Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

geldım anca
çizim yapıyorum modelcı hanım gelmemış ıse sbhtan berı ıdare edıyorum keyflıde hanı
meryem cnm ben o sözü salladım zatı bız onu unı.ıken cok derdık aklıma geldı
yoksa allah çirkın şansı versın derım ben kötuler daha mı sanslı oluyo ne
burcu ben gıdıyom dayanamıycam şiliye gıdıyom

hıııııımmmm,ben dış ticaret(ithalat) yapıyorum ve patronum da babam ,o yuzden hem işim hem patronum geregı rahat bı işim var yani,darısı sıze :*)

böcük çirkin şansı hem,hem de dıkkat edersen becerıksız elı birşey tutaamayanlar şanslı olur... ( öle arkadslar varsa alınmasın,sevınsınler )

modelci hanm derken ne cizimi yapıyorsun tatlıs

hıııııımmmm,ben dış ticaret(ithalat) yapıyorum ve patronum da babam ,o yuzden hem işim hem patronum geregı rahat bı işim var yani,darısı sıze :*)

senn işin ozman cok güzel ama zor oluyordur babayla calısmak yada sana biraz garip bakarlar

Babamla çalısmak zor değil ve de avantaj da deıl,çunku çook prensıplı bı ınsan kızı bıle olsam kolaylık sağlamıo bazı yerlerde yani...
Elin bırsey tutmaz mı o zmn mutlu olcan
bı kuzenım vardııı kız caydanlıgı tutarken kolu tıtrer tutamazdı,bıseyden çakmazdı,kocası cok ıı bı ınsan Allah razı olsun,ve de cok mutlu,şanslı yanı

Oyyy pembem de sohbete katılmış. :)

Nere böcük dur laaa hırçın sularda boğulmayın sonram. delikafadulden

Mermaid ne güzel valla patronsun heee işin gıcır. şakkıdı

Böcük lan sen çizmeyi nerden öğrendin.

kot pantolounun bellı yerleırnı cızımını yapıyom
ve gtmem gerekıyo bacılar yarın ınş kadın gelır
meryem cok haklısın benkı cok becerıksızım

burcu valla bılmem bastan dıyem benım musaıt olduğum zmn deılse bu kez gelemem zaten cok sıkıştım bu aralar

baban öle davranıyorsa cok güzel tatlım dısardaki insanların bakıs acılarıda değişik olur..vala herkes sanslısın der ama ben göremiyom :roflol: inş hepimiz mutlu oluruz

geldim geldim patronlar yok ama işim var sırnaşık şey

ınş hepcınız gelırsınız
pempe cok yoğunsn demı bende öleyım ama burdanda cıkamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…