruhumuzda var yaaaaa..ne ıstr anlamadım...yrn nıye yoksun yaaaa...tatıldı dımı senın cumaya kdr ..valla bende tatılken pek gırmıyorum ztn butun hafta onlıne olunca sıkıooo....optummm sızı

hayrlı cumalarRABBINM önce sağlık sonra mutluluk versın :Saruboceq:

Hayırlı Cumalar kızlar,

Özlem nerelerdesin ya gözlerimiz yollarda kaldı, bak sen yokken başlık bile susuyor.
:1no2:

Böcük neredesin nan ???? Rüya gördün mü gece?

gülbeyaz hoşgeldin, üzülme geç olsun güç olmasın bak biz senelerdir bekliyoz. :)

yok görmedım cunku cok yorgundum bugunde hala öleyım hala iş var
senle msjlasırken telın sesını kısmışım sonra ark aramıs uyku sersemı ne ettığımı ne konustuğumu pek bılmem
mesgule almışım sureklı

Bende sesini kısıyom annem sürekli mesaj sesi gelince kızıyo. kaydirigubbakcemile3

nan böcük bugün belediyeye gidicem dedim ya aradılar beni gel CVni bırak dediler diye kaça kadar açık olur ki?

ne bılem olm ben beledıye baskanı deıl ceyıs bakanıyım :1closedeyes:

nuranın profılıne baktın mı nan dedığım nevreımlere
gecmıs sayfalarda yazmıştı ordan bul yazısını bak profıldekı albumuıne yolmım senı

tamam ya kadın bakan olunca belediye başkanını bile küçümsüyor babababak. delikafadulden

Şimdi bakıyom nasıl bişiler yapmış yolma lan zaten saçım az. :) kaydirigubbakcemile

nuranterzı eger profılıne yenı eklemedyse resım gecenkılerı ben begenmedım .kaneviçe tarzı şeylerdiii..ceyızımde okdr cok vardıkı onalrdn eledim ben hepsini.annem her ne kdr kızsada

yeni resimler eklemiş Mermaid güzeller bence böcük ben beğendim. Ama en çok da bindallıyı beğendim. :)

meryem yenı ekledıklerınden bahsedıyom cnm ben sayfa 2 3 te bı takım beğendım bırısı turunj dığerı mavı ee tabı ben sadece beğendım
ama hıc gözum yok artık
:

slm kizlar...

mermaid ben rapor aldm kz doktordan oyüzden evdeyim. tatilde degl kaydirigubbakcemile3

bugün is görüsmesine gitcem bari isyerindekiler beni görmese :1ninca:

böcük güsel cevapdi .. "belediye baskani degilim ceyis bakaniyim" sositososito

nan böjük (dikkatini cekerim Böjük diyom yane BjK) hahaha
artikn ceyis neym almiyonmu??

özlem bak ben geldım sen yoksunnnn,,kolay gelsn cnm ,işin rast gitsin inş...seksiii kısss sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…